Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.hu » Recenze

Bob mini mosogatógép értékelése

Bob mini mosogatógép vélemény

A Bob mini mosogatógép az egyik legkompaktabb mosogatógép a piacon. Alkalmas kisebb lakásokba, irodákba, nyaralókba, vagy lakókocsiban és sátor alatt történő utazáshoz. Nemcsak helyet takarít meg, hanem gazdaságos és környezetbarát is. Nem kell pazarolnia a vizet, mivel Bobnak csak néhány literre van szüksége. Még a csaphoz való csatlakozás nélkül is működik! További részletekért olvassa el értékelésünket.

9.7

Tökéletes

A Bob kis mosogatógép nagyszerű készülék, amelyet kisebb lakásokba, nyaralóba, utazáshoz vagy irodába ajánlunk. A Bob mosogatógép gyönyörűen néz ki, könnyen telepíthető, kényelmesen használható, és a mosogatás minősége magas színvonalú. Örülni fog a hatékony programok választékának és a nézetablaknak, amellyel nyomon követheti a mosási ciklust. Ez egy szerkesztői TIPP!

Telepítés és feldolgozás
10
Mosási minőség és funkció
9
Karbantartás
10
Előnyök
 • Gyors telepítés
 • Könnyen használható
 • Gyönyörű design
 • Nincs szükség a vízellátáshoz való csatlakozásra
 • Hatékony mosogatás
 • Rengeteg program
 • UV fertőtlenítőszer
 • Alacsony vízfogyasztás
 • Wi-Fi (nem kötelező)
Hátrányok
 • A patronok drágábbak (klasszikus tabletták is használhatók)
 • Nem fogadja be a nagyobb edényeket (logikusan)

A csomag tartalma

A francia Daan Tech cégtől egy gazdagabb csomagot kaptunk tesztelésre. Ha a mini mosogatógépet alapfelszereltségként vásárolja meg, a dobozban a Bob mosogatógépet, egy hálózati kábelt, egy hulladéktömlőt, egy 6 tányéros modult, két üvegmodult (egyenként kettőnek), egy evőeszközkosarat és használati utasítást talál. A papíralapú brosúra grafikailag és szövegileg (angolul) szépen és világosan megtervezett.

Ha szeretne néhány tartozékot vásárolni, akkor a gyártó weboldalán tájékozódhat.

*A fenti képek nem az alapcsomagnak felelnek meg. A kiegészítők szélesebb választékát kaptuk tesztelésre. Lásd a fenti szöveget.

Telepítés és feldolgozás

A Bob mosogatógép beszerelése gyors és egyszerű. Egyszerűen csatlakoztassa a szennyvízcsövet (kb. 1,5 m) és a hálózati kábelt (kb. 1,5 m) hátulról, helyezze be a kazettát elölről, töltse a vizet a beépített tartályba felülről, és már kész is. Pillanatok kérdése.

A tesztelt Bob mini mosogatógép kialakítása azonban lehetővé teszi a vízhálózatra való csatlakoztatást is. Tehát csak Önön múlik, hogy melyik lehetőséget választja. A hálózatra csatlakoztatva választhat a kettő közül. egyszerűen kövesse a kijelzőn megjelenő utasításokat. 6 nyelv áll rendelkezésre, köztük az angol. A magyar nyelv (egyelőre) hiányzik.

Bob mosogatógép értékelés

A Bob valóban a kompakt háztartási gépek közé tartozik. Méreteivel (49 × 34 × 29 cm) és 10 kg-os súlyával egy mikrohullámú sütőhöz hasonlít. Nem foglal sok helyet a konyhapulton (vagy máshol), és szükség esetén könnyen szállítható. Csak fogja meg a Bob mosogatógép alját, és vigye el. Az alapcsomag egyébként egy táskát is tartalmaz.

A Bob asztali mosogatógépet rengeteg színkombinációban vásárolhatja meg. Van a konzervatív fekete, de van sárga, kék, zöld, lila vagy az általunk tesztelt piros változat is. Hozzá kell tenni, hogy a készülék vonzónak tűnik. Úgy gondolom, hogy jelenlétével csak feldobja a konyhája dizájnját. Csak hogy tudjon róla, Bob 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült.

Első pillantásra a belső elrendezés nem különbözik a hagyományos mosogatógépektől. Belül egy testre szabható kosár található, amely az egyéni igényekhez igazítható. Végül is a 16 pohár vagy csésze kapacitása tisztességes.

Mint látható, az elülső oldalt egy ajtó díszíti, amelyen egy lejáró található. A belseje lilás-kék színben világít, így az egész folyamatot végignézheti. Az ajtó érintésre nyílik, tehát csak érintse meg a felső szélét, és az ajtó kinyílik (egy mágnes tartja).

mini mosogatógép

Kívülről egy színes kijelzőt látunk, amelyet mechanikus gombok vezérelnek. Az alján egy betekintőablakot és egy rejtett rekeszt látunk a patronok számára. A felső oldalon találjuk a vízkiöntő területet, a hátoldalon pedig a tápegységet, a vízbevezetést és a vízkivezetést. Ismétlem, a Bob mosogatógépet nem kell a vízhálózatra csatlakoztatni. A vizet egyszerűen kézzel kell beleönteni.

Mosási minőség és funkció

A belső tér logikusan megfelel a Bob minimalista méreteinek. A belső térben elfér egy legfeljebb 29 cm-es tányér, egy nagyobb, legfeljebb 35 cm-es tál, kisebb edények és tányérok, poharak, kávéscsészék, evőeszközök és sok más, általában használt eszköz. A belső tér az Ön aktuális igényei szerint alakítható.

mini mosogatógép

Személy szerint úgy gondolom, hogy a kapacitás elég nagy. Még mindig szem előtt kell tartanunk, hogy a vizsgált mini mosogatógép kinek való. Egyértelműen nem nagycsaládosoknak való.

Az edények betöltése után csak csukja be az ajtót, és válassza ki a legmegfelelőbb programot. Bob összesen 6 programot kínál:

Poharak 15 perc, 1,9 l
Express 20 perc, 2,9 l
Napi 50 perc, 3,8 l
Intenzív 91 perc, 3,8 l
Eco 90 perc, 3,8 l
Karbantartás 61 perc, 3.8 l

Mint látható, a Bob kis mosogatógép hatékonyan gondoskodik a poharakról, a mindennapi edényekről, és nem fél a makacsabb szennyeződések intenzívebb mosogatásától sem. Ugyanakkor a gyártó emlékszik a karbantartásra, amelyet 90 ciklus után kell elvégezni.

Nagyszerű a lehetőség, hogy saját programot hozzon létre. Nem jelent gondot az időtartam és a hőmérséklet (30-70 °C) megváltoztatása, valamint a 12 ikon közül az egyik kiválasztása.

A fogyasztás a választott programtól függ. A legalacsonyabb érték 0,23 kWh körül van, a legmagasabb pedig 0,48 kWh. Valószínűleg nem meglepő, hogy a legnagyobb energiafogyasztó az intenzív program.

Bármilyen programot is választ, a színes kijelzőn jól láthatja az aktuális eseményeket. Azaz a kiválasztott program, az aktuális folyamat, a program végéig hátralévő idő és a megfelelő ikon.

A kijelző tiszta és világos. Azt hiszem, még egy kezdő is mindent megérthet. A mosási ciklus szüneteltethető vagy megszakítható. A vezérlés egy mechanikus gombtrión keresztül történik.

A mosogatás minősége magas színvonalú. Ha az edényeket helyesen rakja be a mosogatógépbe, szép eredményt fog látni. A jobb minőséget egy olyan patron biztosítja, amely a megfelelő időben az ideális mennyiségű mosószert juttatja be. Egy ilyen rendszer a pazarlás megelőzésével pénzt is megtakarít.

mini mosogatógép

Egy patron 30 ciklusig tart, és 100%-ban újrahasznosítható és visszaváltható. A hagyományos mosogatógép-tablettákhoz képest a patron ezért lényegesen drágább. Bobban azonban könnyedén elfér a hagyományos mosogatógép-tabletták.

A mosási ciklus befejezése után az ajtó automatikusan kinyílik, és a Bob mini mosogatógép egy idő után kikapcsol. Természetesen a szennyvíz is kifolyik a mosogatógépből. A biztonsági rendszer jól működik, és nem indítja el a mosási ciklust, ha nincs elég víz a mosogatógépben.

Bob mosogatógép értékelés

A mosogatás mellett a Bob mini mosogatógép UV fertőtlenítővel a kórokozókat is képes eltávolítani. Fertőtlenítheti a függönyöket, bögréket, kulcsokat, pénztárcát és más olyan tárgyakat, amelyek mérete nem haladja meg a 27 × 27 × 34 cm-t.

A Bob mosógép Wi-Fi-n keresztül is képes csatlakozni. Ilyen képességgel extra funkciókat kap. Például különböző hangokat tárcsázhat. A Wi-Fi kapcsolat azonban nem kötelező, a gépet internetkapcsolat nélkül is működtetheti. Senki sem kényszeríti semmire.

Karbantartás

A tesztelt Bob mini mosogatógép nem igényel extra karbantartást. A szűrőket 10 ciklusonként át kell öblíteni, a fűtőelemet pedig 30 ciklus után le kell törölni. Az összes többi alkatrésszel nem kell foglalkozni, csak törölje le a megmaradt részeket egy nedves ruhával.

Népszerű mosogatógépek az Árukereso.hu oldalán

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Összesített értékelés: 4.9 (22 szavazat)

Autor recenze

Rita Bunda
Rita Bunda

Az írás már felnőtt koromban lépett be az életemben. Amikor megszületett a kislányom, akkor írtam az anyaságról egy cikket és beküldtem egy újságba. Igy lettem újságíró az Új hajtás című lapnál, majd a karpatalja.ma hírportálnál. Szeretem a munkám, szeretek szavakból összeállítani szöveget, átadni gondolatokat, megfogalmazni a közlendőt. Facebook link

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése