Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Értékelés és teszt Street Surfing VOLTAIK ION 400

Street Surfing VOLTAIK ION 400 - értékelés, teszt, ár

A Street Surfing VOLTAIK ION 400 elektromos roller lett a legjobb ár-érték szempontjából tesztünkben. Egy olyan e-roller ez, amely valóban megér minden fillért, amit érte fizetünk. Bár nincsenek kiemelkedően jó tulajdonságai, de amennyiben nem akar egy vagyont kiadni egy elektromos rollerért, mégis ragaszkodik a jó minőséghez, ez a roller remek választás.

8.3

Nagyon jó

A Street Surfing VOLTAIK ION 400 elektromos roller kiváló minőségű, stílusos, városi használatra tervezett e-roller. A Street Surfing amerikai márka rollerei leginkább a fiatalok körében ismertek és kedveltek. Ez egy olyan roller, melyet mindenki irigyelni fog a baráti társaságban, tökéletes választás pl. iskolába, egyetemre járáshoz. Az ajánlott alsó korhatár is ennek megfelelő – 14 évtől használható a roller.

Szerkezet és kivitelezés
7.5
Sebesség, hatótávolság és vezérlés
8.5
Akkumulátor üzem- és töltésidő
9
Előnyök
  • Teljesítmény
  • Hatótáv
  • Összecsukható szerkezet
  • Tempomat
Hátrányok
  • Nem állítható

Street Surfing VOLTAIK ION 400 elektromos roller értékelése

Szerkezet és kivitelezés 7,5/10

A Street Surfing VOLTAIK ION 400 elektromos roller fő előnye a divatos kivitelezés. Az alumínium-magnézium ötvözetből készült váznak köszönhetően szerkezete könnyű, súlya csupán 16 kg. Kompakt méretre összecsuktató, így nem lesz útban sehol. A roller kerekei viszonylag nagyok, méretük 9,84 hüvelyk. A kormány magassága 115 cm, ez nem állítható, ha esetleg növésben lévő kamasznak szánja az e-rollert, akkor lehet jobb lenne más modellt választania.

velemeny: Street Surfing VOLTAIK ION 400

Sebesség, hatótávolság és vezérlés 8,5/10

A Street Surfing VOLTAIK ION 400 elektromos roller maximális sebessége átlagosnak nevezhető – 25 km/h. Mivel a rollert városi használathoz tervezték, ez a sebesség elegendő, sűrű forgalomban nem lenne biztonságos az ennél gyorsabb közlekedés. A megtehető távolság szintén elegendő városon belüli használatra – a hatótávolság 35 km. A lehető legkényelmesebb vezérléshez szükséges beállítások a Voltaik alkalmazáson keresztül elvégezhetők, ehhez csatlakoztatnia kell az elektromos rollert okostelefonjához. Ezeket a beállításokat bármikor ellenőrizheti az LCD kijelzőn. A biztonságról a tárcsafékrendszer mellett az elülső LED lámpa, illetve a hátsó lámpa és a fényvisszaverők  gondoskodnak. A motor teljesítménye 400 W, ez városi elektromos rollerek között egész jó értéknek számít.

velemeny: Street Surfing VOLTAIK ION 400

Akkumulátor üzem- és töltésidő 9/10

A két csatlakozónak köszönhetően a Street Surfing VOLTAIK ION 400 elektromos roller gyorstöltés funkcióval is büszkélkedhet. A lítium-ionos, 12,5 Ah kapacitású akkumulátort 7 óra alatt töltheti fel teljesen, ezután akár 35 km-t is megtehet az e-rollerrel.

Műszaki adatok

Maximális sebesség: 25 km/h
Teljesítmény: 400 W
Hatótávolság: 35 km
Akkumulátor kapacitás: 12,5 Ah
Töltési idő: 7 óra
Súly: 16 kg
Teherbírás:  120 kg
Kerék típus: gumi

Népszerű elektromos rollerek az Árukereso.hu oldalán

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Összesített értékelés: 2.7 (3 szavazat)

Autor recenze

Ágnes Fehér
Ágnes Fehér

Ágnes szereti felfedezni az új dolgokat, technológiákat. Állandóan új információk után kutat, melyek a körülöttünk lévő világról szólnak. A kedvenc témái közé a háztartási gépek, szépségápolási cikkek és túrázási eszközök tartoznak. Szabadidejében nagyon szeret utazni, úszni, és örömmel készít fényképeket. Ezenkívűl érdekli a programozás, és sok időt tölt a neten való böngészettel, ami állandó tanulásra készteti. LinkedIn, Instagram

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése