Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Tesla RoboStar T60 robotporszívó és felmosórongy értékelése

CTesla-RoboStar-T60 értékelés

A robotmopok összehasonlításában a Tesla RoboStar T60 2 az 1-ben készüléket ideális ár-teljesítmény arányú készüléknek minősítettük. Részletes információkat olvashat az elkészített tesztben, ahol a tisztítás minőségéről, tartósságáról, jellemzőiről, kialakításáról és sok más érdekes dologról fogunk beszélni.

8.4

Nagyszerű

A Tesla RoboStar T60 robotmop porszívó kis méretével, nagyon csendes működésével és – megfizethető árához képest – számos fejlett funkciójával, például a tér feltérképezésével és a virtuális akadályokkal, fogja Önt megörvendeztetni. Ezek azonban egyszerűbb elven működnek, mint a drágább modellek, és nincs lehetőség mobilalkalmazás használatára. A tesztben a jó szívóerő és a hatékony szűrés is helytállt.

Tervezés és kivitelezés
9.5
Jellemzők és tartósság
8
Kezelés és irányítás
9
A vákuum minősége és karbantartása
7
Előnyök
 • Kis méret és könnyű súly
 • Nagyon csendes működés
 • Háromszoros szűrés HEPA szűrővel
 • Egygombos teljesítménynövelés
 • Megbízható akadályérzékelés
 • Korlátozott zónák támogatása
 • Gyroszkópos navigáció memóriával
 • Szervezett és hatékony mozgás
 • Egyszerű üzemeltetés és karbantartás
Hátrányok
 • Nem rendelkezik mobilalkalmazással
 • Nem tud egyszerre porszívózni és felmosni
 • Korlátozott zónás állomást kell vásárolni
 • Könnyű töltőállomás – könnyen mozgatható

Tesla RoboStar T60 értékelése

Tervezés és kivitelezés – 9.5/10

A kerek Tesla RoboStar T60 mop robotporszívó fehér vagy fekete színben kapható. Mindkét változat elegáns, de nem feltűnő. A Tesla e modellje 30 cm-es átmérőjével és 7,8 cm-es magasságával a kisebb készülékek közé tartozik. Ez nem csak a kezelés és a szállítás, hanem a tisztítás szempontjából is előnyös – könnyen elfér szűkebb helyeken és alacsony bútorok alatt.

A Tesla RoboStar T60 robotporszívó kellemesen könnyű, 2,6 kg súlyú. Az egyik dolog, amit értékelni fog benne, az a nagyon csendes, mindössze 55 dB-es működés, ami nem megy a porszívóteljesítmény rovására. Ezáltal az egyik legkevésbé zajos készülék a piacon. A víztartály kapacitása 300 ml, a tágas portartályé pedig 450 ml.

CTesla-RoboStar-T60 kivitelezés

A Tesla RoboStar T60 robotmop tetején egyetlen gombot talál az automatikus porszívózás elindításához. Itt nem találunk más felesleges részeket. Alul a készülék alapfelszereltsége két kerek és egy hosszanti kefe. A HEPA-szűrővel ellátott hármas szűrés a legfinomabb részecskéket is felfogja, beleértve az allergéneket és a poratkákat is.

Jellemzők és tartósság – 8/10

Ha olyan segítőt keres, amely egyszerre porszívózik és felmos, a Tesla RoboStar T60 felmosó tökéletes az Ön számára. A készülék képes a klasszikus tisztításra, valamint a még jobb eredmény érdekében a teljesítmény fokozására. Ezen a robotporszívón olyan alapvető funkciókat talál, mint az automatikus visszatérés a töltőállomásra vagy az időzítő a tervezett takarításhoz, még akkor is, ha Ön nincs otthon. Természetesen vannak érzékeny érzékelők az akadályok és a veszélyes területek, például a lépcsőházak észlelésére.

A Tesla RoboStar T60 nem nélkülözi a fejlett funkciókat sem. Az egyik ilyen funkció a no-go zóna funkció. Ez azonban nem virtuálisan vagy mágneses csíkkal van beállítva, mint a legtöbb készülék esetében. Telepítéséhez egy Tesla RoboStar W20 nevű tartozékot kell vásárolnia, amelynek jelét a robotporszívó felveszi, és megfordítja a mozgását.

A memóriával ellátott giroszkópos navigáció nagyon intelligens eszközzé teszi a Tesla RoboStar T60 robotporszívót felmosóval. Emlékszik arra, hogy hol takarított már, és nem tér vissza mindig ugyanazokra a helyekre. A mozgás így szervezett, szisztematikus és időhatékony. A legjobban szabályos formájú helyiségekben működik.

CTesla-RoboStar-T60 kezelése

A Tesla RoboStar T60 akkumulátora 2600 mAh kapacitású, és 110 perces üzemidőt biztosít. Ez egy egész szoba porszívózásához elegendő, különösen az intelligens, energiát nem pazarló mozgást figyelembe véve. Az akkumulátor túltöltés elleni védelemmel rendelkezik, és hosszú élettartammal büszkélkedhet. Vigyázzon, hogy a robot porszívózás közben ne ütközzön a töltőállomásának, amely könnyű és könnyen elmozdítható, ami megnehezítheti a későbbi visszatérést.

Kezelés és irányítás – 9/10

Könnyű súlyának köszönhetően ez a robotporszívó könnyen kezelhető. A vezérlés is teljesen egyszerű. Az alaptisztítás a készüléken lévő egyetlen gomb megnyomásával aktiválható. Ezért a Tesla RoboStar T60-at még a nagymamája is intuitív módon tudja használni. Az összetettebb beállításokhoz és kapcsolásokhoz természetesen van távirányító.

A Tesla RoboStar T60 robotmop porszívó megvásárlásakor tudnia kell, hogy a készülék nem csatlakoztatható Wi-Fi-hez vagy más módon nem párosítható a telefonjával. A mobilalkalmazás a klasszikus távirányítót helyettesíti. A kezdeti indítás problémamentes és nem vesz igénybe sok időt.

CTesla-RoboStar-T60 vélemény

A vákuum minősége és karbantartása – 7/10

A Tesla RoboStar T60 robotporszívó nedves porszívózással és nedves felmosással is foglalkozik. A felmosás a felhasználói vélemények szerint nem olyan hatékony, mint a kézi takarítás, de ha rendszeresen használja, elegendő lesz a lakás karbantartásához. Vásárlás előtt tudnia kell, hogy a Tesla elektromos robotporszívó nem képes mindkét tevékenységet egyszerre elvégezni. A szemét kiporszívózása után ki kell cserélni a víztartályt, majd újra kell indítani.

A precíz és szervezett mozgás mindenképpen dicséretet érdemel. Bízhat benne, hogy a robot nem hagy ki egyetlen sarkot sem. Akár kemény padlóval, akár szőnyeggel rendelkezik, a Tesla RoboStar T60 bármilyen felülettel megbirkózik. A nagy teljesítményű motor a központi kefével együtt még a vastagabb és hosszabb szálakról is eltávolítja a szennyeződéseket. Szükség esetén egy gombnyomással növelheti a teljesítményt. Az értékelt robotporszívó gond nélkül átlépi az áltagosan nagy küszöböket és átmeneteket.

A Tesla előnye a könnyű karbantartás. A hulladéktartály folyó víz alatt mosható. Megfelelő méretének köszönhetően kisebb helyiségekben nem kell minden használat után kiüríteni a szemetet. Ne hagyja azonban ki a tartály vízzel való feltöltését és a rongy rendszeres mosását.

Népszerű robotporszívók az Árukereso.hu oldalán

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Összesített értékelés: 3.7 (3 szavazat)

Autor recenze

Rita Bunda
Rita Bunda

Az írás már felnőtt koromban lépett be az életemben. Amikor megszületett a kislányom, akkor írtam az anyaságról egy cikket és beküldtem egy újságba. Igy lettem újságíró az Új hajtás című lapnál, majd a karpatalja.ma hírportálnál. Szeretem a munkám, szeretek szavakból összeállítani szöveget, átadni gondolatokat, megfogalmazni a közlendőt. Facebook link

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése