Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

2023 legjobb könyvek – kritikák, ajánlások és tippek olvasóknak

A könyvek szórakoztatnak, oktatnak és koncentrációra tanítanak minket. A Testado.hu portál ezért olyan könyveket válogatott össze, amelyek biztosan lekötik majd figyelmét. Tesztünkben olyan közkedvelt műfajokat talál, mint krimi, romantikus regények, erotikus könyvek, történelmi regények, motivációs könyvek és egyebek. Minden idők legjobb könyvei közt klasszikusokat és a modern kor legjobbjait is megtalálja. Válogasson kedvére és élvezze az egyik legjobb kikapcsolódási módot.

TOP 10 könyvek

Megnevezés Összefoglaló
TOP 10 könyvek
1. Trónok harca legjobb könyv Trónok harca Műfaj: Fantasy
Szerző: George Raymond Richard Martin
Oldalszám: 816 oldal
Webáruházba
2. Legjobb gyerekkönyv Harry Potter és a bölcsek köve Műfaj: Gyerekkönyv
Szerző: J. K. Rowling
Oldalszám: 336 oldal
Webáruházba
3. Legjobb erotikus könyv Szigor I. kötet – A tiltás gyönyöre Műfaj: Erotikus könyv
Szerző: Lakatos Levente
Oldalszám: 352 oldal
Webáruházba
4. A fiúknak akiket valaha szerettem A fiúknak, akiket valaha szerettem Műfaj: Szórakoztató irodalom
Szerző: Jenny Han
Oldalszám: 360 oldal
Webáruházba
5. Outsider Stephen King A kívülálló Műfaj: Szórakoztató irodalom
Szerző: Stephen King
Oldalszám: 512 oldal
Webáruházba
6. Mark Manson a leszarom művészete A lesz*rom rafinált művészete Műfaj: Szórakoztató irodalom
Szerző: Mark Manson
Oldalszám: 206 oldal
Webáruházba
7. Ahol a folyamá rákok énekelnek legjobb regény Ahol a folyami rákok énekelnek  Műfaj: Szórakoztató irodalom
Szerző: Delia Owens
Oldalszám: 459 oldal
Webáruházba
8. A szürke ötven árnyalata legjobb erotikus könyv A szürke ötven árnyalata Műfaj: Erotikus
Szerző: E L James
Oldalszám: 652 oldal
Webáruházba
9. Az auschwitzi tetováló történelmi regény Az auschwitzi tetováló (bővített, puhatáblás kiadás) Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Heather Morris
Oldalszám: 328 oldal
Webáruházba
10. A legjobb krimi A Gucci-ház Műfaj: Krimi
Szerző: Sara Gay Forden
Oldalszám: 552 oldal
Webáruházba

A legjobb könyvek műfajtól eltekintve

legjobb könyvei – kritikák, ajánlások és tippek olvasóknak

Trónok harca vélemény – a legjobb fantasy könyv

Trónok harca legjobb könyv

Korunk legjobb fantasy könyvei közé kétség kívül a Trónok harca könyv is beletartozik. George Raymond Richard Martin epikus írása több tucatnyi szereplő közötti cselekményt ír le egy fordulatokkal teli, magával ragadó elbeszélésben. A történet a kitalált Westeros és Essos kontinensen játszódik, ahol a Hét Királyság egymással viszálykodó házai versengenek egymással. Kiváló párbeszédekre, szellemességre és epikus csatákra számíthat a könyv olvasása során, amelyet biztosan nem fog akarni majd letenni. A tél közeledtével az élőholtak és az Éjkirály seregei lecsapnak. A Trónok harca könyvet az HBO nagy sikerű amerikai drámasorozata tette híressé. Ez teszi 2021 egyik legjobb fantasy könyvévé, így joggal az egyik legolvasottabb könyv manapság.

Harry Potter és a bölcsek köve – legjobb gyerekkönyv

Legjobb gyerekkönyv

A legjobb gyerekkönyvek és minden idők legjobb könyvei közé tartozik Joanne K. Rowling szeretett Harry Potter-sorozata, amely megjelenése után szinte azonnal világhírűvé vált. Az első kötet, a Harry Potter és a bölcsek köve egy tizenegy éves fiúról szól, aki azt hitte, hogy ő is egy átlagos fiú, mint mindenki más, ez azonban nem teljesen így van. A csavar akkor következik be, amikor levelet kap, amelyben arra csábítják a fiatal Harryt, hogy a titokzatos Roxfortban, a boszorkány- és varázslóképző iskolában tanuljon tovább. A fiú elfogadja a kihívást, és hamarosan sok barátra tesz szert, akikkel hihetetlen kalandokat él át. A Harry Potter és a bölcsek köve egy kiváló könyv gyerekeknek, amelyet gyermekének is mindenképpen el kell olvasnia. És tulajdonképpen a felnőttek számára is egy érdekes olvasmánynak bizonyul, ugyanis ők is élvezni fogják a felhőtlen, izgalommal teli kalandokat. Az első kötet ezen felül évek óta az egyik legolvasottabb könyv.

Szigor I. kötet – A tiltás gyönyöre – a legjobb magyar könyvek egyike

Legjobb erotikus könyv

A népszerű e-könyv sorozat alapján készült trilógia első része. Ha kedveli a kalandokkal teli erotikus könyveket, akkor Lakatos Levente író neve nem idegen az Ön számára.  Következő trilógiájában az egykoron kicsapongó életű Liza, valamint vőlegénye, Sándor kapcsolatáról ír, aki előtt fényes politikai karrier áll. Mindenki szemében álompárnak tűnnek, azonban csak kevesen tudják, hogy milyen kínos titkokat őriznek. Az Aranykönyv-díjas Lakatos Levente a Bomlás, a Szeress jobban!, és számos egyéb sikerkönyv szerzője eddig e-könyvben kiadott népszerű sorozata vadonatúj részekkel kiegészítve minden rajongó örömére végre papírkötésben is megjelent. Figyelem, a politikai zsarolással, érzelmi játszmákkal és buja jelenetekkel fűszerezett történet néhol egészen szókimondó!

A fiúknak, akiket valaha szerettem vélemény – az egyik legjobb ifjúsági könyv

A fiúknak akiket valaha szerettem

A lányoknak szóló könyveket érzéssel és egy bizonyos üzenettel kell megírni. Valami ilyesmi Janny Han A fiúknak, akiket valaha szerettem című kiváló könyve. Ennek az izgalmas, lányoknak szóló regénynek a története egy fiatal lányról, Laráról szól, akinek a szíve még nem nyílt meg egyetlen fiú előtt sem. Valójában soha nem volt szerelmes, de érzéseit és vágyait levelekben írta le. A szövegüknek örökre elrejtve kellett volna maradniuk mások elől, de egy nap a leveleket tartalmazó doboz egyszerűen eltűnt. Ezt követően egy ismeretlen “megtaláló” szétküldte a leveleket, azonban egy valamire nem gondolt. Hogyan fog ezt követően Lara viselkedni, és mit hoz számára ez a tett? Erről, és még sok másról szól A fiúknak, akiket valaha szerettem lenyűgöző könyv, amelyet joggal sorolnak a legjobb lány- és ifjúsági könyvek kategóriájába.

A kívülálló vélemény – a legjobb thriller és egyben természetfölötti horrorregény

Outsider Stephen King

A kívülálló könyv az egyik legjobb Stephen King könyv. A rejtélyek, a feszültség és a horror mestere, az elismert író, Stephen King, akiről természetesen mi sem feledkezhettünk meg, amikor a legjobb könyvekről beszélünk. A képzeletbeli király szerepét a kiváló A kívülálló könyvvel biztosította be magának újra. A feszültséggel teli detektívtörténet egy fiatal fiú  városi parkban történő meggyilkolásáról. Az elkövetőt a szemtanúk Terry Maitland edzőként azonosítják, aki addig a gyászoló család szeretett barátja volt. A történet folyamán Ralph Anderson nyomozó is bekapcsolódik a nyomozásba, és a nyomok egészen Texasba vezetik. A bizonyítékok tisztázzák az eredetileg gyilkosnak hitt személyt, hiszen Maitland nem lehetett egyszerre két helyen.

Az olvasók A kívülálló regényt az egyik legjobb horror könyvként jelölték meg és az év legjobb krimijei közé sorolják. Tele van félelmetes részletekkel, feszültséggel és fordulatokkal. Ezen felül természetesen számtalan érv áll még amellett, amiért ezt a könyvet is a legjobbak közé soroltuk.

A lesz*rom rafinált művészete vélemény – a motivációs könyvek egyik legjobbja

Mark Manson a leszarom művészete

Időnként mindenkinek hiányzik a motiváció. A motiváció kellő “fellendítéshez” mi A lesz*rom rafinált művészete szórakoztató könyvet ajánljuk, amelyet minden idők legjobb motivációs könyvei közé sorolnak. A több, mint 200 oldalon őszinteségről, hangulatról és életről olvashat. Mark Manson valódi tudományos kutatásokra alapozza ezt a könyvét. Az egész könyv elsősorban arra a tanulságra épül, hogy az élet keserűségeivel is meg kell tanulni együtt élni. Arra is bátorítja, hogy valóban a fontos dolgokra koncentráljon, ugyanis ezen túl semmi másnak nincs értelme. A lesz*rom rafinált művészete egy kiváló motivációs könyv mindenki számára.

Ahol a folyami rákok énekelnek vélemény – az idei év egyik legkeresettebb bestsellere

Ahol a folyamá rákok énekelnek legjobb regény

Delia Owens regénye Észak-Karolina ritkán lakott, mocsaras partvidékén játszódik, mégpedig az az 1950-es és ’60-as években. A történet főhőse egy sorsára hagyott kislány, Kya Clark, aki a lápvidéken kénytelen egyedül boldogulni. A lány hosszú éveken át elszigeteltségében élt és önellátásra szorult, s alig érintkezik a környékbeliekkel. Az első szerelem azonban Kya életét is tüzetesen felforgatja. A lány életében felbukkanó fiú a közeli városban él, megtanítja öt olvasni, és ő az, akivel a lány osztozni tud a természet és a költészet iránti szeretetében is. Ám nem Tate az egyetlen, aki érdeklődik a különleges, magának való lány iránt… Egy rejtélyes gyilkosságot követően a helyi közösség felbolydul, és a gyanú hamarosan a mocsárban magányosan élő “Lápi Lányra” terelődik.

A szürke ötven árnyalata vélemény – a legjobb erotikus könyv

A szürke ötven árnyalata legjobb erotikus könyv

Szereti az erotikus könyveket? Akkor bizonyára hallott már A szürke ötven árnyalata című világsikerről, amelybe az olvasók egyszerűen beleszerettek, és amely minden idők legjobb könyvei közé tartozik. A könyv és a lebilincselő történet talán örökre kitörölhetetlenül a bőre alá vésődik. Egy nem mindennapi erotikus regény, amely Anastasia, a huszonkét éves irodalomhallgató életén alapul, aki egy interjú során találkozik a gazdag üzletemberrel, Christian Greyjel. A fiatal diák pillanatokon belül elkezd vonzódni ehhez a sármos és okos üzletemberhez. Végül mégis egymásra találnak – de olyan feltételekkel, amelyeket Anastasia aligha tudott volna előre látni… A szürke ötven árnyalatát minden idők legjobb erotikus regényének tartják. Ezt nevezzük mi erotikus könyvnek, ahogy annak lennie kell!

Az auschwitzi tetováló vélemény – a valaha volt legjobb történelmi regény

Az auschwitzi tetováló történelmi regény

Heather Morris Az auschwitzi tetováló című regénye az elmúlt két év egyik legjobb történelmi regénye. A drámai történet az auschwitzi táborban játszódik, ahol a szlovákiai zsidó Lale Sokolov több ezer fogoly között él. Új foglyokra készít tetoválásokat, amelyek számokat tartalmaznak, és olyan hihetetlen történeteket él át, amelyet a világon egyetlen férfi sem szeretne átélni. Ha a holokauszt közel áll a szívéhez, akkor kétségtelenül lenyűgözőnek fogja találni Az auschwitzi tetováló című könyvett. A könyv közvetett folytatása a Cilka utazása.

A Gucci-ház vélemény – a legjobb krimi könyvek egyike

A legjobb krimi

Aki azt hitte, hogy a Gucci név csak márkajelzésekről és mokaszinokról szól, az merőben tévedett. Amint a kezébe veszi a Gucci-ház című könyvet, többé nem fogja tudni, és nem is fogja akarni majd letenni azt. A történet Maurizio Gucciról és feleségéről, Patrizia Reggianiról, valamint kettejük kapcsolatáról szól. Vajon Patricia ölette meg Mauriziot? Ha igen, mindezt féltékenységből tette, esetleg azért, mert a férfi korlátok nélkül költekezett? Esetleg hatalmi státuszát féltette? Köze van egyáltalán férje halálához? A könyv ezt, és sok más kérdést taglal, valamint bemutatja a Gucci család életének egy töredékét. A Gucci-dinasztia lejtmenetének, összeomlásának és újjáéledésének magával ragadó történetével Sara Gay Forden becsempész bennünket az ügy színfalai mögé, felfedve korunk legnagyobb divatdinasztiájának szenvedélyeit, hatalmát és gyenge pontjait.

Legjobb fantasy könyvek

A mágia, a varázslatok és a boszorkányság szerelmeseinek ajánljuk a fantasy könyveket, amelyekben rendszeresen megjelennek különböző mitikus lények, szellemek és istenek. A történet gyakran elszabadul, és az olvasó fantáziája szabadon szárnyalhat. Könyvismertetőnk a legjobbakat válogatta össze az Ön számára.

legjobb könyvei – kritikák, ajánlások és tippek olvasóknak

Megnevezés Összefoglaló
TOP 5 fantasy könyvek
1. Trónok harca legjobb könyv Trónok harca Műfaj: Fantasy
Szerző: George Raymond Richard Martin
Oldalszám: 816 oldal
Webáruházba
2. Legjobb fantasy konyv Éjfél Könyvtár Műfaj: Fantasy
Szerző: Matt Haig
Oldalszám: 352 oldal
Webáruházba
3. World of Warcraft: Első könyv legjobb fantasy World of Warcraft: Első könyv Műfaj: Fantasy
Szerző: Simonson, Lullaby
Oldalszám: 176 oldal
Webáruházba
4. A Gyűrűk Ura I-III. fantasy konyv A Gyűrűk Ura I-III. Műfaj: Fantasy
Szerző: J. R. R. Tolkien
Oldalszám: 1 840 oldal
Webáruházba
5. Cassandra Clare Csontváros fantasy konyv Csontváros Műfaj: Fantasy
Szerző: Cassandra Clare
Oldalszám: 472 oldal
Webáruházba

Legjobb gyerekkönyvek

A gyermekkönyvek természetesen a fiatal olvasóknak szólnak, akikhez a könyvek tartalmát igazítják. A szerző mindig figyelembe veszi a gyerekek szellemi szintjét, miközben a színek és a vidám rajzok sem maradnak el a könyvekből. Az olvasás a gyerekek számára is rendkívül fontos, ugyanis fejleszti a képzelőerőt, a koncentrációs készséget, és számos egyéb pozitív hatással bír. Az alábbiakban az utóbbi idők legjobb gyerekkönyveiből válogattunk.

Megnevezés Összefoglaló
TOP 5 gyerekkönyvek
1. Legjobb gyerekkönyv Harry Potter és a bölcsek köve Műfaj: Gyerekkönyv
Szerző: J. K. Rowling
Oldalszám: 336 oldal
Webáruházba
2. A kis herceg ár, vélemény A kis herceg Műfaj: Gyerekkönyv
Szerző: Antoine de Saint-Exupéry
Oldalszám: 95 oldal
Webáruházba
3. Varga Katalin: Gőgös Gúnár Gedeon vélemény, teszt, ár Gőgös Gúnár Gedeon Műfaj: Gyerekkönyv
Szerző: Varga Katalin
Oldalszám: 93 oldal
Webáruházba
4. Buda hegyei - Brúnó Budapesten 2. vélemény, teszt, ár Buda hegyei – Brúnó Budapesten 2. Műfaj: Gyerekkönyv
Szerző: Bartos Erika
Oldalszám: 288 oldal
Webáruházba
5. Mosó Masa mosodája vélemény, teszt, ár Mosó Masa mosodája Műfaj: Gyerekkönyv
Szerző: Varga Katalin
Oldalszám: 93  oldal
Webáruházba

Legjobb romantikus könyvek

A romantikus könyveket többnyire a nők számára írják, akik a sorok között érzéseket és szerelmet találnak. A nők többsége kedveli a romantikus könyveket, azok ugyanis gyakran olyan varázslatos részleteket tartalmaznak, amellyel a való életben ritkán találkozni. Az ilyen olvasmányok békét és nyugalmat hoznak az ember lelkébe, pozitív érzéseket keltenek. Egy minőségi regény azonban sok férfi számára is képes örömöt szerezni.

Megnevezés Összefoglaló
TOP 5 romantikus könyvek
1. Paulo Coelho Az alkimista vélemény, teszt, ár Az alkimista Műfaj: Romantikus könyv
Szerző: Paulo Coelho
Oldalszám: 176 oldal
Webáruházba
2. Három vakrandi vélemény, teszt, ár Három vakrandi Műfaj: Romantikus könyv
Szerző: Meghan Quinn
Oldalszám: 440 oldal
Webáruházba
3. Ízek, imák, szerelmek vélemény, teszt, ár Ízek, imák, szerelmek Műfaj: Romantikus könyv
Szerző: Elizabeth Gilbert
Oldalszám: 358 oldal
Webáruházba
4. Velünk véget ér vélemény, teszt, ár Velünk véget ér Műfaj: Romantikus könyv
Szerző: Colleen Hoover
Oldalszám: 422 oldal
Webáruházba
5. Szerelmünk lapjai vélemény, teszt, ár Szerelmünk lapjai Műfaj: Romantikus könyv
Szerző: Nicholas Sparks
Oldalszám: 192 oldal
Webáruházba

Legjobb ifjúsági könyvek

A legjobb ifjúsági könyvek közül természetesen olyan regények sem hiányozhatnak, amelyeket fiatal lányoknak szántak. Érdekes történetek, szerelem, érzelmek és emberi harmónia… Az ifjúsági könyvekben számos történet és cselekmény megtalálható, így a viszonylag széles választékból mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot. Mindezekre a szempontokra figyeltünk a kiválasztásnál. Íme, a mi választásunk a tinédzsereknek szóló könyvekre.

Megnevezés Összefoglaló
TOP 5 ifjúsági könyvek
1. A fiúknak akiket valaha szerettem A fiúknak, akiket valaha szerettem Műfaj: Szórakoztató ifjúsági irodalom
Szerző: Jenny Han
Oldalszám: 360 oldal
Webáruházba
2. Eleanor és Park vélemény, teszt, ár Eleanor és Park Műfaj: Szórakoztató ifjúsági irodalom
Szerző: Rainbow Rowell
Oldalszám: 320 oldal
Webáruházba
3. Csillagainkban a hiba vélemény, teszt, ár Csillagainkban a hiba Műfaj: Szórakoztató ifjúsági irodalom
Szerző: John Green
Oldalszám: 262 oldal
Webáruházba
4. Utóirat: Még mindig szeretlek vélemény, teszt, ár P.S. I Still Love You – Utóirat: Még mindig szeretlek Műfaj: Szórakoztató ifjúsági irodalom
Szerző: Jenny Han
Oldalszám: 336 oldal
Webáruházba
5. Papírvárosok vélemény, teszt, ár Papírvárosok Műfaj: Szórakoztató ifjúsági irodalom
Szerző: John Green
Oldalszám: 384 oldal
Webáruházba

Legjobb krimi könyvek

A krimi a szórakoztató irodalom legnépszerűbb műfajai közé tartozik, és általában a legolvasottabb könyvek közé tartozó könyvek esnek ebbe a kategóriába. A fő cselekmény általában egy bűncselekmény. Aztán jön a nyomozó, aki a bűnözőt keresi. A “whodunit” elnevezés a latin detegere szóból származik, ami azt jelenti, hogy leleplezni vagy felfedni. A legjobb detektívregények közé soroltuk a terület igazi mesterei, például Stephen King és Dan Brown műveit.

Megnevezés Összefoglaló
TOP 5 krimi könyvek
1. Outsider Stephen King A kívülálló Műfaj: Krimi
Szerző: Stephen King
Oldalszám: 512 oldal
Webáruházba
2. Jo Nesbø Hóember vélemény, teszt, ár Hóember Műfaj: Krimi
Szerző: Jo Nesbø
Oldalszám: 416 oldal
Webáruházba
3.  Jo Nesbø Denevérember vélemény, teszt, ár Denevérember Műfaj: Krimi
Szerző: Jo Nesbø
Oldalszám: 384 oldal
Webáruházba
4. A lány, aki a tűzzel játszik vélemény,t eszt, ár A lány aki a tűzzel játszik Műfaj: Krimi
Szerző: Stieg Larsson
Oldalszám: 528 oldal
Webáruházba
5. Stephen King Az intézet vélemény, teszt, ár Az intézet Műfaj: Krimi
Szerző: Stephen King
Oldalszám: 496 oldal
Webáruházba

Legjobb motivációs könyvek

Néha mindenkinek szüksége van egy kis lendületre és biztatásra. Ez a szerepe a motivációs könyveknek, amelyek segítségünkre lesznek a nehéz időkben és segítenek túllendülni a nehézségeken. Abban is segítségünkre lehetnek, hogyan végezzük el az egyes feladatokat hatékonyabban. Ha jobbá szeretné tenni az életét, akkor a legjobb motivációs könyvekből összeállított válogatás Önnek szól.

Megnevezés Összefoglaló
TOP 5 motivációs könyvek
1. Adj egy ötöst magadnak! vélemény, teszt, ár Adj egy ötöst magadnak! Műfaj: Pszichológia, motiváció
Szerző: Mel Robbins
Oldalszám: 282 oldal
Webáruházba
2. A boldogság tudománya vélemény, teszt, ár A boldogság tudománya Műfaj: Pszichológia, motiváció
Szerző: Szondy Máté
Oldalszám: 226 oldal
Webáruházba
3. Pozitív gondolkodás – Hogyan legyünk optimisták? vélemény, teszt, ár Pozitív gondolkodás – Hogyan legyünk optimisták? Műfaj: Pszichológia, motiváció
Szerző: Sue Hadfield
Oldalszám: 176 oldal
Webáruházba
4. Egy életed van vélemény, teszt, ár Egy életed van Műfaj: Pszichológia, motiváció
Szerző: Dr. Csernus Imre
Oldalszám: 250 oldal
Webáruházba
5. Az egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig vélemény, teszt, ár Az egyensúlyvesztéstől az új egyensúlyig Műfaj: Pszichológia, motiváció
Szerző: Pál Ferenc
Oldalszám: 150 oldal
Webáruházba

Legjobb erotikus könyvek

Ha érzéki izgalmakra vágyik egy könyv olvasása során, akkor az erotikus könyveket ajánljuk. Táblázatunkban azokat a legjobb erotikus könyveket találja, amelyekre valóban érdemes időt szakítani. A vezető szerzők kiválóan ábrázolják az emberi szexualitást.

Megnevezés Összefoglaló
TOP 5 erotikus könyvek
1. A szürke ötven árnyalata legjobb erotikus könyv A szürke ötven árnyalata Műfaj: Erotikus könyv
Szerző: E L James
Oldalszám: 652 oldal
Webáruházba
2. Legjobb erotikus könyv Szigor I. kötet – A tiltás gyönyöre Műfaj: Erotikus könyv
Szerző: Lakatos Levente
Oldalszám: 352 oldal
Webáruházba
3. The Paper Swan - Papírhattyú vélemény, teszt, ár The Paper Swan – Papírhattyú Műfaj: Erotikus könyv
Szerző: Leylah Attar
Oldalszám: 376 oldal
Webáruházba
4. Csak szex vélemény, teszt, ár Csak szex Műfaj: Erotikus könyv
Szerző: Vi Keeland
Oldalszám: 400 oldal
Webáruházba
5. Falling Into Us - Zuhanunk egymásba vélemény, teszt, ár Falling Into Us – Zuhanunk egymásba Műfaj: Erotikus könyv
Szerző: Jasinda Wilder
Oldalszám: 479 oldal
Webáruházba

Legjobb történelmi regények

A történelmi regények, amelyekből nem hiányzik az izgalmas cselekmény, a jelentős számú szereplő és a történelmi tények. Természetesen ilyen könyveket sem hagyhattunk ki összehasonlításunkból. Tekintse meg a műfaj legjobb könyveit az táblázatban.

Megnevezés Összefoglaló
TOP 5 történelmi regények
1. Az auschwitzi tetováló történelmi regény Az auschwitzi tetováló (bővített, puhatáblás kiadás) Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Heather Morris
Oldalszám: 328 oldal
Webáruházba
2. Cilka utazása vélemények, teszt, ár Cilka ​utazása Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Heather Morris
Oldalszám: 328 oldal
Webáruházba
3. A fiú, aki éjjel meglátta a napot vélemény, teszt, ár A fiú, aki éjjel meglátta a napot Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Luca Di Fulvio
Oldalszám: 608 oldal
Webáruházba
4. A PROFESSZOR ÉS AZ ŐRÜLT vélemény, teszt, ár A professzor és az őrült – Mese gyilkosságról, tébolyról és egy szótárról Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Simon Winchester
Oldalszám: 240 oldal
Webáruházba
5. A kilencek vélemény, teszt, ár A kilencek Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Heather Morris
Oldalszám: 424 oldal
Webáruházba

Legjobb sci-fi könyvek

Szereti a jó könyveket és a sci-fi történeteket? A sci-fi egy rendkívül népszerű műfajnak számít – röviden science fiction -, ahol a mű szerzője ragaszkodik a kortárs ismeretekhez. A sorok között az író előrelátására és némi fantáziára is számíthat. A könyvek összehasonlításából természetesen ez a műfaj sem hiányozhat.

Megnevezés Összefoglaló
TOP 5 sci-fi
1. Artemis vélemény, teszt, ár Artemis Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Andy Weir
Oldalszám: 360 oldal
Webáruházba
2. Galaxis Útikalauz stopposoknak vélemény, teszt, ár Galaxis Útikalauz stopposoknak – A világ leghosszabb trilógiája öt részben Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Douglas Adams
Oldalszám: 694 oldal
Webáruházba
3. Fahrenheit 451 és más történetek vélemény, teszt, ár Fahrenheit 451 és más történetek Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Ray Bradbury
Oldalszám: 256 oldal
Webáruházba
4. 1984 könyv vélemény, teszt, ár 1984 Műfaj: Történelmi regény
Szerző: George Orwell
Oldalszám: 296 oldal
Webáruházba
5. A sötét oldal vélemény, teszt, ár A sötét oldal Műfaj: Történelmi regény
Szerző: Anthony O´Neill
Oldalszám: 352 oldal
Webáruházba

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Összesített értékelés: 4.7 (112 szavazat)

Autor článku

Mária Méri
Mária Méri

Mária szereti az új technológiákat, rendszeresen figyeli a világban zajló fejlődést. Szeret böngészni a neten és összehasonlítani az egyes termékeket, így cikkeiben releváns információval látja el az olvasókat. Sokat utazik, szereti felfedezni a világot és a különböző kultúrákat. Szabadidejében jógázik, könyvet olvas vagy szeretteivel tölti az idejét.

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése