Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.hu » Egyéb

2024 legjobb könyvek – kritikák, ajánlások és tippek olvasóknak

A könyvek szórakoztatnak, oktatnak és koncentrációra tanítanak minket. A Testado.hu portál ezért olyan könyveket válogatott össze, amelyek biztosan lekötik majd figyelmét. Tesztünkben olyan közkedvelt műfajokat talál, mint krimi, romantikus regények, erotikus könyvek, történelmi regények, motivációs könyvek és egyebek. Minden idők legjobb könyvei közt klasszikusokat és a modern kor legjobbjait is megtalálja. Válogasson kedvére és élvezze az egyik legjobb kikapcsolódási módot.

TOP 10 könyvek

Megnevezés Összefoglaló
TOP 10 könyvek
1. Heartless – Szívtelen Műfaj: Fantasy
Szerző: Marissa Meyer
Oldalszám: 560 oldal
Árat megtekinteni
2. Legjobb gyerekkönyv Harry Potter és a bölcsek köve Műfaj: Gyerekkönyv
Szerző: J. K. Rowling
Oldalszám: 336 oldal
Árat megtekinteni
3. Legjobb erotikus könyv Szigor I. kötet – A tiltás gyönyöre Műfaj: Erotikus könyv
Szerző: Lakatos Levente
Oldalszám: 352 oldal
Árat megtekinteni
4. A fiúknak akiket valaha szerettem A fiúknak, akiket valaha szerettem Műfaj: Szórakoztató irodalom
Szerző: Jenny Han
Oldalszám: 360 oldal
Árat megtekinteni
5. A hatalom Műfaj: Thriller
Szerző: Naomi Alderman
Oldalszám: 384 oldal
Árat megtekinteni
6. Mark Manson a leszarom művészete A lesz*rom rafinált művészete Műfaj: Szórakoztató irodalom
Szerző: Mark Manson
Oldalszám: 206 oldal
Árat megtekinteni
7. Ahol a folyamá rákok énekelnek legjobb regény Ahol a folyami rákok énekelnek  Műfaj: Szórakoztató irodalom
Szerző: Delia Owens
Oldalszám: 459 oldal
Árat megtekinteni
8. Bajban Dubajban  Műfaj: Erotikus könyv
Szerző: Borsa Brown
Oldalszám: 352 oldal
Árat megtekinteni
9. Az auschwitzi tetováló történelmi regény Az auschwitzi tetováló (bővített, puhatáblás kiadás) Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Heather Morris
Oldalszám: 328 oldal
Árat megtekinteni
10. A kisváros titkai Műfaj: Krimi
Szerző: Harlan Coben
Oldalszám: 398 olda
Árat megtekinteni

A legjobb könyvek műfajtól eltekintve

könyvek

Heartless – Szívtelen vélemény – a legjobb fantasy könyv

Marissa Meyer, a New York Times bestseller-írója, a Heartless – Szívtelen című könyvében egy fantasy történetet ír le, melyben életre kell a még soha nem látott Csodaország. Egy lány történetéről szól, aki a Szívek hírhedt királynőjévé válik.

Catherine Pinkerton jóval azelőtt, hogy a szívek királynője lett volna, csak egy egyszerű lány volt, aki kereste a szerelmet.

Catherine lett az egyik legkeresettebb lány Csodaországban, és a hajadon Szívek Királyának kedvence, de mindezek ellenére őt mégis más dolgok foglalkoztatják – a pékség, a cukrászat. Minden figyelmét és erejét arra tereli, hogy üzletet nyisson a legjobb barátnőjével. De édesanyja szerint egy ilyen cél elképzelhetetlen egy fiatal lány számára, aki akár királyné is lehetne.

Aztán Cath találkozik Jesttel, a jóképű és titokzatos udvari bolonddal. Most először érez életében igazi vonzalmat, és Jesttel heves, titkos udvarlásba kezdenek. Ezzel kockáztatja azt, hogy megsérti a királyt és feldühíti a szüleit. Cath elhatározza, hogy saját maga határozza meg sorsát, és a saját elképzelései szerint éli meg a szerelmet. De egy olyan országban, ahol virágzik a mágia, az őrület és a szörnyek, a sorsnak más tervei vannak. . .

Harry Potter és a bölcsek köve vélemény – legjobb gyerekkönyv

Legjobb gyerekkönyv

A legjobb gyerekkönyvek és minden idők legjobb könyvei közé tartozik Joanne K. Rowling szeretett Harry Potter-sorozata, amely megjelenése után szinte azonnal világhírűvé vált. Az első kötet, a Harry Potter és a bölcsek köve egy tizenegy éves fiúról szól, aki azt hitte, hogy ő is egy átlagos fiú, mint mindenki más, ez azonban nem teljesen így van. A csavar akkor következik be, amikor levelet kap, amelyben arra csábítják a fiatal Harryt, hogy a titokzatos Roxfortban, a boszorkány- és varázslóképző iskolában tanuljon tovább. A fiú elfogadja a kihívást, és hamarosan sok barátra tesz szert, akikkel hihetetlen kalandokat él át. A Harry Potter és a bölcsek köve egy kiváló könyv gyerekeknek, amelyet gyermekének is mindenképpen el kell olvasnia. És tulajdonképpen a felnőttek számára is egy érdekes olvasmánynak bizonyul, ugyanis ők is élvezni fogják a felhőtlen, izgalommal teli kalandokat. Az első kötet ezen felül évek óta az egyik legolvasottabb könyv.

Szigor I. kötet – A tiltás gyönyöre – a legjobb magyar könyvek egyike

Legjobb erotikus könyv

A népszerű e-könyv sorozat alapján készült trilógia első része. Ha kedveli a kalandokkal teli erotikus könyveket, akkor Lakatos Levente író neve nem idegen az Ön számára.  Következő trilógiájában az egykoron kicsapongó életű Liza, valamint vőlegénye, Sándor kapcsolatáról ír, aki előtt fényes politikai karrier áll. Mindenki szemében álompárnak tűnnek, azonban csak kevesen tudják, hogy milyen kínos titkokat őriznek. Az Aranykönyv-díjas Lakatos Levente a Bomlás, a Szeress jobban!, és számos egyéb sikerkönyv szerzője eddig e-könyvben kiadott népszerű sorozata vadonatúj részekkel kiegészítve minden rajongó örömére végre papírkötésben is megjelent. Figyelem, a politikai zsarolással, érzelmi játszmákkal és buja jelenetekkel fűszerezett történet néhol egészen szókimondó!

A fiúknak, akiket valaha szerettem vélemény – az egyik legjobb ifjúsági könyv

A fiúknak akiket valaha szerettem

A lányoknak szóló könyveket érzéssel és egy bizonyos üzenettel kell megírni. Valami ilyesmi Janny Han A fiúknak, akiket valaha szerettem című kiváló könyve. Ennek az izgalmas, lányoknak szóló regénynek a története egy fiatal lányról, Laráról szól, akinek a szíve még nem nyílt meg egyetlen fiú előtt sem. Valójában soha nem volt szerelmes, de érzéseit és vágyait levelekben írta le. A szövegüknek örökre elrejtve kellett volna maradniuk mások elől, de egy nap a leveleket tartalmazó doboz egyszerűen eltűnt. Ezt követően egy ismeretlen “megtaláló” szétküldte a leveleket, azonban egy valamire nem gondolt. Hogyan fog ezt követően Lara viselkedni, és mit hoz számára ez a tett? Erről, és még sok másról szól A fiúknak, akiket valaha szerettem lenyűgöző könyv, amelyet joggal sorolnak a legjobb lány- és ifjúsági könyvek kategóriájába.

A Hatalom című könyvben a nők legyőzhetetlen hatalmáról mesél az író.

Hirtelen egy létfontosságú új erő gyökeret ereszt és kivirágzik a nők életében. A tinédzser lányok óriási fizikai erővel rendelkeznek: elviselhetetlen fájdalmat és akár halált is okozhatnak az ujjuk egyetlen érintésével. A férfiak pedig érthetetlenül állnak a jelenség előtt. Ezzel a kis új fordulattal a világ drasztikusan megváltozik.

A díjnyertes írónak, Naomi Aldermannak ”A Hatalom” című könyve a legambiciózusabb és legprovokatívabb spekulatív könyve, amely rendkívűl izgalmas utazásra visz minket egy alternatív valóságba.

A lesz*rom rafinált művészete vélemény – a motivációs könyvek egyik legjobbja

Mark Manson a leszarom művészete

Időnként mindenkinek hiányzik a motiváció. A motiváció kellő “fellendítéshez” mi A lesz*rom rafinált művészete szórakoztató könyvet ajánljuk, amelyet minden idők legjobb motivációs könyvei közé sorolnak. A több, mint 200 oldalon őszinteségről, hangulatról és életről olvashat. Mark Manson valódi tudományos kutatásokra alapozza ezt a könyvét. Az egész könyv elsősorban arra a tanulságra épül, hogy az élet keserűségeivel is meg kell tanulni együtt élni. Arra is bátorítja, hogy valóban a fontos dolgokra koncentráljon, ugyanis ezen túl semmi másnak nincs értelme. A lesz*rom rafinált művészete egy kiváló motivációs könyv mindenki számára.

Ahol a folyami rákok énekelnek vélemény – az idei év egyik legkeresettebb bestsellere

Ahol a folyamá rákok énekelnek legjobb regény

Delia Owens regénye Észak-Karolina ritkán lakott, mocsaras partvidékén játszódik, mégpedig az az 1950-es és ’60-as években. A történet főhőse egy sorsára hagyott kislány, Kya Clark, aki a lápvidéken kénytelen egyedül boldogulni. A lány hosszú éveken át elszigeteltségében élt és önellátásra szorult, s alig érintkezik a környékbeliekkel. Az első szerelem azonban Kya életét is tüzetesen felforgatja. A lány életében felbukkanó fiú a közeli városban él, megtanítja öt olvasni, és ő az, akivel a lány osztozni tud a természet és a költészet iránti szeretetében is. Ám nem Tate az egyetlen, aki érdeklődik a különleges, magának való lány iránt… Egy rejtélyes gyilkosságot követően a helyi közösség felbolydul, és a gyanú hamarosan a mocsárban magányosan élő “Lápi Lányra” terelődik.

Bajban Dubajban vélemény – a legjobb erotikus könyv

Borsa Brown könyve egy érzéki történetről szól, melyben a szerelem, a szenvedély és a titkolózás uralkodik. Egy nőről, aki az álmaiért küzd, és egy férfiról, akit a múlt visszahúz.

A történet elején a két debreceni lány – Veronika és Kata Budapesten ingatlanirodát vezetnek. Ám az üzlet nem megy teljesen úgy, ahogy eltervezték. Ekkor Veronika megismerkedik a félig arab, félig magyar férfival, Hamzával, aki Dubaji luxusingatlanokat értékesít. Segítségével Dubaiba költöznek, ahol a munkájukat próbálják felfuttatni. Itt találkoznak a gyönyörű, de veszélyes csillogással.

Hamza sikeres üzletember, de nem mindig volt az. Az ahhoz vezető útja igen kanyargós volt. Prostituáltakat futtatott, így alapozta meg a gondtalan jövőjét. Viszont ennek a múltjának olyan következményei maradtak, amelyekkel nap mint nap szembesülnie kell.

Veronika és Hamza egy szenvedélyes kapcsolatba kezd, melynek sok kiismerhetetlen oldala van. Mindkettejük a legrosszabb és a legjobb énjét is a felszínre hozzák. A törénetben akkor fordul minden a feje tetjére, amikor a féri üzlettársa szemet vet a lányra…

Az auschwitzi tetováló vélemény – a valaha volt legjobb történelmi regény

Az auschwitzi tetováló történelmi regény

Heather Morris Az auschwitzi tetováló című regénye az elmúlt két év egyik legjobb történelmi regénye. A drámai történet az auschwitzi táborban játszódik, ahol a szlovákiai zsidó Lale Sokolov több ezer fogoly között él. Új foglyokra készít tetoválásokat, amelyek számokat tartalmaznak, és olyan hihetetlen történeteket él át, amelyet a világon egyetlen férfi sem szeretne átélni. Ha a holokauszt közel áll a szívéhez, akkor kétségtelenül lenyűgözőnek fogja találni Az auschwitzi tetováló című könyvett. A könyv közvetett folytatása a Cilka utazása.

A kisváros titkai vélemény – a legjobb krimi könyvek egyike

Harlan Coben ebben a történtben a szülők gyermekeik iránti féltő érzelmeit és ennek következményeit írja le.

A könyvben Mike és Tia Baye a fiúk, Ádám után kémkednek, akinek a legjobb barátja öngyilkosságot követett el. És aki ez után zárkózott és titkolózó lett. Ez a kémkedés egy olyan káosz és erőszak örvényébe juttatja őket, amely mindannyiukat el is pusztíthatja. Nemsokára Ádám veszélybe kerül, és ez még homályosabbá teszi barátja, Spencer halálának körülményeit.

Betsy Hill, az elhunyt édesapja egy érdekes fényképet talál, amely a fia halálának napján készült. Rádöbbennek, hogy félelmetes dolgok történnek az ő kis városukban. Ez segít Betsynek továbblépni, és, talán ezzel megmenteni Ádám életét is.

Legjobb fantasy könyvek

A mágia, a varázslatok és a boszorkányság szerelmeseinek ajánljuk a fantasy könyveket, amelyekben rendszeresen megjelennek különböző mitikus lények, szellemek és istenek. A történet gyakran elszabadul, és az olvasó fantáziája szabadon szárnyalhat. Könyvismertetőnk a legjobbakat válogatta össze az Ön számára.

könyvek

Megnevezés Összefoglaló
TOP 5 fantasy könyvek
1. Heartless – Szívtelen Műfaj: Fantasy
Szerző: Marissa Meyer
Oldalszám: 560 oldal
Árat megtekinteni
2. Legjobb fantasy konyv Éjfél Könyvtár Műfaj: Fantasy
Szerző: Matt Haig
Oldalszám: 352 oldal
Árat megtekinteni
3. Addie LaRue láthatatlan élete Műfaj: Fantasy
Szerző: V. E. Schwab
Oldalszám: 600 oldal
Árat megtekinteni
4. Méreggel átitatott varázslat Műfaj: Fantasy
Szerző: Judy I. Lin
Oldalszám: 382 oldal
Árat megtekinteni
5. Cassandra Clare Csontváros fantasy konyv Csontváros Műfaj: Fantasy
Szerző: Cassandra Clare
Oldalszám: 472 oldal
Árat megtekinteni

Legjobb gyerekkönyvek

A gyermekkönyvek természetesen a fiatal olvasóknak szólnak, akikhez a könyvek tartalmát igazítják. A szerző mindig figyelembe veszi a gyerekek szellemi szintjét, miközben a színek és a vidám rajzok sem maradnak el a könyvekből. Az olvasás a gyerekek számára is rendkívül fontos, ugyanis fejleszti a képzelőerőt, a koncentrációs készséget, és számos egyéb pozitív hatással bír. Az alábbiakban az utóbbi idők legjobb gyerekkönyveiből válogattunk.

Megnevezés Összefoglaló
TOP 5 gyerekkönyvek
1. Legjobb gyerekkönyv Harry Potter és a bölcsek köve Műfaj: Gyerekkönyv
Szerző: J. K. Rowling
Oldalszám: 336 oldal
Árat megtekinteni
2. A kis herceg ár, vélemény A kis herceg Műfaj: Gyerekkönyv
Szerző: Antoine de Saint-Exupéry
Oldalszám: 95 oldal
Árat megtekinteni
3. Tacskó és Dog Műfaj: Gyerekkönyv
Szerző: Adri, Kadri Hinrikus, Sildre Hinrikus
Oldalszám: 64 oldal
Árat megtekinteni
4. Buda hegyei - Brúnó Budapesten 2. vélemény, teszt, ár Buda hegyei – Brúnó Budapesten 2. Műfaj: Gyerekkönyv
Szerző: Bartos Erika
Oldalszám: 288 oldal
Árat megtekinteni
5. Mosó Masa mosodája vélemény, teszt, ár Mosó Masa mosodája Műfaj: Gyerekkönyv
Szerző: Varga Katalin
Oldalszám: 93  oldal
Árat megtekinteni

Legjobb romantikus könyvek

A romantikus könyveket többnyire a nők számára írják, akik a sorok között érzéseket és szerelmet találnak. A nők többsége kedveli a romantikus könyveket, azok ugyanis gyakran olyan varázslatos részleteket tartalmaznak, amellyel a való életben ritkán találkozni. Az ilyen olvasmányok békét és nyugalmat hoznak az ember lelkébe, pozitív érzéseket keltenek. Egy minőségi regény azonban sok férfi számára is képes örömöt szerezni.

Megnevezés Összefoglaló
TOP 5 romantikus könyvek
1. Paulo Coelho Az alkimista vélemény, teszt, ár Az alkimista Műfaj: Romantikus könyv
Szerző: Paulo Coelho
Oldalszám: 176 oldal
Árat megtekinteni
2. Minden, ami csillog Műfaj: Romantikus könyv
Szerző: Danielle Steel
Oldalszám: 320 oldal
Árat megtekinteni
3. Ízek, imák, szerelmek vélemény, teszt, ár Ízek, imák, szerelmek Műfaj: Romantikus könyv
Szerző: Elizabeth Gilbert
Oldalszám: 358 oldal
Árat megtekinteni
4. Velünk véget ér vélemény, teszt, ár Velünk véget ér Műfaj: Romantikus könyv
Szerző: Colleen Hoover
Oldalszám: 422 oldal
Árat megtekinteni
5. Szerelmünk lapjai vélemény, teszt, ár Szerelmünk lapjai Műfaj: Romantikus könyv
Szerző: Nicholas Sparks
Oldalszám: 192 oldal
Árat megtekinteni

Legjobb ifjúsági könyvek

A legjobb ifjúsági könyvek közül természetesen olyan regények sem hiányozhatnak, amelyeket fiatal lányoknak szántak. Érdekes történetek, szerelem, érzelmek és emberi harmónia… Az ifjúsági könyvekben számos történet és cselekmény megtalálható, így a viszonylag széles választékból mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot. Mindezekre a szempontokra figyeltünk a kiválasztásnál. Íme, a mi választásunk a tinédzsereknek szóló könyvekre.

Megnevezés Összefoglaló
TOP 5 ifjúsági könyvek
1. A fiúknak akiket valaha szerettem A fiúknak, akiket valaha szerettem Műfaj: Szórakoztató ifjúsági irodalom
Szerző: Jenny Han
Oldalszám: 360 oldal
Árat megtekinteni
2. Eleanor és Park vélemény, teszt, ár Eleanor és Park Műfaj: Szórakoztató ifjúsági irodalom
Szerző: Rainbow Rowell
Oldalszám: 320 oldal
Árat megtekinteni
3. Csillagainkban a hiba vélemény, teszt, ár Csillagainkban a hiba Műfaj: Szórakoztató ifjúsági irodalom
Szerző: John Green
Oldalszám: 262 oldal
Árat megtekinteni
4. Utóirat: Még mindig szeretlek vélemény, teszt, ár P.S. I Still Love You – Utóirat: Még mindig szeretlek Műfaj: Szórakoztató ifjúsági irodalom
Szerző: Jenny Han
Oldalszám: 336 oldal
Árat megtekinteni
5. Papírvárosok vélemény, teszt, ár Papírvárosok Műfaj: Szórakoztató ifjúsági irodalom
Szerző: John Green
Oldalszám: 384 oldal
Árat megtekinteni

Legjobb krimi könyvek

A krimi a szórakoztató irodalom legnépszerűbb műfajai közé tartozik, és általában a legolvasottabb könyvek közé tartozó könyvek esnek ebbe a kategóriába. A fő cselekmény általában egy bűncselekmény. Aztán jön a nyomozó, aki a bűnözőt keresi. A “whodunit” elnevezés a latin detegere szóból származik, ami azt jelenti, hogy leleplezni vagy felfedni. A legjobb detektívregények közé soroltuk a terület igazi mesterei, például Stephen King és Dan Brown műveit.

Megnevezés Összefoglaló
TOP 5 krimi könyvek
1. A kisváros titkai Műfaj: Krimi
Szerző: Harlan Coben
Oldalszám: 398 oldal
Árat megtekinteni
2. Jo Nesbø Hóember vélemény, teszt, ár Hóember Műfaj: Krimi
Szerző: Jo Nesbø
Oldalszám: 416 oldal
Árat megtekinteni
3.  Jo Nesbø Denevérember vélemény, teszt, ár Denevérember Műfaj: Krimi
Szerző: Jo Nesbø
Oldalszám: 384 oldal
Árat megtekinteni
4. A lány, aki a tűzzel játszik vélemény,t eszt, ár A lány aki a tűzzel játszik Műfaj: Krimi
Szerző: Stieg Larsson
Oldalszám: 528 oldal
Árat megtekinteni
5. Stephen King Az intézet vélemény, teszt, ár Az intézet Műfaj: Krimi
Szerző: Stephen King
Oldalszám: 496 oldal
Árat megtekinteni

Legjobb motivációs könyvek

Néha mindenkinek szüksége van egy kis lendületre és biztatásra. Ez a szerepe a motivációs könyveknek, amelyek segítségünkre lesznek a nehéz időkben és segítenek túllendülni a nehézségeken. Abban is segítségünkre lehetnek, hogyan végezzük el az egyes feladatokat hatékonyabban. Ha jobbá szeretné tenni az életét, akkor a legjobb motivációs könyvekből összeállított válogatás Önnek szól.

Megnevezés Összefoglaló
TOP 5 motivációs könyvek
1. Adj egy ötöst magadnak! vélemény, teszt, ár Adj egy ötöst magadnak! Műfaj: Pszichológia, motiváció
Szerző: Mel Robbins
Oldalszám: 282 oldal
Árat megtekinteni
2. A boldogság tudománya vélemény, teszt, ár A boldogság tudománya Műfaj: Pszichológia, motiváció
Szerző: Szondy Máté
Oldalszám: 226 oldal
Árat megtekinteni
3. Pozitív gondolkodás – Hogyan legyünk optimisták? vélemény, teszt, ár Pozitív gondolkodás – Hogyan legyünk optimisták? Műfaj: Pszichológia, motiváció
Szerző: Sue Hadfield
Oldalszám: 176 oldal
Árat megtekinteni
4. Egy életed van vélemény, teszt, ár Egy életed van Műfaj: Pszichológia, motiváció
Szerző: Dr. Csernus Imre
Oldalszám: 250 oldal
Árat megtekinteni
5. Az egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig vélemény, teszt, ár Az egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig Műfaj: Pszichológia, motiváció
Szerző: Pál Ferenc
Oldalszám: 150 oldal
Árat megtekinteni

Legjobb erotikus könyvek

Ha érzéki izgalmakra vágyik egy könyv olvasása során, akkor az erotikus könyveket ajánljuk. Táblázatunkban azokat a legjobb erotikus könyveket találja, amelyekre valóban érdemes időt szakítani. A vezető szerzők kiválóan ábrázolják az emberi szexualitást.

Megnevezés Összefoglaló
TOP 5 erotikus könyvek
1. Bajban Dubajban Műfaj: Erotikus könyv
Szerző: Borsa Brown
Oldalszám: 352 oldal
Árat megtekinteni
2. Kilences Gavallér Műfaj: Erotikus könyv
Szerző: Gentleman Nine
Oldalszám: 296 oldal
Árat megtekinteni
3. The Paper Swan - Papírhattyú vélemény, teszt, ár The Paper Swan – Papírhattyú Műfaj: Erotikus könyv
Szerző: Leylah Attar
Oldalszám: 376 oldal
Árat megtekinteni
4. Csak szex vélemény, teszt, ár Csak szex Műfaj: Erotikus könyv
Szerző: Vi Keeland
Oldalszám: 400 oldal
Árat megtekinteni
5. Falling Into Us - Zuhanunk egymásba vélemény, teszt, ár Falling Into Us – Zuhanunk egymásba Műfaj: Erotikus könyv
Szerző: Jasinda Wilder
Oldalszám: 479 oldal
Árat megtekinteni

Legjobb történelmi regények

A történelmi regények, amelyekből nem hiányzik az izgalmas cselekmény, a jelentős számú szereplő és a történelmi tények. Természetesen ilyen könyveket sem hagyhattunk ki összehasonlításunkból. Tekintse meg a műfaj legjobb könyveit az táblázatban.

Megnevezés Összefoglaló
TOP 5 történelmi regények
1. Az auschwitzi tetováló történelmi regény Az auschwitzi tetováló (bővített, puhatáblás kiadás) Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Heather Morris
Oldalszám: 328 oldal
Árat megtekinteni
2. Cilka utazása vélemények, teszt, ár Cilka ​utazása Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Heather Morris
Oldalszám: 328 oldal
Árat megtekinteni
3. A fiú, aki éjjel meglátta a napot vélemény, teszt, ár A fiú, aki éjjel meglátta a napot Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Luca Di Fulvio
Oldalszám: 608 oldal
Árat megtekinteni
4. A PROFESSZOR ÉS AZ ŐRÜLT vélemény, teszt, ár A professzor és az őrült – Mese gyilkosságról, tébolyról és egy szótárról Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Simon Winchester
Oldalszám: 240 oldal
Árat megtekinteni
5. A kilencek vélemény, teszt, ár A kilencek Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Heather Morris
Oldalszám: 424 oldal
Árat megtekinteni

Legjobb sci-fi könyvek

Szereti a jó könyveket és a sci-fi történeteket? A sci-fi egy rendkívül népszerű műfajnak számít – röviden science fiction -, ahol a mű szerzője ragaszkodik a kortárs ismeretekhez. A sorok között az író előrelátására és némi fantáziára is számíthat. A könyvek összehasonlításából természetesen ez a műfaj sem hiányozhat.

Megnevezés Összefoglaló
TOP 5 sci-fi
1. Artemis vélemény, teszt, ár Artemis Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Andy Weir
Oldalszám: 360 oldal
Árat megtekinteni
2. Galaxis Útikalauz stopposoknak vélemény, teszt, ár Galaxis Útikalauz stopposoknak – A világ leghosszabb trilógiája öt részben Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Douglas Adams
Oldalszám: 694 oldal
Árat megtekinteni
3. Fahrenheit 451 és más történetek vélemény, teszt, ár Fahrenheit 451 és más történetek Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Ray Bradbury
Oldalszám: 256 oldal
Árat megtekinteni
4. 1984 könyv vélemény, teszt, ár 1984 Műfaj: Történelmi regény
Szerző: George Orwell
Oldalszám: 296 oldal
Árat megtekinteni
5. Szingularitás Műfaj: Történelmi regény
Szerző: –
Oldalszám: 67 különböző novellát
Árat megtekinteni

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Összesített értékelés: 4.7 (113 szavazat)

Autor článku

Mária Méri
Mária Méri

Mária szereti az új technológiákat, rendszeresen figyeli a világban zajló fejlődést. Szeret böngészni a neten és összehasonlítani az egyes termékeket, így cikkeiben releváns információval látja el az olvasókat. Sokat utazik, szereti felfedezni a világot és a különböző kultúrákat. Szabadidejében jógázik, könyvet olvas vagy szeretteivel tölti az idejét. Facebook, Linkedin

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése