Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Legjobb ablaktisztítók 2024-ben

A háztartási elektronika újdonsága az ablaktisztító porszívó, amely megkönnyíti az ablakmosást. Kínálat különböző méretű és teljesítményű készülékeket tartalmaz, beleértve a kedvencünket is. Többé nem kell kézzel tisztítania az ablakokat, hagyja, hogy ezek az ablaktisztítók gondoskodjanak a sima felületek tisztaságáért otthonában.

Használja ki az egyedülálló 20% kedvezményt
a Kärcher márkájú termékekre!*

Használja a következő kódot:

TESTADO2024

*Nem vonatkozik az akciós termékekre.

Igényeseknek

Szórófejes flakon, mikroszálas intelligens törlőkendő, halk és gyors, csík- és foltmentes, 100 perc üzemidő.

Legjobb ár/érték arány

Kézben kényelmesen elfér, jó teljesítmény, innovatív szilikonél, LED kijelző, halk működés.

Legjobb olcsó

Ablakporszívó kis súllyal, kézben könnyen elfér, kis méret, ergonomikus fogantyú, intelligens permetező.

Legjobb ablaktisztítók

Értékelés: Kärcher WV 6 PLUS P – gyors ablaktisztító

ablaktisztító, ablaktisztító gép, ablaktisztító eszközök elektromos Premium kategória

Súly: 1,5 kg | Méretei: 126 × 280× 310 cm | Üzemidő: 100 perc | Zajszint: 52 dB | Tartály térfogata: 150 ml | Hozzávetőleges ár: 39 990 Ft

Előnyök
 • Mikroszálas intelligens törlőkendő
 • Részletes kijelző
 • 100 perc menetidő
 • Háromszor gyorsabb tisztítás
 • Higiénikus
Hátrányok
 • Nincs teljesítménybeállítás

Kärcher újra és újra tökéletesíti modelljeit, beleértve az ablaktisztítókat is. A Kärcher 6 Plus egy korábbi típus továbbfejlesztett változata, mely még rugalmasabb, hosszabb szívókéssel és élesebb pengével. Az akkumulátor hosszabb üzemidőt biztosít: 100 perc folyamatos használat mellett, melyet 170 perc töltés követ. Ezáltal még jobban ragyog a felület és foltmentes lesz. A tartály gyorsan és higiénikusan üríthető.

A WV 6 Plus-szal pontosan tervezhető az ablaktisztítás, kijelzőjén látható a hátramaradt üzemidő és az akkumulátor állapota. Hatékonyan működik szórófejes flakonnal, mikroszálas intelligens törlőkendővel és páratlan szívófunkcióval. Halk működése nem zavarja a környezetet, miközben hatékonyan tisztít. Időt takaríthat meg vele, háromszor gyorsabban moshat ablakot és más felületeket is tisztíthat vele.

Értékelés: Kärcher WV 4-4 Plus – akkumulátoros ablakporszívó

ablaktisztító, ablaktisztító gép, ablaktisztító eszközök elektromos Arany középút

Súly: 1,3 kg | Méretei: 133 × 281× 311 cm | Üzemidő: 40 perc | Zajszint: 52 dB | Tartály térfogata: 150 ml | Hozzávetőleges ár: 30 990 Ft

Előnyök
 • Szívófunkció
 • Halk
 • 120 m² ablak megtisztítására
 • Innovatív szilikonél
 • LED-es akkumulátortöltöttség-jelző
Hátrányok
 • A cserélhető akkumulátor nem tartozéka

Az ablaktisztítás nem kedvelt házimunka, de a Kärcher WV 4-4 Plus akkumulátoros ablaktisztítóval ez egyszerűbben és gyorsabban megy. Az akkumulátor 40 perc üzemidőt biztosít, elegendő 120 m² ablak tisztítására. A LED kijelzőn nyomon követheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, így nem váratlan lemerülésre kell számítania. A szilikonél segítségével kényelmesen elérheti az ablak alját is. A mikroszálas törlőkendő és a szórófejes flakon csíkmentes tisztaságot biztosít. A szívófunkció hatékonyan távolítja el a foltokat, és más sima felületek is tisztíthatók vele. A higiénikus tartálykiürítés és a csendes üzemmód további előnyök. A cserélhető akkumulátor külön vásárolható. Élvezze az ablaktisztítás könnyedségét és gyorsaságát a Kärcherrel!

A Kärcherrel az ablaktisztítás egyszerű és hatékony. Öröm lesz használni!

Értékelés: Sencor SCW 3001YL – stílusos ablakporszívó

ablaktisztító, ablaktisztító gép, ablaktisztító eszközök elektromos Classic kategória

Súly: 0,77 kg | Méretei: 370 mm × 280 mm × 120 mm | Üzemidő: 20 perc | Zajszint: 70 dB | Tartály térfogata: 200 ml | Hozzávetőleges ár: 23 900 Ft

Előnyök
 • Modern külsejű
 • Ergonomikus fogantyú
 • Mobilis
 • Intelligens permetező
 • Kis súly
Hátrányok
 • Az akkumulátor töltési ideje hosszú

A könnyű és ergonomikus Sencor SCW 3001YL akkumulátoros ablaktiszító ideális segítség az ablaktisztításhoz. Mobilis és hatékony, 20 perces üzemidejével kb. 50 ablakot tisztít meg. A halk működés és speciális anyagú ablaklehúzó garantálja a tökéletes tisztaságot.

A tiszta víztartály 200 ml és a piszkos víztartály 100 ml kapacitással rendelkeznek, így a piszikos vízzel való érintkezés elkerülhető. A Sencor SCW 3001YL minden sima felületen ragyogást kölcsönöz, például tükrön, zuhanyfalakon, csempén és üvegbútorokon. A könnyen cserélhető akkumulátorral és modern designnal, a Sencor SCW 3001YL a praktikus és stílusos választás otthona tisztán és ragyogóan tartásához. Takarítson könnyedén és hatékonyan a Sencorral, és élvezze a tisztaság minden pillanatát! Kényeztesse magát a tökéletes tisztasággal!

Népszerű elektromos ablaktisztítók az Árukereső.hu oldalán

Miért érdemes elektromos ablaktisztítót/porszívót venni?

Elsősorban azért éri meg, mert általában senki sincs oda a házimunkáért. Amikor kézzel kell megtisztítani az üveget, akkor sokszor meg kell küzdeni a foltokkal. Sok esetben a törlőkendő csíkokat hagy maga után, nem elég hatékony a keze ereje, a tisztítószer és eszköz minősége. Ha egy elektromos ablaktisztító vagy porszívó otthonába költözik, akkor segítőtársként mindig kisegít a legnehezebb helyzetekben. A mikroszálas törlőkendő nagyon szépen eltünteti a legkisebb foltokat is. Súlyban nem nehezek, így fogásuk nem megterhelő a munkavégzés közben. Akkumulátorral működnek, aminek köszönhetően mobilisak, tehát nincsenek konnektorhoz kötve. Ráadásul a tartályok úgy vannak kialakítva, hogy keze nem érintkezik a koszos vízzel, ezért abszolút higiénikus. Az eszközök kialakítása kényelmes, modern.

A teleszkópos ablaktisztító egy teleszkópos rúddal ellátott készülék, mely az ablak legmagasabb és a legelérhetetlenebb pontjainak elérésében nyújt segítséget.
Többféle felület megtisztítására alkalmas, akár csempe, zuhanykabin, tükör, így nem fog sokat tétlenül pihenni, mindig lehet használni. És ami még fontos szempont: minden korosztály számára előnyös. Mivel használata egyszerűbb, ezért idősek is előszeretettel használják. Ha pedig kisgyerek van a családban, akkor az egyrészt gyakran van szükség ablaktisztításra, másrészt szülői felügyelettel akár a gyerek is segíthet a munkában.

ablaktisztítók, ablaktisztító gép, ablaktisztító eszközök elektromos, legjobb ablaktisztítók

Az ablaktisztító ereje

Az eszköznek nyilvánvalóan nagyobb ereje van, mint a kezének. Mégsem kell plusz erőfeszítést kifejteni vele, hiszen ő maga veszi át a főszerepet és végzi el a munkát Ön helyett. Az akkumulátor kapacitása igen nagy, ráadásul háromszor gyorsabban dolgozik, mint a kéz. 20 perc alatt körülbelül 50 ablakot moshat meg. Az ablaktisztító gép erejét a rendkívül hatékony szívófejnek is köszönheti.

Tanácsunk

Az üveg megtisztításában az ablaktisztító robot is nagy segítség lehet!

Víztartály mérete

A legtöbb esetben az ablaktisztítók víztartálya 100-150-200 ml, és  műanyagból készülnek. A szennyes víz tartálya néha valamivel kisebb, a tiszta vízé kissé nagyobb, de ez nem törvényszerű.  A műanyag tartályok természetesen kivehetőek, kiüríthetőek, könnyen tisztíthatóak egyszerű langyos vízzel. Újratöltés után egyszerűen helyezze vissza a víztartályt, és azonnal folytathatja az ablaktisztító használatát.  a munkavégzés alatt nem csöppennek vízcseppek sem a kezére, sem a ruhájára, sem a padlóra, sem a már megtisztított ablakfelületre.

ablaktisztítók, ablaktisztító gép, ablaktisztító eszközök elektromos ablaktisztító

Az akkumulátor élettartama és töltési ideje

Az ablaktisztítók akkumulátorának élettartama a típustól függ. A legjobb minőségű termékeknél az egyik töltéstől a másikig tartó üzemidő 100 perc, mely alatt kényelmesen akár 300 m² ablakot tisztíthat meg, majd ezt követően 170 percig kell tölteni.
Az egyszerűbb típusoknál ez az üzemidő 20-30 percnyire csökken, a töltési idő pedig növekszik. Ezért vásárláskor meg kell fontolnia, hogy mennyire fontos az ár és mennyire ragaszkodik a gyors töltéshez és hosszabb üzemidőhöz. Számos ablaktisztító eszköznél az akkumulátor töltésének szintjét egy LED kijelző jelzi, ami nagyon praktikus, nem kell figyelni az órát és emlékezni a takarítás időpontjának kezdetére.

Tanácsunk

A gőztisztító segítségével még további egyéb felületet tisztítását is könnyen megoldja.

Az ablaktisztító súlya

Az ilyen ablaktisztító készüléknél fontos szempont a súly. Nagy előnye, hogyha könnyű. Vannak olyan modellek, melyek valamivel meghaladják az 1000 grammot, de több olyan fajta van, mely 700-800 gramm körüli. A legújabb termékek súlya már akár 500-600 gramm is lehet, ami valóban megkönnyíti a munkát és az eszköz használata gyerekjáték.  A nagyobb gyerekek is besegíthetnek a házimunkába és az idősebbek is könnyebben használják. Ha megemelt karokkal magasabb helyeken is tisztítja az ablakot , akkor sem lesz izomláza.

Milyen egyéb felületeket tisztíthatók meg?

Az ablaktisztító nem csak ablakot mos. Nyugodtan használhatja csempe, üvegbútor, tükör, zuhanykabin tisztítására is, melyeknek szintén sima a felülete. Ügyelni kell arra, hogy nem sima felületet ne tisztítsunk vele,  és csak a vízálló felületekre ajánlatos.

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Összesített értékelés: 4.5 (11 szavazat)

Autor článku

Rita Bunda
Rita Bunda

Az írás már felnőtt koromban lépett be az életemben. Amikor megszületett a kislányom, akkor írtam az anyaságról egy cikket és beküldtem egy újságba. Igy lettem újságíró az Új hajtás című lapnál, majd a karpatalja.ma hírportálnál. Szeretem a munkám, szeretek szavakból összeállítani szöveget, átadni gondolatokat, megfogalmazni a közlendőt. Facebook link

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése