Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Niceboy PARTY Boy 100W bluetooth hangszóró értékelése

niceboy-party-boy-100w értékelése

A Niceboy számos hordozható hangszóróját kipróbáltuk már, és az minőségi hangzás mellett kompakt kialakítással is büszkélkedhetnek. A legújabb Niceboy PARTY Boy 100W azonban egy teljesen más zenei élmény.

Ahogy maga a név is sugallja, ez nem egy apróság a kisebb átalakítókkal. A PARTY Boy 100 W-os kimeneti teljesítménnyel büszkélkedhet, és támogatja a mikrofon és a hangszer közvetlen csatlakoztatását is. Erről bővebben a jelenlegi felülvizsgálatban olvashat. Az aktuális tesztünkben több hangszórót is talál.

9

Tökéletes

Pozitívan értékelem a PARTY Boy 100W hordozható hangszórót. Véleményem szerint ez az egyik legjobb hangzású készülék, amit a Niceboy eddig bemutatott. Remekül néz ki, remekül játszik, kényelmes a használata és gazdag csatlakozási lehetőséget biztosít. Ez a játszó bizonyosság és egyértelmű szerkesztői TIPP!

Tervezés és kivitelezés
9.5
Kezelés és irányítás
9
Az akkumulátor élettartama és töltési ideje
8
Hangminőség
9.5
Előnyök
  • Nagyszerű hangzás
  • Igazán dübörgő basszus
  • Szép kivitelezés + színhatások
  • Könnyen használható
  • Gazdag kapcsolódási lehetőségek
  • Mikrofon mellékelve
  • Gitár, billentyűzet támogatás
  • Kiváló ár
Hátrányok
  • Nincs microSD foglalat (csak pendrive)

A csomag tartalma

A csomag tartalmaz egy Niceboy PARTY Boy 100W hordozható hangszórót, USB-C töltőkábelt, mikrofont és használati utasítást.

niceboy-party-boy-100w értékelése

Tervezés és kivitelezés – 9.5/10

A Niceboy tesztelt bluetooth hangszórójának kézműves kivitelezése egyértelműen az újdonság egyik nagy erőssége. Minden oldalról csodálatosnak tűnik! Méreteit tekintve a 34,8 × 26,9 × 26,8 centiméteres arányokba illeszkedik, súlya pedig 4,2 kg.

Nem a szokásos méret és súly egy tipikus hordozható hangszóró esetében, de itt megbocsátunk a nagy teljesítményért. De erről mindjárt bővebben. A kialakítás szilárd műanyagból készült, amely jól formázható és jól ül minden egyes részen.

niceboy-party-boy vélemény

A vezérlő a tetején található. Itt találjuk az olyan tipikus lehetőségeket, mint a lejátszott zene hangerejének szabályozása, vagy a dalok váltása, illetve szüneteltetése. A szokatlan funkciók közé tartozik a gomb, amellyel kiválasztható az öt fénymód egyike, amelyek az aktuális zenére fényhatásokkal reagálnak. Igazán szép látványosság, amely feldobhat egy folyamatban lévő partit.

Az egyszerű kijelző mellett egy equalizer gomb (3 előre beállított mód) és egy pár dugó is található. Alatta találsz egy USB-C portot a töltéshez, egy klasszikus USB-A csatlakozót a zenével ellátott pendrive csatlakoztatásához, két mikrofoncsatlakozót (vagy például egy mikrofon és egy gitár csatlakoztatásához) és egy AUX csatlakozót. Az akkumulátor állapotáról feltűnésmentes LED-ek is tájékoztatnak.

A tetején egy nehezen észrevehető fogantyú is található, amely megkönnyíti a hangszóró mozgatását. A hátsó oldal szellőzőnyílásként szolgál – körülbelül a középső részén a Niceboy felirat díszeleg. Az alján több gumiból készült kiemelkedést helyeztek el, amelyek hatékonyan megakadályozzák a hangszóró “utazását”.

Az áttekintett Niceboy PARTY Boy 100W modell kialakítása IP55 védettségi besorolással rendelkezik. Így egy hirtelen lezúduló enyhe eső nem okozhat kárt.

niceboy-party-boy teszt

Ahogy a cikk elején bejelentettem, dizájn szempontjából nagyon tetszik ez az újdonság. Hasonlóképpen dicsérni fogom a felhasználói oldalt. Minden csatlakozó könnyen hozzáférhető és egy helyen van. Nem kell lehajolni vagy keresgélni semmit. Higgye el, hogy az ilyen funkciókat (nem csak) a legtöbb ünnepségen vagy igényesebb rendezvényen értékelni fogja…

Kezelés és irányítás – 9/10

A figyelmes olvasó tudni fogja, hogy fentebb már sok mindent elárultam. A Niceboy PARTY Boy 100W szenzációsan kezelhető. Minden gomb közel van egymáshoz és ideális méretű. A kellemes gumírozás megakadályozza az ujj csúszását, a jelen lévő piktogramok pedig még a teljesen kezdőket is világosan tájékoztatják a gombok funkciójáról.

Igaz, hogy hiányzik a háttérvilágítás, de a legtöbb lépést távolról, mobilon vagy más okoseszközön keresztül is kezelheti. A PARTY Boy a Bluetooth 5.0 verziójú technológiát használja a környezetével való összeköttetéshez, amely az év egyik legjobban bevált technológiája. Nincs jelzavar, és a kapcsolat kiváló minőségű. Nincs szükség alkalmazás letöltésére.

niceboy-party-boy értékelés

Kedvenc zenéit közvetlenül AUX-on keresztül vagy USB flash meghajtóról, azaz offline is lejátszhatja. Ami fáj, az a microSD-kártyahely hiánya. Bár sokan közülünk még mindig megtaláljuk a pendrive-ot az íróasztal fiókjában, de merem állítani, hogy az idejük lassan lejár ebben a világban.

A gyors és biztonságos szállításhoz javaslom a fogantyú használatát.

Az akkumulátor élettartama és töltési ideje – 8/10

A vizsgált Niceboy PARTY Boy 100W bluetooth hangszóró 4×3,7V 2200 mAh akkumulátorral működik. Bármit is idézzenek fel az adott paraméterek az Ön számára, a tisztességes akkumulátor-üzemidőből nincs hiány.

A PARTY Boy akár 8 órán keresztül is képes játszani 50%-os hangerőn. Ha figyelembe vesszük a teljesítményét, akkor van okunk az örömre. Természetesen nagyobb hangerőnél az akkumulátor élettartama több órával csökken. Azonban nemcsak a hangerő, hanem a zenei műfaj is befolyásolja a végső időt.

niceboy-party-boy tapasztalatok

A teljes lemerüléstől az akkumulátor maximális kapacitásáig körülbelül 5 óra alatt (DC 5V 2A tápfeszültség) tölt fel. Amíg van áramforrás, addig nem okoz gondot a zenehallgatás áramszünet mellett is. Egy ilyen hangszóró képesség első pillantásra adottnak tűnhet, de higgye el, számos olyan versenytársat teszteltem, amelyek nem tudtak töltés közben lejátszani.

A Niceboy PARTY Boy 100W üzemideje tisztességes szinten van. Jelentősen kisebb testvéreivel összehasonlítva azonban ennek többszöröséről beszélünk. Azonban csak Önön múlik, hogy a megfelelő basszust jobban kedveli-e, mint a 20W-os teljesítményű “huhogást”…

Hangminőség – 9,5/10

Végül elérkeztünk a legfontosabb kategóriához, és ahhoz, hogy miért vásárolunk ilyen felszerelést. Mit kínál nekünk a Niceboy PARTY Boy 100W?

A 100 wattos teljesítményt egy 6,5″ 4Ω-os mélynyomóra és egy kisebb, 2,25″ 6Ω-os tweeterre bízták. A frekvenciatartomány 75 Hz és 14 KHz között van. A basszus erősítéséről a MaxxBass technológia gondoskodik, amelyet a Niceboy hangszórók széles körben használnak.

A hangminőség nagyszerű. Meg kell dicsérnem az igazán vastag és hallható basszust. A magasakra ráfért volna egy kicsit jobb tisztaság, de még így is magas színvonalú a zenészek éneke. Végül a végső kimenetet a három equalizer mód egyikének kiválasztásával módosíthatja. És ha még ez sem elég teljesítmény, a True Wireless (TWS) segítségével két hangszórót is összekapcsolhat, hogy egyszerre játszhasson.

niceboy-party-boy vélemények

Mikrofon és hangszerek

A beépített visszhanghatással rendelkező mikrofon külön fejezetet képez. A hangminőség tisztességes (és maga a mikrofon kivitelezése is), de jó énekest találni nem olyan könnyű :). Szórakoztató karaokéra azonban kiválóan alkalmas!

Azt is megemlítem, hogy az értékelt hordozható hangszóró két különálló audio bemenettel volt felszerelve a 6,3 mm-es jack-csatlakozóhoz. Mindegyiknek saját hangerőszabályzója van. Ezért külső hangszert is csatlakoztathat a mikrofonhoz.

Népszerű bluetooth hangfalak az Árukereso.hu oldalán

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Autor recenze

Ágnes Fehér
Ágnes Fehér

Ágnes szereti felfedezni az új dolgokat, technológiákat. Állandóan új információk után kutat, melyek a körülöttünk lévő világról szólnak. A kedvenc témái közé a háztartási gépek, szépségápolási cikkek és túrázási eszközök tartoznak. Szabadidejében nagyon szeret utazni, úszni, és örömmel készít fényképeket. Ezenkívűl érdekli a programozás, és sok időt tölt a neten való böngészettel, ami állandó tanulásra készteti. LinkedIn, Instagram

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése