Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Legjobb okostelefonok 2024

A piacon manapság hatalmas mennyiségű telefont talál, így amennyiben egy új készülék vásárlása előtt áll, biztosan nincs könnyű helyzetben. A telefonok összehasonlítása nem egyszerű feladat, éppen ezért is íródott ezen cikkünk.

Ha olyan minőségi telefonra vágyik, ám nem akar egy vagyont rá költeni, véleményünk szerint fontolóra kellene vennie az iPhone SE telefon megvásárlását. Recenziónkban részletesen jellemeztük a készüléket, olvashat előnyeiről és esetleges hátrányairól is.

Legjobb ár-érték arány

Fejlett funkciók, lenyűgöző paraméterek és kedvező ár. Minden igényt kielégít.

Legjobb olcsó

Kiváló üzemidőt kínáló okostelefon elegáns formatervezéssel, letisztult dizájnnal.

Caterpillar okostelefon

Hőkamerával ellátott okostelefon, amely ellenáll a víznek, a pornak, az ütéseknek és a melegnek is.

Legjobb középkategóriás telefonok

Legjobb középkategóriás okostelefon

Fejlett funkciókkal és lenyűgöző paraméterekkel rendelkező okostelefon, amely mindenki igényeit kielégíti.

Legjobb ár/érték arány

Okostelefon, amely elképesztő üzemidőt, páratlan minőségű kijelzőt és megfelelő méretű belső tárhelyet kínál.

Olcsó, mégis remek telefon

Elegáns kivitelű mobiltelefon, amely takarékos működésének köszönhetően akár több napon át is képes működni.

A középkategóriás okostelefonoktól fejlett funkciókat, hosszú üzemidőt, kiváló paramétereket és lenyűgöző fotókat várhat el. Rendszerint IP védettséggel rendelkeznek, tehát többségük ellenáll a pornak, valamint a víznek, egyes modellek az ütésekkel is képesek megbirkózni. Kamera általánosan az előlapon és a hátlapon is található, a különböző objektíveknek köszönhetően rendszerint tájképek, makrók, portrék és számos más típusú felvétel is készíthető.

A Wi-Fi csatlakozás és Bluetooth kapcsolat alapvetőnek számítanak, az ebbe a kategóriába tartozó okostelefonok többsége 1-2 napos üzemidőt kínál aktív használat mellett. Természetesen ezek a telefonok az olyan alapvető funkciókon felül, mint hívások lebonyolítása, szöveges üzenetek küldése, e-mailek írása és fotók készítése játékok játszására, az interneten való böngészésre és egyebekre is használhatók. A készülékek kivitele a legtöbb esetben letisztult és elegáns.

Népszerű középkategóriás okostelefonok az Árukereso.hu oldalán

Legjobb olcsó telefonok

Legjobb olcsó okostelefon

Lenyűgöző kijelző, letisztult formatervezés, szép fotók és kiváló üzemidő.

Legjobb ár/érték arány

Megfelelő méretű belső memória, dual SIM, gyors működés és hosszú üzemidő.

Olcsó, mégis kiváló

Csodás üzemidő, szép, nagy méretű kijelző.

Az olcsó okostelefonok kategóriába tartozó modellek felszereltsége hasonló, mint a középkategóriás mobiltelefonoké. Kiváló üzemidőt kínálnak, funkcióik fejlettek, bár bizonyos esetekben lehet, hogy kevesebb funkciót kínálnak, mint fejlettebb társaik. Üzemidejük megfelelő, szintén 1-2 napos működésre lehet számítani intenzív használat mellett. Általában előlapi és hátlapi kamerával is ellátottak, tehát a fotózáson és videók készítésén felül szelfik készítésére és videohívásokra is bátran használhatók.

Természetesen a Wi-fi csatlakozás, valamint a Bluetooth kapcsolat itt is alapvetőnek számítanak. Az ebbe a kategóriába tartozó telefonok tehát a hívásokon, üzenetek írásán és a fotók görgetésén felül e-mailek megtekintésére, valamint a webes tartalom böngészésére is használhatók. Bár a telefonok képesek lefuttatni az alapvetőbb játékokat, igényesebb grafika megjelenítésére általában nem képesek. Ami a formatervezést illeti, letisztult formákra és szép dizájnra számíthatunk, azonban a gyártáshoz felhasznált anyagok minősége esetenként gyengébb lehet.

Népszerű olcsó okostelefonok az Árukereso.hu oldalán

Legjobb fotómobilok

Igényeseknek

Legmodernebb rekeszérték, széles látószögű, makró és filmszerű mód, jóval takarékosabb akkumulátor felhasználással.

Legjobb ár/érték arány

3 lencsés, 64 mpx-el főlencsével. Makrófotózásra, portréfotózásra is kiváló.

Legjobb olcsó

Olcsó árához képest egy rendkívül modern telefont kapunk. 3 lencsés, jó rekeszértékű (f/2.2), makrólencsés, gyorstöltést támogató készülék.

Az okostelefonok egyik legelterjedtebb funkciója a fényképezés. A telefonok kameráinak minősége viszont nagyon eltérő. Amennyiben egy olyan okostelefont szeretne, amellyel a készített fényképek és a videók minősége felér egy fényképezőgép által készített felvételek minőségével, alaposan meg kell fontolnia választást. Bár egyáltalán nem lehetetlen ilyen kiváló minőségű fotómobilt találni, egyszerűnek sem mondható a feladat.

Fotómobil választásakor vegye figyelembe a lencsék típusát és mennyiségét. Illetve a lencsék fényességét és az érzékelő felbontását. A hasznos funkciók közé tartozik a ZOOM, mely lehet digitális, optikai vagy hibrid. További remek funkció az autofókusz. Ezeken felül a fotómobilok rendelkezhetnek minden extra funkcióval, amellyel más okostelefonok is rendelkeznek.

Népszerű fotómobilok az Árukereső.hu-n

Legjobb ütésálló telefonok

Legjobb ütésálló okostelefon

Ellenáll az ütéseknek, a víznek, a pornak, a melegnek, sőt, még hőkamerával is ellátott. Egyszerűen nagyszerű!

Legjobb ár/érték arány

Erős szerkezetű, vízálló, és még az érintés nélküli fizetést is lehetővé teszi. Megfizethető ára is le fogja venni a lábáról.

Legjobb olcsó ütésálló okostelefon

IP68 védelemmel ellátott, két SIM-kártyát is támogat. Vízálló, tehát esőben és hóban is biztonságosan használható.

Amennyiben igényes környezetben szeretné használni telefonját és nem szeretné, ha az hamar tönkremenne, az ütésálló telefon a megfelelő választás az Ön számára. Az ütésálló telefonok minőségi anyagokból készültek, rendszerint magas IP védettséggel rendelkeznek, ellenállnak az ütéseknek, a pornak, a karcolásoknak, valamint gyakran még a szélsőséges időjárási viszonyoknak is. Általában erős processzorral rendelkeznek, megfelelő üzemidőt és elég nagy belső tárhelyet kínálnak.

Ezen felül olyan funkciókkal is kiegészítettek, mint például a Wi-fi vagy a Bluetooth. Nagyon gyakran kamerával is rendelkeznek – általában mind előlapival, mind hátlapival. A kijelző általában nagy felbontást kínál, így minden rajta megjelenített adat áttekinthető és jól olvasható. A legtöbb esetben a kijelző még napos időben is jól olvasható. Az ebbe a kategóriába tartozó okostelefon modellek többnyire lámpával is rendelkeznek, amely bármilyen igényes körülmény során segítségére szolgálhat.

Népszerű ütésálló telefonok az Árukereso.hu oldalán

Legjobb telefonok időseknek

Legjobb ütésálló telefon

IP68 védelemmel ellátott nyomógombos telefon, amelybe akár két SIM-kártyát is helyezhet.

Hagyományos mobiltelefon

SOS gombbal ellátott telefon, egyszerűen vezérelhető, hosszú üzemidővel.

Olcsó mobiltelefon időseknek

Könnyen kezelhető mobiltelefon, amely kijelzőjén könnyen olvasható nagy betűk jelennek meg.

Az idősek általában teljesen más szempontok szerint választanak telefont, mint a fiatalok. Számukra nem annyira fontosak a fejlett funkciók, a modern kamerarendszer, a stílusos megjelenés és a gyors processzor. Ezzel ellentétben a nagy méretű gombokat, a kiváló kontraszttal rendelkező, megfelelő méretű kijelzőt, valamint a hosszú üzemidőt részesítik előnyben – és az ebbe a kategóriába tartozó telefonok éppen ezeket az igényeket elégítik ki. Üzemidejük gyakran akár az egy hetet is meghaladja, így töltésük nem lesz mindennapi tevékenység.

Az időseknek szánt okostelefonok kijelzője nagy méretű, a kijelző felbontása nem minden esetben minőségi, azonban rendszerint kiváló kontrasztot kínál. Általában nyomógombos telefonokról van szó, amelyek nagy méretű, ergonomikus gombokkal ellátottak. A telefon hangszórója általában minőségi, ugyanis az idősebbek előnyben részesítik a hangos csengést, valamint a jól érthető telefonhívásokat. Általában SOS gomb is található az ebbe a kategóriába tartozó okostelefonokon, amely bizonyos esetekben akár életet is menthet. Vezérlésük általában egyszerű, rendszerint kevesebb funkcióval rendelkeznek.

Népszerű mobiltelefonok nagy gombokkal az Árukereső.hu-n

Legjobb nyomógombos telefonok

Legjobb nyomógombos telefon

Kiváló üzemidőt kínáló ellenálló nyomógombos telefon, amely nem fogja cserben hagyni.

Legjobb ár-érték arány

Nagy kijelzővel és megfelelő méretű gombokkal rendelkező okostelefon, amely egyszerű vezérlést kínál.

Olcsó és egyszerű

Ütésálló telefon nagy akkumulátor kapacitással, hangos jelzésekkel és SOS gombbal.

Bár manapság a nyomógombos telefonok kevésbé elterjedtek, mégsem tűntek el teljesen a piacról. Ennek pedig megvan az oka. Jellemzően a nyomógombos telefonok kezelése jóval egyszerűbb, mint az érintőképernyős okostelefonoké. Ezért tökéletes választás idősebbeknek, illetve azoknak, akik nem rajonganak a modern technikáért. Továbbá jóval strapabíróbb a szerkezetük, kivitelezésük. Gyakran ütésállóak. Illetve az akkumulátor kapacitása és üzemideje is nagy, mint egy hasonló árkategóriájú érintőképernyős okostelefonoké.

Amennyiben nyomógombos telefon vásárlása mellett dönt, nem kell feltétlenül lemondania az internet hozzáférésről vagy a kameráról. Minkét funkcióval rendelkezhet egy nyomógombos telefon is. De azzal érdemes számolni, hogy a kamera felbontása gyengébb lesz. Illetve az internetezés sem olyan kényelmes, mint egy érinőképernyős telefon esetében. További hasznos funkciók között megtalálhatja az ébresztőórát, Bluetooth-ot vagy a zseblámpát.

Népszerű mobiltelefonok az Árukereső.hu-nál

Hogyan válasszunk telefont

Telefon típusa

Még mielőtt telefont vásárolna, el kell döntenie, milyen típusú telefonra is vágyik. Alapvetően nyomógombos, érintőképernyős, valamint kombinált kombinált (érintőképernyő és billentyűzet) modellek közül választhat. Az, hogy mit részesít előnyben, kizárólag Önön múlik.

Manapság a telefonok többsége érintőképernyős, így ha úgy dönt, egy ilyen típust választ, hatalmas választékból válogathat. Az ilyen típusú modellek rendkívül egyszerűen kezelhetők, elérhető áron kaphatók, valamint olyan operációs rendszereket használnak, amelyekre kedve szerint számos alkalmazást telepíthet. Ennek köszönhetően egy többfunkciós eszközre tehet szert.

A kombinált változat egyfajta kompromisszumot képez az érintőképernyős és a nyomógombos modellek között. Manapság kevésbé közkedvelt, ugyanis az ilyen típusú modellek kisebb kijelzővel rendelkeznek, valamint extra funkciókat sem tartalmaznak.

nyomógombos telefonok legfőképpen az idősebb korosztály körében közkedveltek. Az ilyen típusú készülékek kisebb méretű, érintés által nem vezérelt kijelzővel, valamint nyomógombokkal rendelkeznek. Ezek a telefonok kedvező áron beszerezhető, számos változatuk kapható – például ütésálló telefonok, telefonok időseknek és egyebek.

Kijelző mérete

A kijelző mérete mérvadó lehet a telefon választása során. A túl kis méretű kijelzőn nem lesz jól olvasható a tartalom, másfelől a túl nagy méretű kijelzőt nagy testbe kell helyezni, így a telefon használata kényelmetlenné válhat. A kijelző esetében a panel technológiája, kijelző felbontása, a képarány és a pixelsűrűség fontosabb adatoknak számítanak. Minden egyes technológiájú panel más és más tulajdonságokkal rendelkezik, így a kijelzők eltérő módon fogják megjeleníteni például a színeket, valamint napos időben való olvashatóságuk is eltérő.

Telefon méretei

A kijelző mérete szorosan összefügg a telefon méreteivel. Az Ön számára legjobb mobiltelefon kiválasztása során tudnia kell, mekkora méretű telefon az ideális az Ön számára. A telefon mérete az érintőképernyős telefonok esetében a kijelző méretétől, míg a nyomógombos telefonok esetében a kijelző és a gombok méretétől egyaránt függ. A telefon mérete általában hüvelykben van megadva, azonban amennyiben Önnek nehezére esik elképzelni, mekkora is lehet az adott telefon ezen adat alapján, egyszerűen szorozza meg a hüvelykben megadott méretet 2,54-gyel, és megtudhatja, mennyi centiméternek felel meg az adott méret.

Akkumulátor üzemidő

Egy olyan paraméterhez értünk, amely rendkívül fontos az okostelefonoknál. Erről az adatról elsősorban az akkumulátor kapacitása árulkodik, ami minél nagyobb, annál jobb. Minél hatékonyabb az okostelefon, annál több energiára lesz szüksége a működéshez, tehát annál gyorsabban fog lemerülni. Az érintőképernyős telefonok egy-két nap működési időt kínálnak, míg a nyomógombos telefonok akár egy héten át is képesek működni.

Ebből egyértelmű, hogy az okostelefonokat gyakran kell tölteni. Intenzív használat esetén megtörténhet, hogy a telefon hamarabb lemerül, mintsem Ön újra tudná azt tölteni. Az akkumulátor kapacitása mAh egységben van megadva, és a legkisebb érték, amit ajánlani tudunk, az a 3500 mAh kapacitás. Ideális esetben a telefon kapacitása legalább 4 000 – 5 000 mAh. Nagyobb akkumulátor kapacitás esetén természetesen a töltés ideje is nő, azonban ez a különbség nem jelentős, sőt, gyorstöltés lehetőségével ez a probléma rendkívül egyszerűen meg is oldható. Manapság már számos okostelefon támogatja a vezeték nélküli töltést is.

Operációs rendszer

Az operációs rendszer a legalapvetőbb, amivel a telefon rendelkezik. Szoftver szempontjából biztosítja a telefon működését, ezen felül meghatározza, milyen beltéri környezetben fog a felhasználó mozogni. Feldolgozza és közvetíti az eszköz és a felhasználó közti kommunikációt. A választás során itt már nem csak a saját preferenciákat kell figyelembe venni, hanem a további alkalmazásokkal való kombatibilitásra is ügyelni kell. A rendszernek gyorsan, mindenféle fennakadások nélkül kellene működnie.

A manapság legelterjedtebb operációs rendszerek közé az iOS, az Android, a Symbian, a RIM OS és egyebek. Ezek közül az Apple márkájú termékek iOS operációs rendszert, míg az egyéb olyan neves gyártók, mint a Samsung, Xiaomi, Realme, LG, HTC, Huawei, Asus és még sokan mások az Android operációs rendszert használják.

Az iOS operációs rendszer egy zárt rendszer, amely nem teszi lehetővé más rendszerek alkalmazásainak telepítését. Bár a rendszer kizárólag egyetlen márka használja, az Apple mobiltelefonjai annyira közkedveltek, hogy ez nem korlátozó. Az Apple által fejlesztett alkalmazások minősége kiváló, az operációs rendszer gyorsan, akadásmentesen fut, és ha Apple márkájú további felszereltséggel rendelkezik, számos szempontból egyszerűbb lesz egy iOS rendszeren futó telefon megvásárlása.

Az Android operációs rendszer az iOS rendszerrel ellentétben nyílt rendszer, tehát a gyártók különböző változatokban telepítik azt a készülékekbe. Esetenként problémák adódhatnak a hardver és a szoftver közt. Egy olyan univerzális rendszerről van szó, amelyre számos különböző alkalmazás telepíthető, számos beállítás módosítható rajta.

Kamera

Bár egy okostelefon (egyelőre) nem helyettesíti teljes értékűen a fényképezőgépeket, a mobil mégis gyakran az emberek keze ügyében van, a pillanatok pedig nem várnak, ezért gyakran készíthetők vele felvételek. A telefonok előlapi és hátlapi kamerákkal rendelkezhetnek.

A hátlapi kamera általában a fő, és neha az egyetlen kamera elem a telefon testén. A nyomógombos telefonok hátlapjába szerelt kamera felbontása 2 Mpx-től kezdődik, míg az egyes érintőképernyős telefonokba szerelt kamerák felbontása a 100 Mpx-et is meghaladhatja. Természetesen a felbontás nem az egyetlen fontos paraméter a kamerát illetően, azonban a minél nagyobb felbontás biztosan előnynek számít. A kamera felbontásán felül a választás során érdemes még figyelembe venni az objektívek számát és típusát, valamint a fényrekeszt. Előnynek számít, ha a kamerarendszer vakut is tartalmaz.

Az előlapi kamera általában másodlagos, rendszerint szelfik készítésére, esetleg videohívások lebonyolítására szolgál. Nyomógombos telefonok esetében nem minden modellen található, azonban a legtöbb érintőképernyős modell már rendelkezik előlapi kamerával. Az előlapi kamera felbontása kisebb, mint a hátlapi kameráé, általában 8 Mpx, vagy annál nagyobb felbontásúak.

További funkciók

Természetesen az egyes mobiltelefon modellek számos más funkcióval is rendelkezhetnek. Ezek közül szeretnénk most egy párat megemlíteni, amelyek esetleg segítségére lehetnek a választás során. Nem minden funkcióval rendelkezik az összes okostelefon, tehát újra érvényes, hogy saját preferenciái szerint válasszon.

DualSIM

A piacon kapható telefonok nagy része rendelkezik kiegészítő foglalattal második SIM-kártya számára. Ez a foglalat második SIM-kártya behelyezésére szolgál, így Önnek nem kell két telefont magával hordoznia ahhoz, hogy két kártyát használjon. Ez elsősorban olyan személyek számára lehet hasznos, akik például a munkahelyükön és a magánéletben két különböző telefonszámot használnak.

IP védettség

Az IP védettség jelzi, hogy mennyire ellenálló az adott készülék a vízzel és a porral szemben. Régebben ez az adat még nem igazán volt jellemző a mobiltelefonokra, manapság azonban rendszerint találkozunk vele. Mivel az egyes modellek esetében eltérő lehet a védelem szintje, ezért létrejött az IP-szabvány. Ehhez a szabványhoz egy két számjegyből álló szám is társul, amely csökkenő vagy emelkedő értékeket mutat annak függvényében, hogy az adott készülék mennyire ellenálló az említett dolgokkal szemben.

Az IP védettség például a következő képpen jelölt: IP68. Az első számjegy az idegen anyagok elleni védelmet jelöli. Por elleni védelemnek is nevezzük, ugyanis azt jelzi, hogy mekkora méretű idegen testekkel szemben védett a készülék. A példában feltüntetett hatos szám esetében a por behatolása elleni teljes védelemről van szó.

A második számjegy a vízállóság mértékét jelöli. Ez a skála 0-tól 9-ig terjed, és az egyes szintek azt jelzik, hogy a készülék a csepegő víznek, a vízfröccsenésnek, vagy akár a vízbe merítésnek is képes-e ellnállni. A példánkban említett nyolcam szám például teljes védelmet jelent a víztől és a vízbe merítéstől a gyártó által meghatározott ideig és mélységig.

Teljesítmény

A telefon teljesítményéről a processzor gondoskodik. Amennyiben gyenge processzorral ellátott telefont vásárol, a telefon akadozni fog, és az egyes folyamatok lassúak lesznek. Másfelől, a hatékony processzor gyors és problémamentes működést tesz lehetővé. A processzorok két paraméter, mégpedig a magok száma és a frekvencia alapján jellemezhetők.

A magok száma eltérő lehet az egyes processzormodelleknél, az okostelefonok esetében általában 4-től egészen akár 8 magra is lehet számítani. Természetesen minél több mag, annál hatékonyabb processzorra lehet számítani. Ami a frekvenciát illeti, az 1 GHz körüli a nyomógombos telefonok esetében, míg a modern okostelefonoknál ez az érték akár 2 GHz körüli, vagy több is lehet. Természetesen ismét érvényes, hogy minél több, annál jobb, ugyanis annyival több fordulatra képes a processzor.

Adatforgalom

A minőségi és modern telefonnak támogatnia kéne az LTE internetet. Erre manapság szinte minden telefon képes, így az internethez való hozzáférés nem jelenthet problémát.

Ezen felül a legtöbb okostelefon Wi-Fi kapcsolattal is rendelkezik, amely lehetővé teszi az interneten való szörfözést adatkapcsolat nélkül, amennyiben elérhető távolságon belül található jel, amelyhez a telefon képes csatlakozni. Használatával anélkül böngészhet az interneten, hogy a mobilszolgáltató adatforgalmát használná. Az okostelefonoknál manapság alapvető funkciónakszámít.

Bluetooth

A Bluetooth olyan vezeték nélküli technológia, amely lehetővé teszi ä készülékek közti kapcsolatot. Segítségével más telefonnal, számítógéppel, fejhallgatóval, vezeték nélküli hangszóróval, vagy esetleg autójával is párosíthatja a készüléket. Manapság a legtöbb készülék rendelkezik Bluetooth csatlakozással, így ez a paraméter nem valószínű, hogy döntő jellegű a választás során.

Legjobb mobiltelefon márkák

Apple márkájú okostelefonok

Az amerikai Apple márka egy globális technológiai jelenség. A vállalat asztali és hordozható számítógépek, iPodok, iPadek, valamint iPhone készülékek gyártásával foglalkozik. Ezen felül folyamatosan fejlesztik meglévő termékeiket, sőt, termékeik saját operációs rendszerrel is rendelkeznek. Az Apple márka a magas színvonal szinonimája. Az Apple által gyártott iPhone készülékek megbízhatóak és nagy teljesítményűek, számos fejlett funkcióval rendelkeznek. Hátrányuk magas áruk, amely nem csak a beszerzési árra, hanem a jótállás utáni javításokra, a tartozékokra és egyebekre is vonatkozik. A telefonok megjelenése rendkívül elegáns.

logo apple

Huawei márkájú okostelefonok

A Huawei kínai márka által gyártott okostelefonok hazánkban rendkívül közkedveltek, számos modell található a piacon. A készülékek Android operációs rendszeren futnak, kiváló paraméterekkel, számos fejlett funkcióval és kiváló kamerarendszerrel ellátottak. A termékkínálatot illetően a márka olcsóbb és drágább modelleket is kínál. Formatervezésük letisztult és elegáns. A készülékek számos színváltozatban kaphatók.

logo huawei

Xiaomi márkájú okostelefonok

Bár a Xiaomi kínái márka még fiatal, rendkívüli népszerűségnek örvend. A márka különböző okos eszközöket gyárt – okosórákat, intelligens robotokat, és természetesen okostelefonokat is. Mi jelenleg csupán az utolsó említett termékcsoporttal foglalkozunk. A Xiaomi mobiltelefonok fejlettek, modern funkciókkal és kiváló kamerarendszerrel ellátottak. Hazánkban a legkeresettebb modellek közé tartoznak. Nem csupán a funkciók és a paraméterek lenyűgözőek, hanem a felhasznált anyagok is jó minőségűek, valamint a kidolgozás is precíz.

xiaomi logo

Samsung márkájú okostelefonok

A Samsung a legnagyobb dél-kóreai óriás ipari konglomerátum. A vállalat fogyasztói elektronikával, hajóépítéssel, távközléssel és számos egyébbel foglalkozik. Természetesen telefonokat is gyártanak, és minket ebben a pillanatban kizárólag ez érdekel. A márka által gyártott telefonok nagy népszerűségnek örvendenek. Az érintőképernyős típusok közül a “Galaxysorozat különösen ismert. A Samsung okostelefonok Android operációs rendszeren futnak, kiváló teljesítményt kínálnak. A telefonok csúcstechnológiát alkalmaznak, megbízhatóak és általában nagyon jó kamerával is rendelkeznek. Világszínvonalat képviselnek.

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Összesített értékelés: 5.0 (2 szavazat)

Autor článku

Mária Méri
Mária Méri

Mária szereti az új technológiákat, rendszeresen figyeli a világban zajló fejlődést. Szeret böngészni a neten és összehasonlítani az egyes termékeket, így cikkeiben releváns információval látja el az olvasókat. Sokat utazik, szereti felfedezni a világot és a különböző kultúrákat. Szabadidejében jógázik, könyvet olvas vagy szeretteivel tölti az idejét. Facebook, Linkedin

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése