Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Legjobb vasalók értékelése & tippek a válsztáshoz

Vasalója annak is van otthon, aki sosem vasal. A vasalók alapvető háztartási készülékek, melyeknek a használata elengedhetetlen legalább alkalmanként. Érdemes megemlíteni, hogy a ruha kisimításán kívül más funkciója is van. A vasaló által termelt hő, esetleg gőz, amennyiben gőzvasalóról van szó, hatékonyan pusztítja el a szöveteken található baktériumokat. Amennyiben Ön nem csak szökőévente tervezi használni a vasalót, fontos, hogy jó minőségű terméket válasszon, amely megfelel az igényeinek. Cikkünkben adunk néhány tanácsot, mire figyeljen vasaló választáskor. Illetve bemutatjuk azokat a vasalókat, melyek szerintünk a legjobbak.

Vasaló tesztünk alapján a legjobb vasaló, melyet bátran merünk ajánlani kis és nagy háztartásokba is a Tefal Ultimate Pure gőzölős vasaló. Gőzállomásának köszönhetően a gőztermelés, és ezáltal a vasalás, hatékony, víztartálya kellő méretű, ennek ellenére az ára megfizethető.

Igényeseknek

Tökéletes kombinációja a kivételes gőzkibocsátásnak, az exkluzív vasalási felületetnek és a csepegésgátló technológiának.

Legjobb ár/érték arány

Nagy teljesítményű és kiemelkedő mennyiségű gőzt egyszerre előállító speciális technológiájú gyors vasaló.

Legjobb olcsó

Megfizethető áru, nagy teljesítményű gőzvasaló, amely magas hőmérsékleten is megbízhatóan működik.

Legjobb vasalók

Értékelés: Tefal Ultimate Pure FV9865E0 – első osztályú gőzölős vasaló

Premium kategória

Típus: gőzvasaló | Márka: Tefal | Teljesítmény: 3000 W | Vasalólap felülete: katalitikus Autoclean | Automatikus kikapcsolás: igen | Víztartály térfogata: 350 ml | Súly: 1,45 kg | Hozzávetőleges ár: 59 990 Ft

Előnyök
 • Gőzlöket 250 g / perc
 • Egyedülálló vízkő szűrő
 • Durilium AirGlide Autoclean vasalási felület
 • Automatikus kikapcsolás
 • Automatikus gőzválasztás
Hátrányok
 • Magas ár

A Tefal Ultimate Pure gőzölős vasaló a nagy gőzteljesítményhez egyedülálló vízkőrészecske szűrő párosul, amely garanciát nyújt a tökéletes és hatékony vasalásra. A teljesen új vízkőrészecske szűrő technológia megakadályozza lerakódások és foltok képződését a vasalt ruhákon. A változtatható, akár 60 g/perc mértékű gőzkibocsátás maximális hatékonyságot biztosít és a különösen nagy, 250 g/gőzlöket még a legmakacsabb gyűrődések esetén is könnyű vasalást biztosít.

A teljesen új, egyedülálló vízkő gyűjtő rendszer és az innovatív vízkőrészecske szűrő 2 az 1-ben hatást kínál: a szűrő felfogja a vízkövet, aminek köszönhetően a vasalt ruhához csak a tiszta gőz jut el. A vízkőrészecske szűrő könnyen kiszerelhető és tisztítható. Válassza a gondtalan és rendkívül hatékony vasalást!  Megakadályozza a 0,2 mm-nél nagyobb vízkőrészecskék átjutását.
A Durilium Air Glide technológia jobb siklást biztosít a gyors és egyszerű vasalás érdekében. Optimális gőzeloszlásról gondoskodik a nagy hatékonyságú vasalásért. A Tefal által kifejlesztett katalitikus Autoclean felület segít, hogy a vasalólap foltmentes és tökéletes állapotban legyen.
A felügyelet nélkül hagyott vasaló automatikusan kikapcsol. Függőleges helyzetbe állítva 8 perc elteltével kikapcsol. Ha a vasaló a vasalólapon marad, kikapcsolása mindössze 30 másodpercet vesz igénybe. Az Anti Drip funkció vasalás közben megakadályozza a víz lecsöpögését és a vízfoltok képződését a ruhákon.

Értékelés: Tefal Turbo Pro Anti Calc FV5689E0 – rendkívül hatékony gőzölős vasaló

Arany középút

Típus: gőzvasaló | Márka: Tefal | Teljesítmény: 2800 W | Vasalólap felülete: katalitikus Autoclean | Automatikus kikapcsolás: igen | Víztartály térfogata: 300 ml | Súly: 1,3 kg | Hozzávetőleges ár: 31 790 Ft

Előnyök
 • Nagy teljesítmény
 • Turbo Boost funkció
 • Durilium Air Glide Autoclean vasalási felület
 • Csöpögésgátló rendszer
 • Eco mód
Hátrányok
 • Kisebb víztartály

A nagy teljesítménynek és a kiemelkedő mennyiségű gőzt egyszerre előállító speciális technológiának köszönhetően a vasalás sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Kiváló minőségű vasalófelület, természetesen tökéletes csúszással.

A gőzölős vasaló új, szabadalmaztatott Tefal Turbo Boost technológiával rendelkezik, amelynél a gőz mélyen az anyagba hatol, hogy eltávolítsa a legmakacsabb gyűrődéseket is. Ez a nagy hatékonyságú gőzölős vasaló a vízkőgyűjtőnek köszönhetően hosszantartó, nagy párateljesítményt nyújt és naponta gyors és hibátlan vasalási eredményeket biztosít. A folyamatos, akár 50 g/perces gőzkimenet ideális állandó gőzmennyiséget biztosít a gyűrődések hatékony eltávolítására.
A Tefal által kifejlesztett katalitikus Autoclean felület segít, hogy a vasalólap foltmentes és tökéletes állapotban maradjon. Az egyedi szabadalmaztatott vízkőgyűjtő begyűjti a vízkő részecskéket, hosszantartó nagy gőzteljesítményt biztosít, és nagyon könnyen tisztítható.

Értékelés: Sencor SSI 3520RS – kerámiás felületű, öntisztító gőzvasaló

Classic kategória

Típus: gőzvasaló | Márka: Tefal | Teljesítmény: 3100 W | Vasalólap felülete: kerámia | Automatikus kikapcsolás: nem | Víztartály térfogata: 280 ml | Súly: 1,2 kg | Hozzávetőleges ár: 16 990 Ft

Előnyök
 • Nagy teljesítmény
 • Kerámia felület
 • Öntisztító és Anti-Calc rendszer
 • Megfizethető ár
Hátrányok
 • Kisebb víztartály
 • Nincsen automatikus kikapcsolás

A Sencor SSI 3520RS gőzölős vasaló kerámia felülettel rendelkezik, amely egy nagyon tartós anyag, amelyet úgy terveztek, hogy magas hőmérsékleten is megbízhatóan működjön, így könnyedén vasalhat és gőzölhet.

Az akár 3100 W-os teljesítménynek, a 35 g/perc folyamatos gőzkibocsátásnak és a 170 g gőzfúvásnak köszönhetően még a legnehezebb gyűrődéseket is könnyedén eltávolíthatja. A fokozatmentesen szabályozható hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően megbízhatóan vasalhat minden textíliát, a selyemtől a klasszikus farmerig, a különböző anyagtípusokhoz igazodva. Folyamatos gőzölés és gőzimpulzus funkcióval is rendelkezik, így sokkal rövidebb idő alatt tökéletes eredményt érhet el, ráadásul a ruhákat függőlegesen és akasztón is vasalhatja.

Az öntisztító és Anti-Calc rendszer hatékonyan távolítja el a vízkő és más ásványi lerakódásokat, segítve a vasaló tökéletes állapotban tartását a hosszan tartó gőzölési teljesítmény, a vasalás és a hosszabb élettartam érdekében. Örülni fog a Drip-Stop funkciónak is, amely megakadályozza a vízcseppek foltosodását a szöveteken, így ruhái mindig újszerűek lesznek.

Legjobb vasalók értékelése

Kép Megnevezés Összefoglaló Vásárlás
TOP 10
1. Tefal Ultimate Pure FV9865E0

98 % ★★★★

Típus: gőzvasaló
Teljesítmény: 3000 W
Víztartály térfogata: 350 ml
Vasalólap felülete: katalitikus Autoclean
Webáruházba
2. Tefal Turbo Pro Anti Calc FV5689E0

94 % ★★★★

Típus: gőzvasaló
Teljesítmény: 2800 W
Víztartály térfogata: 300 ml
Vasalólap felülete: katalitikus Autoclean
Webáruházba
3.

Tefal Freemove Air FV6520F0

93 % ★★★★

Típus: gőzvasaló
Teljesítmény: 2400 W
Víztartály térfogata: 250 ml
Vasalólap felülete: kerámia
Webáruházba
4. Sencor SSI 3520RS

90 % ★★★★

Típus: gőzvasaló
Teljesítmény: 3100 W
Víztartály térfogata: 280 ml
Vasalólap felülete: kerámia
Webáruházba
5.

Sencor SSI 8710VT

89 % ★★★★

Típus: gőzvasaló
Teljesítmény: 2400 W
Víztartály térfogata: 200 ml
Vasalólap felülete: kerámia
Webáruházba
6. Steam Bro

85 % ★★★★

Típus: gőzvasaló
Teljesítmény: 2 200 W
Víztartály térfogata: 0,3 l
Vasalólap felülete: Easy Glide nanokerámia
Webáruházba
7.

Clatronic DB 3706

83 % ★★★★

Típus: gőzvasaló
Teljesítmény: 2400 W
Víztartály térfogata: 350 ml
Vasalólap felülete: kerámia
Webáruházba
8. LUND PH 68115

75 % ★★★★

Típus: gőzvasaló
Teljesítmény: 2800 W
Víztartály térfogata: 320 ml
Vasalólap felülete: kerámia
Webáruházba
9.

Sencor SSI 1050GR

70 % ★★★★

Típus: gőzvasaló
Teljesítmény: 1100 W
Víztartály térfogata: 75 ml
Vasalólap felülete: kerámia
Webáruházba
10.

Daewoo DSI-8034

69 % ★★★★

Típus: gőzvasaló
Teljesítmény: 1400 W
Víztartály térfogata: 80 ml
Vasalólap felülete: tapadásmentes talp
Webáruházba

Népszerű vasalók az Árukereso.hu oldalán

Hogyan válasszon vasalót

A vasaló nem mai, még csak nem is néhány évszázados, találmány. A eddig ismert, legrégebbi vasalót Kínában találták körülbelül i.e. 200-ban. Ez a vasaló serpenyő alakú volt, izzó szénnel és homokkal töltötték meg. Az ősi vasalók a világ különböző pontjain egymástól függetlenül jelentek meg, különböző formákban. Európában egészen a végéig a vasalót hevítették fel a tűzhelyen, csak ezután jelentek meg a szenesvasalók. Ezeknek a belsejébe helyezték el az izzó faszenet, így a vasaló lassabban hűlt ki, illetve kihűlés kezdetén újból fel lehetett izzítani. Ezt a típust használták egészen a 19. század végéig, ekkor jelent meg az első elektromos vasaló.

Vasaló típusok

Bár az elektromos vasalók nem terjedtek el rögtön a feltalálásuk után, a múlt század 30-as éveire már igen népszerű eszközzé váltak. Miután elkezdődött a vasalók tömeggyártása, a fejlesztésük is megindult rohamos tempóban. Azóta olyannyira jó kisgépekké fejlődtek a vasalók, hogy akár szórakoztató eszközként is használhatóak, a vasalás lehet sport vagy hobbi. Manapság már több típus közül válogathatunk. Bemutatjuk Önnek a legelterjedtebbeket.

Klasszikus vasaló

A klasszikus vasaló (itt természetesen az elektromos vasalót értjük, faszeneset már csak múzeumokban találni) kezd teljesen eltűnni a boltok kínálatából. Ezek a vasalók száraz vasalásra képesek, és valószínűleg már csak nagymamáink használják őket, vagy ők sem. Működésük roppant egyszerű – csak felmelegednek. Jellemzően jóval nehezebbek, mint a gőzölős vasalók.

Gőzölős vasaló

A gőzölős vasalókat már az 1940-es években feltalálták, de csak pár évtizede vették át az uralmat a háztartásokban, a klasszikus vasalókat kiszorítva onnan. A gőznek köszönhetően jóval hatékonyabbak és kíméletesebbek, mint a száraz vasalók. További előnyük, hogy a gőzfunkció opcionális, tehát amennyiben mégis klasszikus vasalóra van szüksége, így is használhatja a gőzvasalót.

Gőzvasaló gőzállomással

A gőzállomással rendelkező vasaló a gőzvasaló továbbfejlesztett változata. Ennél a típusnál a a víztartály nem a vasalóban található, hanem egy különálló gőzállomáson, amely felmelegíti a vizet, így képezve nagy mennyiségű gőzt. Jellemzően ez a víztartály legalább egy literes, aminek köszönhetően nagy adag ruhanemű kivasalása lehetséges megszakítás nélkül.

Vezeték nélküli vasaló

A vezeték nélküli vasalók akkumulátorral működnek, ahogy sejthető, használat előtt fel szükséges őket tölteni. Bár használatuk nagyon kényelmes, mivel nem helyhez kötött, kevésbé hatékonyak. Teljesítményük alacsonyabb, leginkább alkalmi vasaláshoz ajánlottak. Jellemzően méretük és súlyuk is kisebb, mint egy hagyományos vasalóé, ezért tökéletesen megfelelnek úti vasalónak.

vasalók

Kézi gőzölős vasaló

A kézi gőzölős vasalók fő jellemzője a kis méret. Lehetnek vezetékesek vagy vezeték nélküliek. Általában függőleges vasaláshoz vannak tervezve, épp ezért nevezik a kézi gőzölős vasalókat gyakran függőleges vasalóknak. A kézi vagy függőleges gőzölős vasalókat azoknak ajánljuk, akiknek minden cm számít, egy valóban kis helyen is tárolható vasalót keresnek. Esetleg azoknak, akik reggelente szeretnék felfrissíteni a ruhájukat, gyorsan és egyszerűen.

Vasalólap

Méret

A vasalólap mérete nagyban befolyásolja a vasalás idejét. Minél nagyobb a vasalólap, annál gyorsabban simíthatja ki az egyes darabokat. Elméletileg legalábbis. A gyakorlatban viszont a túl nagy vasalólap hátrány is lehet. Kisebb ruhanemű, például gyerekruhák, vasalásánál kifejezetten zavaró. Ingek és egyéb gombos öltözékek vasalásánál nagyon fontos, hogy a vasalólap egyik része szűkített legyen, ezáltal könnyen kivasalhatóak a gombok közötti részek is.

Anyag

A vasalólap anyaga van a legnagyobb hatással a vasalás minőségére, illetve a vasaló árára. Nézzük a legelterjedtebb anyagokat, amiket a gyártók a vasalólapokhoz használnak!

Rozsdamentes vasalólap

Rozsdamentes vasalólapokkal jellemzően a klasszikus vasalók rendelkeznek, mivel érzékenyebb a vízkőre, tehát gőzölős vasalók esetén nehezebb a karbantartása. Amennyiben rozsdamentes acélból készült vasalólappal rendelkező vasalót választ használat közben figyeljen oda a cipzárakra, gombokra, díszekre. Ezek könnyen megkarcolhatják a vasalólap felületét.

Alumínium vasalólap

Ez a legelterjedtebb anyag az olcsó vasalók gyártásánál. Az alumínium vasalólappal rendelkező vasalók súlya alacsony, jól csúsznak a vasalandó textileken. Hátrányuk, hogy könnyen megsérülhetnek, megkarcolódhatnak. Amennyiben megsérül az alumínium vasalólap, a vasaló továbbra is használható, de fokozott óvatossággal, mivel könnyen hozzáragadhatnak az arra hajlamos textilek.

Kerámia vasalólap

A kerámia vasalólap nem csupán kerámiát tartalmaz. A vasalólap felső rétege kerámia, alatta jellemzően alumínium található. A legjobb minőségű vasalók lapján több réteg kerámia található. A kerámia bevonatos vasalólapok kíméletesek a ruhaneműhöz, nem rontsolják a textilt. Jól csúsznak és egyenletesen osztják el a hőt.

Speciális vasalólap

A különböző gyártók mindent megtesznek, hogy a lehető legjobb vasalót kifejlesszék, és ennek köszönhetően elsők legyenek az eladásban. Emiatt manapság rengeteg speciális vasalólap elérhető. Ezek különböző anyagok keveréséből, ötvözéséből és rétegezéséből készülnek. Elterjedtek a teflon bevonatos, platina vagy tintán ötvözetű vasalólapokkal rendelkező vasalók. De egyes vasalólapok akár gyémántport is tartalmazhatnak.

vasalók

Teljesítmény

A vasaló, illetve a vasalás teljesítményét, hatékonyságát két tényező határozza meg: hőmérséklet és gőztermelés (gőzölős vasalók esetében). A hőmérséklet beállítása a vasalón nagyon egyszerű – egy tekerőgombbal szabályozható. Minél pontosabb ez a szabályzás, annál jobb, hiszen az egyes anyagok hőhatára különböző. A vasalókon gyakran fel van tüntetve a gomb körül, hogy milyen hőfokozat milyen anyaghoz ajánlott.

A gőztermelés a legtöbb vasalón szintén beállítható. Az olcsó vasalókon viszont ez csak minimálisan szabályozható – gőz nélkül, közepes gőztermelés, maximális gőztermelés. A jobb minőségű vasalókon a gőztermelés ennél pontosabban beállítható. A hőmérséklethez hasonlóan, minél több fokozat elérhető, annál jobb, hiszen a hő mellett a gőz is nagyban befolyásolja a vasalás minőségét.

Tippünk

Nem szeret vasalni? Így sem kell gyűrötten járnia – szárítóra van szüksége. Olvassa el tesztünket a legjobb mosógépekről szárítóval!

Gőzmennyiség

A gőzmennyiség, mint már említettük, befolyásolja a vasalás hatékonyságát. A gőzmennyiséget egységesen határozzák meg a gyártók. A vasalók adatainál fel van tüntetve, hogy mennyi gőzt termel az adott modell percenként. Ez termékekként nagyon eltérő – a gőzvasalók 10-65 gramm/perc gőztermelésre képesek. A hatékonyon használat érdekében válasszon olyan vasalót, amelynek gőztermelése legalább 35 g/p. A gőzállomással rendelkező vasalók gőztermelése jóval magasabb – jellemzően 100-220 g/p.

Víztartály térfogata

Bár a víztartály térfogata elsőre nem tűnik fontos paraméternek, amennyiben egy nagyobb család ruhaneműjét szeretné kivasalni, hamar rá fog jönni, mennyire lényeges. Minél nagyobb a víztartály, annál nagyobb mennyiségű ruhaneműt tud kivasalni egyszerre, megszakítás nélkül. De a nagy víztartálynak hátránya is van – megnöveli a vasaló súlyát. Erre az esetleges problémára lehet megoldás a gőzállomás. Generátoros gőzvasalók esetében a víztartály a gőzállomásban található, nem a vasalóban. A gőzállomások víztartálya legalább 1 literes.

Kábel hossza

Az ideális kábelhossz körülbelül 1,8-2 méter. Amennyiben a vasalódeszkáján található csatlakozó, a kábel hossza lehet rövidebb is. Amennyiben a kábel túl rövid, hosszabbítóra lesz szüksége. Ezért mindenképp tudakolja meg vásárlás előtt ezt az adatot. A generátoros gőzvasalók esetében két kábel található: a generátort és a csatlakozót összekötő, illetve a gőzállomást és a vasalást összekötő kábel. Mindkettő hossza lényeges.

Tanácsunk

Gőzállomással rendelkező vasalóhoz vásároljon speciális vasalódeszkát, amelyen van kialakított hely a gőzállomás tárolásához. Mi a Polti vasalódeszkát ajánljuk.

Hasznos funkciók

A modern gőzölős vasalók több extra funkcióval is rendelkeznek. Ezek között találhatóak kényelmi és biztonsági funkciók is. Mutatjuk a legelterjedtebbeket.

 • Vízkőtelenítés – egyes vasalók szűrővel előzik meg a vízkő lerakódását, míg más modellek a lerakódott vízkövet távolítják el. Mindkét funkció hasznos önmagában is, de a legjobb, ha a gőzvasaló rendelkezik mindkettővel.
 • Túlmelegedés elleni védelem – alap biztonsági funkció, mellyel szinte minden vasaló rendelkezik, típustól függetlenül.
 • Gőzlöket – szintén egy alapfunkció, mely során egy gombot megnyomva rövid ideig, nagy mennyiségű gőz termelődik. Gőzlöket során a gőzvasalók gőztermelése 80-200 g/p, gőzgenerátoros vasalók esetében ez az érték 150-400 g/p.
 • Vízpermet – vizet permetez segítségével a vasaló a vasalandó ruhára apró cseppek formájában, ezzel nem eláztatva az anyagot.
 • Függőleges gőzölés – nem csak a függőleges vasalók rendelkeznek ezzel a funkcióval. Tehát, amennyiben csak alkalmanként szeretné használni a függőleges gőzölés funkciót, nem kell feltétlenül függőleges gőzölős vasalót vásárolnia.
 • Automatikus kikapcsolás – szintén egy biztonsági funkció. A vasaló automatikusan kikapcsol tétlenség esetén egy bizonyos idő elteltével. Rendszerint függőleges állapotban ez később következik be, míg vízszintesen 1-2 percen belül.
 • Jelzőfények – a vasalókon különböző jelzőfények lehetnek. A leggyakoribbak a elfogyott vízre és a tisztítás szükségességére figyelmeztető jelzés.

vasalók

Címke jelzések

A ruhákon, illetve minden más textilből készült terméken is, rengeteg jelzés található, melyek a mosásra, szárításra és vasalásra vonatkoznak. Viszont csak kevesen ismerik a pontos jelentésüket. Mivel tényleg nagyon sok van belőlük, ezért most csak a vasalásra vonatkozó jelzések jelentéseit mutatjuk be Önnek.

 • Vasalás megengedett
  Vasalható anyag
 • Vasalás megengedett legfeljebb 110 °C-on
  Anyag vasalható 110 fokon
 • Vasalás megengedett legfeljebb 150 °C-on
  anyag vasalható 150 fokon
 • Vasalás megengedett legfeljebb 200 °C-on
  anyag vasalható 200 fokon

Legkedveltebb vasaló márkák

Philips márkájú vasalók

A Philips márka 130 évvel ezelőtt szénszálas izzók gyártásával foglalkozott, azóta a legkülönbözőbb elektronikai eszközökkel (például vasalókkal) könnyíti meg mindennapjainkat az élet minden területén. A Philips gőzölős vasalók kiváló minőségűek és fejlett funkciókkal rendelkeznek. Csak ajánlani tudjuk a Philips vasalókat.

Philips vasalók

Tefal márkájú vasalók

A Tefal francia márka 1956-ban alapult, 2 évvel azt követően, hogy Marc Grégoire rájött, hogyan lehet a tetrafluoretilént felvinni az alumínium felületére, és elkészült az első tapadásmentes serpenyő. Azóta nemcsak edényeket gyártanak, de különböző elektronikai eszközöket is, például Tefal vasalókat. A kiemelkedő minőségű Tefal gőzölős vasalókkal nem kell aggódnia a ruhái épségéért.

tefal vasalók

Sencor márkájú vasalók

A Sencor “ezer-szív” (japán sen – szív és latin cor – ezer) márka 1969-ben született Japánban. Jelenleg több mint 1000 terméket forgalmaz 6 termékkategóriában, de folyamatosan bővíti a termékskáláját. A minőség és megbízhatóság mellett nagy hangsúlyt fektetnek a színekre és designra is. Vasalóik szintén kifejezetten ízléses kivitelezésűek, további előnyük a kedvező ár.

Sencor vasalók

Vasaló árak

Vasalók 15 000 Ft alatt

Ebben az árkategóriában a legegyszerűbb klasszikus és gőzölős vasalók találhatók, illetve az úti vagy kézi gőzölős vasalók. Jellemzően kisebb a méretük és a teljesítményük. Alkalmi vasalásra, kisebb háztartásokba ajánljuk ezeket a vasalókat elsősorban.

Vasalók 15 000 és 60 000 Ft között

Ebben az árkategóriában nagyon jó minőségű gőzölős vasalókat találhat. Hatékonyan és könnyen vasalhat ezekkel a termékekkel, jellemzően hosszú az élettartamuk. Bár kisebb a választék, illetve a minőség sem ugyanolyan, mint a drágább modelleknél, de ilyen áron kaphatók vasalók gőzállomással is.

Vasalók 60 000 és 200 000 Ft között

Ebben az árkategóriában már prémium minőségű vasalók vannak. Jellemzően a nagy teljesítménnyel rendelkező, generátoros gőzvasalókat kínálják a boltok ilyen áron. Nagy családoknak ajánljuk elsősorban, illetve azoknak, akik mindenből a legjobban szeretnék.

Vasalók 200 000 Ft felett

200 000 Ft felett professzionális vasalók és vasalórendszerek vásárolhatók. Mostani tesztünkben nem szerepelnek ilyen termékek, mivel nem az átlagos háztartásokba tervezték ezeket a vasalókat.

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Autor článku

Ágnes Fehér
Ágnes Fehér

Ágnes szereti felfedezni az új dolgokat, technológiákat. Állandóan új információk után kutat, melyek a körülöttünk lévő világról szólnak. A kedvenc témái közé a háztartási gépek, szépségápolási cikkek és túrázási eszközök tartoznak. Szabadidejében nagyon szeret utazni, úszni, és örömmel készít fényképeket. Ezenkívűl érdekli a programozás, és sok időt tölt a neten való böngészettel, ami állandó tanulásra készteti. LinkedIn, Instagram

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése