Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.hu » Testápolás

Legjobb fésülködő asztalok 2024-ben

A fésülködő asztal a szépítkezésre vágyó nők és kislányok álma. Fontos azoknak, akik értékelik a tökéletes sminket, frizurát, ékszereket és az ápolt megjelenést. A változatos bútorkínálatban a Fésülködő asztal fényekkel és fiókokkal kiemelkedik eleganciájával, modern megjelenésével és sokoldalúságával, minden igényt kielégítve.

Igényeseknek

Elegáns fésülködő asztal LED lámpákkal, tágas fiókokkal, nagy tükörrel minden korosztálynak

Legjobb ár/érték arány

Retro stílusú fésülködő asztal faragott mintával, összecsukható tükörrel, stílusos székkel

Legjobb olcsó

Mentazöld fésülködő asztal szívecskékkel, nagy tükörrel, tágas fiókkal, kényelmes székkel.

A legjobb fésülködő asztalok

Értékelés: Fésülködő asztal fényekkel és fiókokkal  elegáns fésülködő asztal

Igényeseknek Premium kategória

LED lámpák száma: 12 darab | Fiókok száma: 2 | Méretei: 140 cm (magasság), 90 cm (szélesség),  40 cm (mélység) | Színe: fehér | Hozzávetőleges ár: 64 720 Ft

Előnyök
 • 12 LED lámpa
 • Elegáns megjelenés
 • Extra nagy tükör
 • Tágas fiókok
Hátrányok
 • A lámpák csak hálózattól működnek
 • Nem tartozik hozzá szék

Minden nő arra vágyik, hogy nőnek érezze magát! Érezze minden nap, hogy szép. Ebben mindenképpen segít egy Fésülködő asztal. Készülődéshez, öltözködéshez, sminkeléshez, fésülködéshez kitűnő kiegészítő a szobájában. Egy olyan asztal, ahol minden kéz alatt van. Kényelmes, elegáns, modern stílusban van kialakítva. Valódi filmsztárnak érezheti magát.

A két tágas fiókjában  bármit tárolhatsz, amire készülődés során szükséged lehet a mindennapokban. Lehet benne akár néhány hálóruha, pizsama, fehérnemű, zokni, de legfőképpen a sminkkészlet, a fésülködéshez szükséges kellékek, fésűk, hajgumik, hajpántok. Az ékszereit is tarthatja az asztal fiókjában vagy közvetlenül az asztalon, hogy bármikor elérhető legyen.  Az asztal elég nagy ahhoz, hogy minden kellék rendezetten helyezkedjen el.  Magassága —140 cm, szélessége — 90 cm, mélysége —40 cm.
A 12 darab LED fény tökéletesen megvilágítja arcát és az asztal egész felületét. A lámpák hálózattól működnek. A kábel hossza 150 cm, tehát ilyen távolságra az asztaltól jó, ha van egy konnektor vagy egy hosszabbító.A tükör extra nagy, minden apró szépséghibáját felfedezheti benne.

A fésülködő asztal MDF bútorlapból készül, amely jó minőségű, és olcsóbb, mint a tömör fa. Felülete fehér, matt. A fehér a tisztaság, a gyengédség és az elegancia szimbóluma. Eredeti stílusa és színe szerint szinte minden szobába illik. A fésülködő asztallal jól kezdőik a reggel!

Értékelés: Fekete fésülködő asztal nagy tükörrelfaragott mintás fésülködő asztal

Legjobb ár/érték arány Arany középút

LED lámpák száma: 0 | Fiókok száma: 4 | Méretei: 70 cm (magasság) (tükörrel 141 cm), 75 cm (szélesség),  40 cm (mélység) | Színe: fekete | Súlya: 16 kg | Hozzávetőleges ár: 37 020 Ft

Előnyök
 • Faragott minták
 • Elegáns megjelenés
 • Összecsukható tükör
 • Könnyű szerkezet
 • Kényelmes szék
Hátrányok
 • Nincsenek fényei

Varázsolja otthonába a retrót a Fekete fésülködő asztallal! Kecses hajlított lábai, az asztallap, a tükör és a tükörtartók, a fiókokon látható faragott minta, mind több tíz évvel ezelőtti korszakba visznek el bennünket, és pillanatok alatt elődeink világába csöppenhetünk bele.

A bútor  anyaga fenyőfa, az asztallap MDF lapból készült, ezért az egész szerkezet viszonylag könnyű, mindössze 16 kg. Mérete átlagosnak mondható: magassága 70,5 cm (tükörrel 141 cm), szélessége 75 cm, mélysége 40 cm. Amikor megvásárolja a fésülködő asztalt, összeszerelése mindössze 15-20 percig tart, ha pontosan betartja az utasításokat.
A különleges  faragott mintás  kis fiókjai praktikussága abban áll, hogy nem nagy méretűek, és négy is van belőle, ezért külön választhatja ékszereit, fésűit, kozmetikumait, egyéb apróságait. Nem keverednek össze egy fiókba, hanem rendezetten megmaradnak úgy, ahogyan eredetileg összerakta.

Érdekessége, hogy a tükör összecsukható.

Stílusban teljes mértékben illik hozzá a kisszék. Ami megkülönbözteti az asztaltól, az a puha szivacsból készült ülőrésze, aminek köszönhetően nagyon kényelmes, akár órákat is eltölthet az asztal előtt. A szék magassága 44 cm, szélessége 37 cm, mélysége 28 cm.

Értékelés: Mentazöld fésülködő  asztal gyerekeknekgyerek fésülködő asztal

Legjobb olcsó Classic kategória

Fiókok száma: 1 | Asztal méretei: szélesség 71 cm, magasság: 108 cm, mélység: 39,5 cm | Szék mérete:  35 cm × 29,5 cm | Színe: mentazöld | Hozzávetőleges ár: 27 620 Ft

Előnyök
 • Nagyméretű és nem törékeny tükör
 • Megfizethető ár
 • Falhoz rögzíthető
 • A kisszék a csomag része
Hátrányok
 • Csak egy fiók

A kislányok legfőbb tulajdonsága, hogy gyerekkorukban utánozzák az anyukájukat és a hercegnőket. Ezért minden olyan tárgy, amellyel közelebb kerülhet ahhoz, hogy hasonlítsanak rájuk, nagy örömet szerez nekik és sok magabiztosságot kölcsönöz. Ilyen lehet egy szép ruha, egy sarkos cipő, egy játékrúzs vagy éppen egy fésülködő asztal.

A Mentazöld fésülködő asztal gyerekeknek egy olyan varázslatos bútordarab, mely valóban szebbé teheti egy kislány reggelét és egész napját, és persze a szobáját. A gyártó nagyon odafigyelt a bútor biztonságossá tételére, mivel az asztalt gyerekek használják, ezért a tükör nem üvegből készült, így nem törékeny. A szülőnek nem kell félnie attól, hogy gyermeke szilánkokkal találkozhat játszás közben. Mert egy gyermek esetében legfontosabb a biztonság.
Az asztal MDF bútorlapból készült, ezért maga az asztal szerkezete nem túl nehéz. A mentazöld bútort finom díszítések borítják: szívecskék, kecses ívek. A csomaghoz  természetesen egy kisszék is tartozik, amely lehetővé teszi, hogy a kis hercegnő kényelmesen ülve a tükör előtt, fésülgesse fürtjeit.

Az asztalban található kis fiók a látszatához képest elég tágas. Elfér benne minden szükséges kellék, mely a szépítkezéshez nélkülözhetetlen.
Egy igazi extra lehetőség: az asztalt a falhoz rögzíthetjük, hogy egy helyben maradjon még abban az esetben, ha a gyerekszobában gyerekzsúr, rohangálás vagy nagy móka kerekedik.

Népszerű hálószoba bútor az Árukereso.hu oldalán

Hogyan válasszunk fésülködő asztalt?

Először is fontos kiemelni néhány olyan kritériumot, mely alapján ki tudja választani a legjobb fésülködő asztalt, hogy Önnek a legmegfelelőbb és a legideálisabb jusson, amelybe akár első látásra bele is szerethet. Vásárlás előtt és közben  emlékeznie kell a szoba vagy annak a helynek a méreteire, ahova kerül majd a bútor, hiszen nem utolsó szempont ilyen esetben az, hogy elférjen a szobában.  A második szintén fontos szempont az, hogy szeretne-e az asztalhoz széket vagy otthonában már megvan a megfelelő ülőalkalmatosság, és már csak az asztalra lenne szüksége. Szükség lesz az Ön lakberendezői szemére, hogy  megállapítsa: a dízájn, a stílus, a szín megfelel-e követelményeinek, hogy szobája harmonikus, kifogástalan és kellemes látvány legyen.

A látvány mellet ugyancsak fontos a kényelem: az asztal ne rendelkezzen túl hegyes szélekkel, ne legyen se túl magas, se túl alacsony, anyaga legyen minőségi és kellemes tapintású, könnyen tisztítható és stabil.
A fésülködő asztalok mindig fel vannak szerelve tükörrel, vagy akár többel is.  Olyan tükröt érdemes választani, amelyben nem csak a fejét, hanem a felső testét is jól látja. ami egy szépségápolási eljárásnál nem egy elhanyagolható szempont,
A sminkelésnél, de a többi tevékenységnél is fontos a megvilágítás. Így ha leginkább ilyen céllal használná az asztalt, akkor nagy előny a beépített LED fény.

Végül az anyukák fésülködő asztalai mellett léteznek  gyerekek számára gyártott fésülködő asztalok. Ha kislányának szeretné beszerezni a bútordarabot, akkor javasoljuk: tekintse meg a gyerekszobába illő szebbnél szebb termékeket.

A fésülködő asztal mérete

Méretét tekintve egy fésülködő asztalnak nem kell feltétlenül túl nagynak lennie, hiszen elsődleges célja a szépítkezés helyszínének biztosítása, és az ehhez tartozó kellékek tárolása. Egy átlagos asztal mérete körülbelül ilyen arányokban oszlik el: 70 cm (magasság tükör nélkül) 140 cm (tükörrel), 75 cm (szélesség),  40 cm (mélység). Vannak ennél nagyobb és kisebb asztalok is természetesen, amit már az Ön szobája határoz meg: mennyi helyet szánt a fésülködő asztalnak.
A legkisebb méretű  asztalok a gyerekeknek szánt asztal, mely valahol a játék és a valódi bútor között helyezkedik el. A kisgyerek méretét veszik figyelembe. Tehát, ha egy kislány leül a székre, akkor kényelmesen láthassa magát a tükörben. A kislány fésülködő asztal magassága körülbelül 100 -tól 120 cm-ig terjed.

Legjobb fésülködő asztalok velemeny teszt ár

Tanácsunk

A fésülködő asztal nélkülözhetetlen kelléke a make-up, amelynek fajtáit, típusait nálunk is megtalálja oldalunkon

A fésülködő asztal anyaga és színe

A fésülködő asztal anyaga leggyakrabban MDF bútorlapból készül, vagy fenyőből, esetleg más fából. Az MDF közepes sűrűségű farostlemez. Száraz eljárással készül, ezért mindkét oldala sima, felületkezelhető, ez a farostlemeznél szélesebb felhasználást jelent.
Ami a színeket illeti, leggyakoribb talán a fehér fésülködő asztal vagy sokszor gyártják világos árnyalatokban. Előfordul a tört fehér, a világos rózsaszín, a drapp. A másik típusú fésülködő asztal a sötét árnyalatú, mint a barna, fekete,   szürke.  Ezek az asztalok azért praktikusak és népszerűek, mert szinte bármilyen szobába illenek. És természetesen emellett bármilyen színben talál választékot, amelyek más, egyedibb árnyalatú helyiségeket dobnak fel.

Tárolóhelyek

A fésülködő asztal nem is lenne valódi fésülködő asztal, ha nem lennének fiókjai. Pipere cuccok, arckrémek, fésűk, hajráfok, hajgumik, fülbevalók, nyakláncok, karkötők nagy mennyiségét a fiókok segítségével lehet kategorizálni és rendezni. A fiók esetében fontos, hogy könnyen járható legyen. Jó ha tágas, de az is teljesen kényelmes, ha több kicsi fiókkal rendelkezik az asztal. Még egy fontos szempont: kéznél legyen. Hiszen sminkelés közben nem túl kényelmes egy kéztől távol eső fiókot keresgélni.

Tanácsunk

Nincs megelégedve hajszárítójával? Egy modernebb hajszárítóra vágyik? Itt a lehetőség, hogy megtekintse és kiválassza Ön számára a lehető legjobbat!

Legjobb fésülködő asztalok velemeny teszt ár

Fények, tükör

A tükör a fésülködőasztal nélkülözhetetlen része. Bátran mondhatjuk, hogy a tükör teszi azzá, ami. A szépítkezést csak úgy lehet végezni, ha látja, hogy mit csinál és megállapíthatja, hogy jó lett-e az eredmény, vagy még folytatni kell a folyamatot. Minél nagyobb a tükör, annál jobban látható az arca, a haja, a felső teste. Amikor gyerek fésülködő asztal vásárol, akkor gyakran találkozhat olyan tükörrel, mely nem üvegből készült,  és emiatt nem törékeny.
Előfordul, hogy a tükröt LED lámpák veszik körül, ami egyrészt szép és esztétikailag elvarázsol. Másrészt nagyon sok segítséget nyújt az arc és az asztalfelület megvilágításában, hogy minden apró részletet is lásson a szépítkezés során, valamint minden kis méretű eszközt könnyen megtaláljon.

Fésülködő asztal székkel vagy szék nélkül

A piacon nagy a választék: előfordulhat fésülködő asztal székkel vagy szék nélkül. A szék nélküli verziót akkor válassza, ha otthonában van már megfelelő széke, amely illik egy fésülködő asztalhoz. Amennyiben nincs ilyen széke, akkor mindenképp válassza az asztal+szék szettet, mert állva nem lesz kényelmes a sminkelés vagy fésülködés, mivel a tükör magassága az Ön ülő helyzetéhez van igazítva. A székek általában kényelmesek, több esetben ülő részük puha, párnázott. Minden esetben stílusuk összhangban van az asztal stílusával.

Tanácsunk

Kipróbálta-e már a legújabb szempillanövesztő szérumokat? És van-e már kedvence? Itt nálunk biztosan megtalálja az Igazit!

Legjobb fésülködő asztalok velemeny teszt ár

Gyerekeknek játék

Amennyiben kislány számára vásárolna fésülködő asztalt, akkor figyelembe kell venni a gyerek korát, magasságát  és ahhoz képest kiválasztani a legmegfelelőbbet. Habár a gyermek számára a fésülködő asztal sokszor csak játék, egy helyszín, ahol hercegnővé változhat. Viszont egy gyerekszobában egy fésülködő asztal olykor barikáddá, vagy  épp színpaddá változik. Ezért nagyon oda kell figyelni a termék minőségére, hogy a kis családtag biztonságban legyen. A tükör ne készüljön üvegből ebben az esetben. Egy másik előnye, hogy olcsó fésülködő asztal. Általában ára jóval alacsonyabb, mint egy felnőtt bútoré.

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Összesített értékelés: 4.5 (10 szavazat)

Autor článku

Rita Bunda
Rita Bunda

Az írás már felnőtt koromban lépett be az életemben. Amikor megszületett a kislányom, akkor írtam az anyaságról egy cikket és beküldtem egy újságba. Igy lettem újságíró az Új hajtás című lapnál, majd a karpatalja.ma hírportálnál. Szeretem a munkám, szeretek szavakból összeállítani szöveget, átadni gondolatokat, megfogalmazni a közlendőt. Facebook link

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése