Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Mio MiVue 792 WiFi Pro autós kamera értékelése

Mio MiVue 792 WiFi Pro - Vélemény, teszt, ár

Az autós kamerateszt a Mio MiVue 792 WiFi Pro választotta a legjobb autós kamerának ár és teljesítmény szempontjából. Ez egy rendkívül kompakt készülék, amely képes FHD videók rögzítésére és hátsó modul hozzáadására. Rengeteg funkcióval rendelkezik, beleértve a GPS-t, a radarérzékelőt és számos biztonsági rendszert.

9.2

Tökéletes

A Mio MiVue 792 WiFi Pro egy kiváló minőségű autós kamera, amely éles nappali és éjszakai videók rögzítésére alkalmas. Kompakt mérete és egyszerű működése kiváló eszközzé teszi. Rengeteg funkcióval rendelkezik, beleértve a GPS-t és a radarérzékelést.

Tervezés és kivitelezés
9.5
Kezelés és irányítás
9.5
Funkciók
9
Kijelző
9
Videó minősége
9
Előnyök
  • Kiváló minőségű nappali és éjszakai videók
  • Kompakt méret
  • Rengeteg biztonsági funkció
  • GPS, radarérzékelés, G-érzékelő
  • Hátsó kamera vásárlási lehetősége
Hátrányok
  • A versenytársak nagyobb felbontású videókat kínálnak

Tervezés és kivitelezés

A 792 WiFi Pro értékelése szerint a tesztelt autós kamera egy tisztességes megjelenésű modell kompakt testben. A dizájnból nem hiányoznak a gombok a vezérléshez és a menüben való mozgáshoz, a 112 grammos súly pedig pont megfelelő. A kamera legfeljebb 128 GB méretű microSD-kártyákat támogat. A praktikus tartó könnyen felszerelhető, a kamera pedig gyorsan eltávolítható.

Mio MiVue 792 WiFi Pro - Vélemény, teszt, ár

Kezelés és irányítás

A Mio fényképezőgép egy kompakt, könnyen kezelhető készülék. A dizájn oldalán található gombok mindenki számára könnyen elérhetőek. A menü teljesen angol nyelvű, így még egy kezdő felhasználónak sem kell aggódnia. Szükség esetén az autós kamera bármikor levehető a tartóról és kézbe vehető.

Funkciók

A Mio autós kameratesztje számos nagyszerű tulajdonságot tárt fel. A készülék támogatja a Wi-Fi vezeték nélküli technológiát, amellyel egyszerűen, kábel csatlakoztatása nélkül is átviheti az adatokat. A mellékelt GPS-navigáció automatikusan tárolja az Ön tartózkodási helyét és sebességét, a mozgásérzékelő rendszer pedig akkor kezdi el a rögzítést, ha a jármű előtt mozgás történik. A biztonságos vezetés érdekében ADAS, FCWS és FA asszisztensrendszerek állnak rendelkezésre. Extrának számít a radaros figyelmeztetés és a hátsó kamera megvásárlási lehetősége.

Kijelző

Kompakt mérete ellenére nagy kijelzőt élvezhet. A képernyő 2,7 hüvelykes, így jól látható minden fontos információ, például a sebesség, a felvételi idő, az engedélyezett funkciók és így tovább.

Videó minősége

A tesztelt Mio MiVue 792 WiFi Pro autós kamera akár 1920×1080 pixeles videók rögzítésére is képes. A Full HD felvételek 60 képkocka/másodperc sebességűek, tehát szépen simák. A kiváló minőségű lencse gondoskodik az érzékelőre jutó nagyobb fényáteresztésről, ami különösen rosszabb fényviszonyok esetén nagyszerű. A kamera lencséje 140 fokos látószöggel rendelkezik. Ismét vegyük hozzá a hátsó műszerfali kamera csatlakoztatásának lehetőségét is.

Felbontás 1920 × 1080 px
Kijelző 2.7″
GPS modul
Sebességmérő kamerák
Betekintési szög 140°
Akkumulátor kapacitás 240 mAh
Súly 112 g

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Autor recenze

Szerkesztőségünk
Szerkesztőségünk

Tapasztalt szerkesztőink segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő terméket. Szakértői tesztek és felhasználói vélemények alapján mindig a legjobbat ajánlják az adott kategóriában és árszinten. Elegendő meghatároznia a megfelelő kategóriát és indulhat is a legjobb termék kiválasztása!

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése