Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.hu » Kis háztartási gépek

Legjobb elektromos tojásfőzők 2024-ben – Tippek

Kemény, lágy tojás vagy omlett? Mindezt könnyedén elkészítheti az elektromos tojásfőzővel! Kiválasztottuk számára a legjobb modelleket, amelyek alkalmasak 2-8 tojás elkészítésére. Válassza a legjobb tojásfőzőt, és készítse el mennyei csemegéit!
Az egyik legjobb tojásfőző a Tescoma President, amely egyszerű, gyors és energiatakarékos.

Igényeseknek

Minőségi tojásfőző, egyszerű és intuitív kezeléssel, enegriatakarékosan.

Legjobb ár/érték arány

Automatikus tojásfőző, kedvező áron. Beépített elektronikus időzítővel.

Elérhető ár

Megbízható automatikus tojásfőző 7 db. tojás elkészítéséhez.

A legjobb elektromos tojásfőzők

Értékelés: PRESIDENT Elektromos tojásfőző egyszerű és intuitív

PRESIDENT je nejlepší elektrický vařič vajec

Fogyasztás: 400 W | Kapacitás: 6 tojás | Anyag: rozsdamentes acél + műanyag | Súly: 680 g | Hozzávetőleges ár: 12 990 Ft

Előnyök
 • Egyszerű és gyors
 • Energiatakarékos
 • Három program
Hátrányok
 • Nem találtunk

Az PRESIDENT kiválóan alkalmas akár 6 főtt tojás energiatakarékos, egyszerű és gyors elkészítésére. Három program automatikus kikapcsolással a tojások puha, közepesen kemény és kemény főzéséhez. Egyszerű és intuitív kezelés, könnyű vízmennyiség mérése és adagolása. Kiváló minőségű nemesacélból és strapabíró műanyagból készült, 230 V-os hálózati csatlakozással.

Értékelés: Guzzanti GZ 680 – praktikus tojásfőző 8 tajásra

Guzzanti GZ 608 je nejlepší elektrický vařič vajec

Fogyasztás: 400 W | Kapacitás: 8 tojás | Anyag: rozsdamentes acél + műanyag | Súly: 700 g | Hozzávetőleges ár: 12 815 Ft

Előnyök
 • Kitűnő ár-érték arány
 • Elektronikus időzítővel és hangjelzéssel
 • Minőségi rozsdamentes kivitel
Hátrányok
 • Hangosabb üzemmód

A Guzzanti GZ 608 tojásfőző praktikus eszköz azoknak, akik gyakran fogyasztanak tojást reggelire, vendégeknek készítenek finomságokat, vagy egyszerűen csak szeretik ezt az ételt. Segítségével egyszerűen megfőzhet akár 8 tojást egyszerre, választhat 3 fokozatú keménység közül – puha (remek reggelihez), közepesen kemény (halakhoz ideális), vagy kemény (például salátákhoz).

Az automatikus üzemmódnak köszönhetően a tojás elkészítése könnyű és nem igényel különösebb beavatkozást. Az eszköz része egy beépített elektronikus időzítő hangjelzéssel, amely tájékoztat, amikor minden készen áll. A főzés után a tojásokat könnyen tálalhatja a levehető tálca segítségével, a tojásfőző fedele leemelése után könnyen tisztítható, és a biztonsági funkciók között túlmelegedés elleni védelem is található.

Értékelés: Sencor SEG 710BPkönnyen tisztítható tojásfőző

Sencor-SEG-710BP je nejlepší elektrický vařič vajec

Fogyasztás: 320-380 W | Kapacitás: 7 tojás | Anyag: rozsdamentes acél + műanyag | Súly: 575 g | Hozzávetőleges ár: 6 245 Ft

Előnyök
 • Könnyű tisztítás
 • Gyors és precíz
Hátrányok
 • A mérőjelzések nehezen láthatók

A Sencor SEG 710BP tojásfőző teljesen automatikus működésű, így Önnek csak be kell állítania a főzési módot, és a tojásfőző mindent elintéz Ön helyett. Nem kell figyelnie a folyamatot, és még hangos időzítővel is rendelkezik. A főzőedény akár 7 tojás főzésére is alkalmas, és a tojások könnyű tálalásához levehető tojástartóval rendelkezik. A készülék ergonomikus kialakításának és a levehető tojástartónak köszönhetően könnyen tisztítható. Beépített elektronikus időzítővel és hangjelzéssel rendelkezik, így könnyen tudja beállítani a főzési időt. A tojásfőző biztonságos működést biztosít túlmelegedés elleni védelemmel és LED kapcsolóval. A levehető fedél megkönnyíti a tisztítást, és a termék tartozéka egy mérőpohár is.

Nepszerű elektromos tojásfőzők az Árukereső.hu oldalán

Az elektromos tojásfőző használata

Az elektromos tojásfőző egy egyszerű, de nagyszerű szerkezet. A víztartály melegíti és gőzzé alakítja a vizet, így főzi a tojásokat, míg egy tartóban állnak. Ezzel a készülékkel könnyedén készíthetünk puha vagy kemény tojást. A tojás keménysége egy praktikus szabályozóval könnyedén beállítható. Így mindenki élvezheti a tökéletesen elkészített tojásos ételeket kedvére!

Tanácsunk

A tojásfőző nagyon hasznos azoknak is, akik fehérjedús étrendet követnek.

Nincs is jobb annál, mint egy ízletes reggeli, amely erőt ad a napra. Sok ember számára a reggeli tojás elengedhetetlen része ennek, és annak tökéletes elkészítése mindig olyan, mint a művészet. Ezt a folyamatot könnyíti meg az elektromos tojásfőző. A főtt tojás keménysége attól függ, hogy a tojás mekkora, valamint a főzési időtől és hőmérséklettől is. Sok modell elektronikus keménységbeállítással rendelkezik, amely lehetővé teszi számunkra, hogy pontosan beállítsuk, milyen keményre szeretnénk a tojást. Ne vesztegesse el a reggelt, készítse el kedvenc tojás reggeliét egyszerűen és gyorsan!

Legjobb elektromos tojásfőzők puha tojás

Tippünk

A tökéletes reggelihez tojás és pirítós szükséges. Nem tudja, milyen eszközt válasszon? Tekintse meg a legjobb pirítókat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb elektromos tojásfőzőt?

Számos tojásfőző típus létezik, amelyek árukban és funkcióikban különböznek, ezért néhány szempontot fontolóra kell vennünk vásárlás előtt.

Funkciók

A praktikus automatikus főzési funkcióval több ember is használhatja a tojásfőzőt különböző keménységű tojások elkészítéséhez, attól függően, hogy mit szeretnének. A tojásfőző megvásárlása előtt meg kell fontolnunk, hogy milyen gyakran kívánjuk használni ezt a praktikus eszközt, és milyen funkcióknak kell lennie az eszköznek. Az elektromos tojásfőző elektromos árammal működik, és a tojás főzési folyamata rendkívül egyszerű. A tojásfőzőn beállíthatja a tojás keménységét, és lágy tojást is főzhet. Az eszköz jelzi, amikor a tojások elérnek a kívánt állapotba, majd kikapcsol.

Elkészíthető tojások száma

Egy többtagú háztartásban nem elhanyagolható tényező az egyszerre elkészíthető tojások száma. A legjobb elektromos tojásfőző segítségével könnyedén elkészíthet akár 6-8 tojást is egyszerre.

Tanácsunk

Az átlagos háztartás számára inkább megfelel egy 3-6 tojásra tervezett tojásfőző, mint egy túlméretezett modell.

Dizájn/Használt anyagok

A legtöbb elektromos tojásfőző rozsdamentes acélból vagy műanyagból készül, és akár hét tojást is befogad egyszerre. A túlmelegedés elleni védelem biztosítja, hogy még a forgalmas reggeleken se történjen baleset.

Elektromos tojásfőző tisztítása

Az legjobb elektromos tojásfőző tisztítása rendkívül egyszerű. A vízkő könnyen eltávolítható a készülékből. Más szennyeződések esetén óvatosan törölje le nedves konyharuhával.

Biztonság

A hangjelzés és az ellenőrző lámpa további biztonságot nyújtanak a megfelelő működéshez.

Legjobb elektromos tojásfőzők vooker

A tojásfőző használatának előnyei

 • Pontosan beállíthatja, milyen kemény tojást szeretne.
 • Kevesebb energiát használ, mint az tojásfőzés serpenyőben, mert kb. 1 dl vizet forral fel, nem pedig egy literrel.
 • A felhasznált vízmennyiség döntő a reggeli tojásfőzés sikeréhez. Az eszköz sofisztikált technológiát alkalmaz a tojásfőzéshez, így minél több tojást főz, annál kevesebb vizet fogyaszt a tojásfőző.
 • A tojáshéj a készülékben nem reped meg.
 • A tökéletes hőmérsékletet egy praktikus hőkapcsoló biztosítja.
 • Jelentős időmegtakarítás.
 • Kielégítő eredmény.
 • Kényelmes és könnyű használat.
 • Egyszerű tisztítás.

Figyelmeztetés

Ne tisztítsa a tojásfőzőt, amíg teljesen le nem hűl. Tartázkodjon távol az eszköztől, még akkor is, ha éppen tojást főz.

Népszerű tojásfőző márkák

Ahogy sokféle tojásfőző létezik, különböző cégek termékei is elérhetők a piacon. Megmutatjuk, mely márkák tartoznak a legkedveltebbek közé. 

Bosch

Generációkon át a Bosch háztartási gépei mindig megkönnyítették a mindennapi életet. Az Ön helyett is elvégzik a munka egy részét, és biztosítják, hogy a házimunkát hamarabb befejezze. Megspórolják az idejét, és javítják az életminőségét.

Bosch-Logo

Sencor

A Sencor elektronikai termékeket gyárt, és jelentős pozíciót vívott ki magának a piacon. A 90-es évek elejétől, amikor az Sencor európai márkává vált, jelentősen bővült a termékkínálata. A név a japán „sen” – 1000 – és a latin „cor” – szív – összekapcsolásából származik.

sencor meteorológia állomás

Guzzanti

A Guzzanti egy nagyon népszerű tojásfőzőkkel foglalkozó márka jó felhasználói véleményekkel. A márkától gazdaságos, ugyanakkor magas minőségű termékeket vásárolhat. A termékek többsége rozsdamentes acél tokban kapható. A tojásfőzők mellett a Guzzanti már tizenöt éve egyéb konyhai készülékeket is gyárt.

guzzanti logo

Figyelmeztetés

A könnyű használhatóság mellett a tisztítás is rendkívül egyszerű, de ajánlott részletesen elolvasni a részletes információkat.

Legjobb elektromos tojásfőzők cooker

A legjobb tojásfőzők ára

Elektromos tojásfőzők 9 000 Ft-ig
Ha olcsóbb megoldást keres, legyen szó pénzügyi korlátokról vagy egyszerűbb eszközök kipróbálásáról, ebben az árkategóriában kiváló minőségű tojásfőzőket találhat, melyek minősége a gyártótól is függ.

Elektromos tojásfőzők 9 000-től 19 000 Ft-ig
Ebben az árkategóriában választhat a legmagasabb minőségű termékek széles választékából, melyek maximálisan betöltik funkciójukat.

Elektromos tojásfőzők 19 000 Ft felett
Ha a legjobb eszköz mellett dönt, az ég a határ.

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Összesített értékelés: 4.7 (101 szavazat)

Autor článku

Viktoria Tatrai
Viktoria Tatrai

Viktória egyik legjellemzőbb tulajdonsága közé tartozik, hogy nagyon sok minden érdekli, és rendkívül színes egyéniség. A technikai újdonságok éppúgy felkeltik kíváncsiságát, mint a legkorszerűbb háztartási vagy szépségápolási termékek. Ha éppen nem utazik, szabadidejét szívesen szenteli a művészeteknek, mint a színház, a festészet vagy az olvasás. Igazi közösségi lény, aki legújabb hobbijaként társasjáték délutánokat szervez barátai körében.

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése