Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Értékelés és teszt W-TEC Zitter II 10″

W-TEC Zitter II 10" - értékelés, teszt, ár

Az elektromos rollerek tesztjében a W-TEC Zitter II 10″ lett a legjobb prémium kategóriás e-roller. Ez a nagykerekű és jó teljesítményű roller tetszeni fog a legválogatósabb felhasználóknak is. A 45 km/h órás sebességnek köszönhetően a használata igazi élvezet.

9.6

Kiváló

Szeretné az elektromos rollerét városban és terepen is használni? Fontos Önnek a jó teljesítmény és az gördülékeny gurulás egyenletlen utakon is? Mindeközben a méret, a súly és az összecsukhatóság sem másodlagos? A W-TEC Zitter II 10″ elektromos rollert az Ön számára tervezték. Felfújható kerekeinek és 500 W-os teljesítményének köszönhetően megbirkózik a nem aszfaltozott utakkal is, súlya pedig csupán 18,5 kg.

Szerkezet és kivitelezés
9.4
Sebesség, hatótávolság és vezérlés
9.8
Akkumulátor üzem- és töltésidő
9.6
Előnyök
  • Sebesség
  • Teljesítmény
  • Összecsukható szerkezet
  • Felfújható, nagy méretű kerekek
  • Tempomat
Hátrányok
  • Magas ár

W-TEC Zitter II 10″ elektromos roller értékelése

Szerkezet és kivitelezés 9,4/10

A W-TEC Zitter II 10″ elektromos roller erős szerkezete ellenére viszonylag könnyű, egyszerűen összecsukható. Teherbírása szintén előnyös, maximális terhelhetősége 150 kg. Ez azt jelenti, hogy nemcsak egy átlagos súlyú felnőtt utazhat rajta nyugodtan, de magával vihet egy nehezebb hátizsákot is. Az e-roller több fényforrással is el van látva – az első és hátsó lámpák mellett rendelkezik féklámpával is, a hátsó lámpa indexként is szolgál. A felfújható kereket is érdemes még egyszer megemlíteni, mivel 10 hüvelykes méretüknek köszönhetően valóban remekül tompítják az esetleges rázkódást. Ráadásul kiváló minőségű anyagból készültek, így nem könnyen szúrja át őket egy élesebb kavics.

W-TEC Zitter II 10 elektromos roller értékelése

Sebesség, hatótávolság és vezérlés 9,8/10

Ami talán a legjobb a W-TEC Zitter II 10″ elektromos rollerben az a sebessége. A legtöbb e-roller maximális sebessége 20-30 km/h, ezzel szemben a W-TEC Zitter II 10″ sebessége 45 km/h. Az 55 km-es hatótávolságnak köszönhetően bőven lesz ideje kiélvezni a roller minden előnyét. A vezérlést még kényelmesebbé a tempomat teszi. Amennyiben egy bizonyos ideig változatlan sebességen közlekedik, a sebességtartó rendszer automatikusan bekapcsol. Ha mégsem szeretné használni ezt a kényelmi funkciót, akkor a tempomat kikapcsolható a roller menüjében. A menüben ezen kívül az indulás módja is kiválasztható és beállítható, attól függően, hogy a motoros indítást részesíti előnyben vagy a klasszikus, talajtól ellökéses indulást.

Akkumulátor üzem- és töltésidő 9,6/10

A W-TEC Zitter II 10″ e-roller Li-Ion 15 Ah/48 V akkumulátorral rendelkezik, melynek a teljes feltöltési ideje 6-8 órát vesz igénybe. Ezután, mint már fentebb említettük, 55 km-t tehet meg a rollerrel. Hogy ez időben mennyit jelent pontosan az a sebességtől, az útviszonyoktól és roller megterhelésétől függ.

Műszaki adatok

Maximális sebesség: 45 km/h
Teljesítmény: 500 W
Hatótávolság: 55 km
Akkumulátor kapacitás: 15 Ah
Töltési idő: 6-8 óra
Súly: 18,5 kg
Teherbírás:  150 kg
Kerék típus: felfújható

Népszerű elektromos rollerek az Árukereso.hu oldalán

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Autor recenze

Ágnes Fehér
Ágnes Fehér

Ágnes szereti felfedezni az új dolgokat, technológiákat. Állandóan új információk után kutat, melyek a körülöttünk lévő világról szólnak. A kedvenc témái közé a háztartási gépek, szépségápolási cikkek és túrázási eszközök tartoznak. Szabadidejében nagyon szeret utazni, úszni, és örömmel készít fényképeket. Ezenkívűl érdekli a programozás, és sok időt tölt a neten való böngészettel, ami állandó tanulásra készteti. LinkedIn, Instagram

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése