Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

A legjobb jégkészítők tesztek és vélemények alapján 2023

Egy otthoni jégkészítő sok időt és bosszúságot takarít meg Önnek. A jégdarabokat nemcsak a meleg jeges napokon, hanem télen is használhatja. Az ár/minőség arány szempontjából a legjobb termékeket választottuk ki.

A jelenlegi győztes az elegáns és nagy teljesítményű Eiszeit Crush jégkészítő. A kevésbé igényeseknek az olcsó Icemeister 2G jégkészítőt ajánljuk.

Igényeseknek

3 az 1-ben jégkészítő gép jégkockák, jégdara és jeges víz készítéséhez.

Legjobb ár/érték arány

Tökéletes ár/érték arányú jégkészítő gép, kiváló minőséggel.

Legjobb olcsó

Kedvező árú, de remek minőségű jégkészítő, 3 különböző méretű jégkockához.

A legjobb jégkészítők

Vélemények Eiszeit Crush – a teszt legjobb jégkészítője

Eiszeit Crush teszt Premium kategória

Jégkészítés sebessége: 15 – 18 kg/24 óra | Víztartály térfogata: 1,8 l | Teljesítmény: – | Tömeg: 16,5 kg | Méretek: 34 × 45 × 45,5 cm | Hozzávetőleges ár: 164 000 Ft

Előnyök
 • 3 az 1-ben jégkészítő gép
 • Egyszerű kezelés
 • Viszonylag gyors
 • Manuális vagy vízcsaphoz csatlakoztatott vízfeltöltés
Hátrányok
 • Magas ár

Az Eiszeit Crush jégkocka készítő gép az átlagosnál nagyobb – 15-18 kg – jég készítésére képes 24 óra alatt. Ez a mennyiség nemcsak a mindennapos használathoz elegendő, de egy családi összejövetelre vagy kerti partira is megfelelő. A jégkockák előállítása két méretben lehetséges – kicsi és nagy. Továbbá jégdara készítése is lehetséges ezzel a készülékkel. Sőt, jeges víz funkcióval is rendelkezik, tehát egy 3 az 1-ben gépről van szó.

A beállítások elvégzése és a kezelés roppant egyszerű ennél a jégkészítő gépnél. Minden szükséges feladatot elvégezhet az érintős vezérlőpanellel. A víz feltöltése manuálisan és vízcsaphoz kötve egyaránt lehetséges. A készülék jelez, amennyiben túl alacsony a vízszint, illetve akkor is, ha megtelt a jégtartály. Ez a jégtartály 600 g kapacitású kapacitású. Ami esetleg kellemetlen meglepetésként érheti, ha ezt a jégkészítő gépet választja, az a készülék súlya. A 16,5 kg-os tömeg miatt nem egy könnyen mozgatható/áthelyezhető eszköz, de nincs ios rá szükség valójába, hogy gyakran pakolgassa ide-oda.

Vélemények Albaron – otthoni jégkészítő TOP áron

Albaron teszt Arany középút

Jégkészítés sebessége: 12 kg/24 óra | Víztartály térfogata: 1,5 l | Teljesítmény: – | Tömeg: 7,8 kg | Méretek: 22,4 × 28,3 × 30,8 cm | Hozzávetőleges ár: 95 000 Ft

Előnyök
 • Kiváló minőség
 • Egyszerű kezelés
 • Gyors üzemmód
 • Öntisztító funkció
Hátrányok
 • Kisebb víztartály

Az Albaron jégkészítő gép tökéletes választás otthonra. Jól teljesít minden tekintetben, és mindezt elfogadható áron. Elismerjük, hogy nem nevezhető olcsó készüléknek, de a maga kategóriájában nagy jó árú gépnek számít. A jégkészítés sebessége átlagosnak mondható – akár 12 kg jég 24 óra alatt. Ez a sebesség ennél a készüléknél azt jelenti, hogy egy adag kis méretű jégkockát hét és perc alatt, egy adag nagy méretű jégkockát pedig kilenc perc alatt készít el.

A jégkészítő gép előnyei közé tartozik az érintős vezérlőpanel és az öntisztító funkció. Ez a készülék garantáltan nem fog Önnek semmilyen gondot okozni, kezelése egyszerű, minimális karbantartást igény, valamint kiváló minőségének köszönhetően hosszú élettartamra számíthat. Két színben is kapható: fekete és világoskék. Ha mindenáron hibát szeretnénk találni, akkor esetleg az átlagosnál picit kisebb víztartályt tudnánk kifogásolni.

Vélemények Icemeister 2G – olcsó otthoni jégkészítő gép

Icemeister 2G teszt Classic kategória

Jégkészítés sebessége: 12 kg/24 óra | Víztartály térfogata: 1,8 l | Teljesítmény: – | Tömeg: 9 kg | Méretek: 24 × 32 × 34 cm cm | Hozzávetőleges ár: 64 000 Ft

Előnyök
 • Jégkockák 3 méretben
 • Egyszerű kezelés
 • Kedvező ár
Hátrányok
 • Nem találtunk

Az Icemeister 2G jégkészítő gép lett tesztünk győztese az olcsó kategóriában, de megállná a helyét legjobb ár-értékű jégkészítő gépként is. Nem találtunk kifogásolni valót rajta – ezen az áron többet tud, mint a hasonló otthoni jégkészítők. Három jégkockaméret előállítására képes. Ciklusonként 9 darab jégkockát készít. Zajszintje eközben legfeljebb 55 dB.

A jégkocka (valójában “jégkúp”, mivel kúp alakú kockákra számíthat) készítő 0,8 kg-os jégtartállyal rendelkezik, ha pedig ez a tartály megtelik, arra az LCD kijelző figyelmeztet. Figyelmeztet továbbá az üres víztartályra is. A használata nagyon egyszerű – csak töltsön bele vizet, válassza ki a jégkockák méretét és indítsa el a jégkészítést. Javasoljuk, hogy miután elkészültek a jégkockák, helyezze őket az italába és élvezze a felfrissülést a forró nyári napokon. Minden egyéb várhat pár percet 🙂

7 jégkészítő tesztje és összehasonlítása​

Eiszeit Crush Albaron Icemeister 2G DOMO DO9200IB DOMO DO9220IB G3ferrari G20132 Antarctica
Eiszeit Crush teszt Albaron teszt Icemeister 2G teszt DOMO DO9200IB teszt DOMO DO9220IB teszt G3ferrari G20132 teszt Antarctica teszt
Hozzávetőleges ár 164 000 Ft 95 000 Ft 64 000 Ft 65 500 Ft 56 000 Ft 64 500 Ft 143 000 Ft
Gyártó Klarstein Klarstein Klarstein Domo Domo G3ferrari Klarstein
Jégkészítés sebessége 15 – 18 kg/24 óra 12 kg/24 óra 12 kg/24 óra 12 kg/24 óra 12 kg/24 óra 12 kg/24 óra 26 kg/24 óra
Víztartály térfogata 1,8 l 1,5 l 1,8 l 2,2 l 1,5 l 2 l 15 l
Teljesítmény 150 W 120 W 100 W 270 W
Tömeg 16,5 kg 7,8 kg 9 kg 4,2 kg 7,5 kg 28 kg
Méretek 34 × 45 × 45,5 cm 22,4 × 28,3 × 30,8 cm 24 × 32 × 34 cm 25 × 36 × 32,7 cm 22,4 × 30,8 × 28,3 cm 29 × 22,5 × 32,5 cm 50 × 78 × 40 cm
Webáruházba Webáruházba Webáruházba Webáruházba Webáruházba Webáruházba Webáruházba

Hogyan válasszunk jégkészítőt

Nem csak a forró napokon szeretne felfrissülni, de nincs mivel? Előfordul, hogy a legalkalmatlanabb pillanatokban fogy ki a jég? A jégkészítő a megoldás a problémáira. Ez az útmutató segít kiválasztani az Ön igényeinek és költségvetésének megfelelőt.

Hogyan működik, és miért érdemes egyáltalán vásárolni?

Mit tegyen, ha jégkockát szeretne készíteni egy hagyományos fagyasztóban? Valószínűleg fog egy jégformát, megtölti vízzel, és beteszi a fagyasztóba. Egy idő után vegye ki a kész jégkockákat a formából. A jégkészítő ugyanezt teszi. A fagyasztott kockák kihúzása azonban teljesen automatizált.

A jégkészítők viszonylag egyszerű készülékek. A legtöbb modell három fő részből áll: egy hűtőegységgel ellátott elektromos motorból, egy fűtőegységből és egy jégformából. A vízellátás szintén elengedhetetlen. A jégkészítő vagy egy vízvezetékhez van csatlakoztatva, vagy magának kell feltöltenie vízzel – azaz kézzel.

A jég elkészítéséhez mindössze néhány egyszerű lépés szükséges. Íme egy rövid eljárás/utasítás:

 1. Töltse meg a jégformát vízzel.
 2. A hűtőegység aktiválódik, és megfagyasztja a vizet.
 3. A fűtőegység aktiválódik, és elkezdi melegíteni a jégforma alját.
 4. Az óriási jégdarab egyes kockákra törik.
 5. Ezek ezután a tálcában találhatók, használatra készen. Készen van!

jégkészítő gép vélemények

Miért érdemes beszerezni egy otthoni jégkészítőt? Először is, megkönnyíti az életét. Nem csak a forró nyáron, mindig lesz kéznél frissítő. A párás napok azonnal elviselhetőbbek lesznek egy pohár jeges teával, ez nem kérdés.

Ha szerez be egy jéggépet az irodába, nyáron kellemesebb lesz ott dolgozni. A mobil jégkészítőt magával viheti a kempingbe vagy horgászni is. Szükségessége egy étteremben vagy kávézóban valószínűleg vitán felül áll.

Tippünk

Ha már a kávézóknál tartunk… Egy kiváló minőségű otthoni kávéfőző aranyat ér. Nézze meg cikkünket a legjobb kávéfőzőkről!

Hűtési technológia

Egy fontos döntést kell hoznia már a kiválasztás kezdetén. A hűtőközeg víz vagy levegő lesz? A léghűtéses modellek valamivel piacképesebbek. Mindkét lehetőségnek megvannak azonban az előnyei és hátrányai. Hasonlítsuk össze őket.

Léghűtéses jégkészítő

A léghűtéses jégkészítő a környezeti levegőt használja a hűtéshez. Az egész gép körül elegendő helyet kell hagynia a megfelelő légkeringés biztosítása érdekében.

Előnyök
 • Olcsó művelet
 • Környezetbarát
Hátrányok
 • Forró levegőt termel
 • Zajosabb
 • A kondenzátort és a ventilátort rendszeresen tisztítani kell
Tanácsunk

Ha a jégkészítőt hűvös, túlzott por nélküli helyiségben kívánja elhelyezni, ne féljen léghűtéses jégkészítőt beszerezni. Ezzel pénzt takaríthat meg a vízen.

Vízhűtéses jégkészítő

A második típusú jégkészítő levegő helyett vizet használ a hűtéshez. A kondenzátortekercsek mentén víztekercsek futnak végig, hogy elvezessék a hőt a gépből.

Előnyök
 • Csendes működés
 • Nem szükséges a kondenzátor rácsának tisztítása
Hátrányok
 • Magasabb vízfogyasztás
 • Költségesebb a működtetés
Tanácsunk

Melyik esetben érdemes mindenképpen a vízhűtést választani? Ha a jégkészítőt például egy bárpult alá szeretné elhelyezni, ahol nem lehet biztosítani a légáramlást a teljes jégkészítő körül.

A jégkészítő elhelyezése

A jégkészítő megvásárlása előtt már tudnia kell, hogy hová kívánja elhelyezni a jégkészítőt. Ez megkönnyíti a helynek megfelelő méretű modell kiválasztását.

Ne feledje, hogy a léghűtéses jégkészítőnek szabad hely kell körülötte. Ahhoz, hogy megbecsülje a szükséges helyet, adjon hozzá néhány centimétert a méretekhez mindkét oldalon.

Ha a jégkészítőt kültérre kívánja telepíteni, célszerű kifejezetten kültéri használatra készült modellt választania. Ez azért van így, mert ezeknek az eszközöknek tartósabbnak kell lenniük, hogy meg tudják tartani az optimális hőmérsékletet, függetlenül attól, hogy milyen szélsőséges a kinti időjárás.

A termelt jég mennyisége

Mindenekelőtt valószínűleg egy dolgot szeretne tudni, amikor jégkészítőt vásárol: mennyi jeget tud készíteni az otthoni jégkészítőm?

Mivel az előállított jég mennyiségének növekedésével az ár is növekszik, nem szükséges azonnal a piacon kapható legtermékenyebb gépet megvásárolni a mindennapi használathoz. Vásárlás előtt tehát válaszoljon a kérdésre: csak magának vásárol jégkészítőt, vagy egy nagyobb csoport fogja használni?

jégkészítő gép vélemények

Jég mennyisége 12 kg-ig

Ha a jégkészítőt csak alkalmi baráti partikra vagy a forró nyári időszakban otthoni felfrissülésre kívánja használni, a napi 9-12 kilogramm körüli alacsonyabb értékek is elegendőek lesznek. Mi a 9 kilót tartjuk a minimális minimumnak.

12 kg feletti jégmennyiségek

Ha a második lehetőség vonatkozik Önre, és például az irodába vagy rendszeres nagy partikra vásárol jégkészítőt, akkor mindenképpen a nagyobb teljesítményű modellekhez kell nyúlnia.

Figyelmeztetés

A termelés sebessége attól is függ, hogy a jégkészítő optimális környezetben van-e elhelyezve (hűvösebb helyiség, elegendő hely, kevés por…). Ellenkező esetben csökkenhet a termelékenysége.

Jégtartály kapacitása

Az előállított jeget egy tálcában tárolják. Győződjön meg róla, hogy ez a tartály elegendő mennyiségű jeget képes befogadni. A leggyakoribb értékek 0,3 és 1 kg között vannak. Normál háztartási használatra ez a kapacitás optimális.

Figyelmeztetés

Ha a jég sokáig marad a tartályban, akkor elkezdhet olvadni.

Vízellátás

A vízellátás tekintetében kétféle jégkészítő létezik. Nemcsak árban különböznek egymástól, hanem abban is, hogy mennyi közreműködést igényelnek Öntől a jég elkészítéséhez.

Jégkészítő víztartállyal

Az alap jégkészítőknél a vizet kézzel kell feltölteni. Ezek általában kisebb és olcsóbb jégkészítők, de a normál háztartási használatra teljesen elegendőek.

Ügyeljen arra, hogy a víztartály elegendő kapacitással rendelkezzen, hogy ne kelljen időnként újratölteni a folyadékot. A 2 és 3 liter közötti kapacitás ideális otthoni használatra.

Jégkészítő vízcsatlakozással

A fejlettebb jégkészítőknek vízforráshoz kell csatlakozniuk. A víz utántöltése ekkor automatikusan történik. Ez tehát egy kényelmes lehetőség a jégkészítéshez anélkül, hogy a tartály kézi feltöltésére lenne szükség. Ezek a gépek azonban általában drágábbak a beszerzés és az üzemeltetés szempontjából, ezért különösen akkor válassza őket, ha nagy mennyiségű jég folyamatos és gyors előállítására van szüksége.

Vízelvezetés

A jégképződés során szennyvíz is keletkezik. Hogyan kezeljem ennek a víznek a jégkészítőn kívüli elvezetését? Két lehetőség van:

 • A dugó kinyitása és a szennyvíz kiürítése egy előkészített tartályba.
 • Csatlakoztatás a szennyvízcsőhöz

Az első lehetőség olcsóbb, de kevésbé felhasználóbarát, mert gondolnia kell a kiürítésre. A második esetben a szennyvíz elvezetése teljesen automatikusan történik.

jégkészítő gép vélemények

Energiafogyasztás

Az energiafogyasztás egy másik paraméter, amelyet érdemes megnézni, amikor jéggépet vásárol. Tájékoztatja Önt arról, hogy a jégkészítő mennyi energiát fogyaszt egy bizonyos idő alatt. Logikusan mindannyian a lehető legalacsonyabb energiafogyasztást szeretnénk elérni. Másrészt, minél nagyobb teljesítményt választ, annál gyorsabban készül a jég.

Normál háztartási használatra ezért érdemes kompromisszumot kötni, és egy 150 W körüli teljesítményű jégkészítőt választani.

A jégkészítő alakja

Ha egy étteremben jeges italt rendel, a legtöbbször kocka vagy kúp alakú jeget kap. A modern jégkészítők azonban természetesen nem csak ezeket a formákat képesek előállítani. Persze általában elsősorban a jéggel foglalkozunk, és nem igazán érdekel, hogy milyen formában érkezik. De minden alaknak megvannak a maga egyedi jellemzői, és ezért más-más alkalmazáshoz alkalmasak. A jégformák főbb típusai a következők:

Jégformák Felhasználások
Kúpok A kúp alakú jég a leggyakrabban az otthoni jégkészítő változatokban fordul elő. Figyelembe kell vennie, hogy a kúpok elég gyorsan olvadnak, másrészt jobban megfelelnek a shakerhez, mint a kockák. Tehát ha szeret kevert italokat inni, a kúpjég jó választás lesz az Ön számára.
Kocka A kockák nagyon lassan olvadnak, és nem hígítják az italokat. Ezért szokás például a whiskyt jégkockákkal tálalni. Ha jégkészítőt vásárol otthonába, és kocka jeget szeretne, figyelembe kell vennie, hogy a terméknek nagyon erősnek kell lennie. Sajnos ez magasabb zajszintet és magasabb árat jelent.
Pikkelyek Az üzletekben a halak bemutatásakor vagy a húskészítési részlegen találkozhat a pikkelyes jéggel. A jégnek ez a formája azonban kevert koktélokban is használható. A konyhában használhat jégpelyhet a zöldségek vagy a halak befedésére, hogy hosszabb ideig frissen tartsa őket.
Jégdara A jégdarából könnyedén elkészítheti kedvenc nyári italát, de a konyhában vagy az étkezőasztalon is használhatja őket az üvegek hűtésére. A házi készítésű jégkrém kétségtelenül nagyszerű élvezet.

Funkciók és tartozékok

A modern jégkészítők mindenféle szerkentyűvel felszerelhetők, amelyek még élvezetesebbé teszik a használatukat. Melyek a leggyakoribbak, és melyek azok, amelyek igazán jól jöhetnek? Az alábbi táblázatban megmutatjuk:

Jégkészítő funkciók/tartozékok A funkciók és tartozékok használata
Időzítő Hogy tetszik az ötlet, hogy hazaérve máris kész a jég a jégkészítőben, hogy azonnal élvezhesse kedvenc jeges italát? Ha igen, győződjön meg róla, hogy a választott modell nem rendelkezik-e időzítővel. Ezzel a funkcióval beállíthatja, hogy mikorra legyen kész a jég. A legtöbb esetben ez akár 24 órával előre is beállítható.
Automatikus leállítás Az automatikus kikapcsolási funkciónak köszönhetően a gép leáll és kikapcsolja magát, ha hosszabb ideig nem dolgozik. Ez megtakarítja az áramfogyasztást és ezáltal a pénzügyeit.
Hangjelzés Egy hangjelzés figyelmeztetheti Önt, ha a jégkészítő befejezte a jégkészítést. Nem kell a jégkészítőnél ülnie és a kijelzőt figyelnie, a jel általában elég hangos ahhoz, hogy a szomszéd szobából is hallható legyen.
Konténer jelző A kijelző figyelmezteti Önt a vízhiányra vagy a kész jéggel teli tartályra. Így mindig tudja, mikor kell újratölteni a vizet vagy kiüríteni a tartályt.
Kocka mérete A drágább gépeken a jég méretének beállítására is van lehetőség. Általában a kisebb jégkockák gyorsabban olvadnak, másrészt alkalmasabbak a turmixgépben történő további feldolgozásra. A jégméret beállítási funkció ezért nagyon hasznos lehet.
Kivehető tálca Ha kivehető tálcával rendelkező modellt vásárol, akkor gyorsan és könnyen hozzáférhet a jéghez, amit készít.
Kocka kanál A jég kezelése is könnyebbé válik az egyes modellekhez mellékelt kanállal.

Professzionális jégkészítők

Ha éttermet, kávézót vagy bárt üzemeltet, valószínűleg nagy a jégfogyasztása. Ebben az esetben egy egyszerű otthoni használatra szánt modell már nem lesz elegendő, de egy professzionális jégkészítő üdvözlendő.

A professzionális jégkészítők esetében azt szeretné, ha a gép képes lenne csatlakozni a hálózati vízellátáshoz és a szennyvízelvezetéshez. Nem nélkülözheti az elegendő jég gyors előállítását (akár több mint 30 kg/24 óra), a megfelelő jégtároló kapacitást és a nagy teljesítményt (akár 500 W). Nézze meg a felhasznált anyag minőségét is – a tartós rozsdamentes acél az ideális.

Hogyan készítsünk jégdarát?

A professzionális jéggépek között talál olyan modelleket, amelyek képesek a népszerű jégdara készítésére. A legtöbb esetben azonban az ilyen gépek nagyobb beruházást jelentenek. Azonban akkor is kényelmesen elkészítheti a frissítő finomságot jégdara formájában, ha egy egyszerű jégkészítő gépet vásárol.

Használjon jégtörőt, hogy házi készítésű jégdarabkákat készítsen. Egyszerűen helyezzen néhány jégkockát a tálcájába, kapcsolja be a gépet, és pillanatok alatt tökéletes jégforgácsot kap. Ezután már csak hozzá kell adnia a kívánt ízt kevert gyümölcs, gyümölcslé vagy szirup formájában, és máris kész a tökéletesen frissítő ital. Amint látja, a jégdara otthoni elkészítése nem nehéz.

Vannak jégkészítővel ellátott hűtőszekrények?

Jégkészítőt keres, és nem bánná, ha új hűtőszekrényt kapna? Akkor egy amerikai hűtőszekrény beépített jégkészítővel lesz a legmegfelelőbb választás az Ön számára.

Ezek a hűtőszekrények extra nagy kapacitásukkal nyűgözik le Önt, így különösen alkalmasak nagycsaládosok számára. Egy jéggép segítségével könnyedén készíthet jeget, amikor csak szüksége van rá. A hűtőszekrény 24 óra alatt általában körülbelül 1 kg jeget képes előállítani, a jégtartály kapacitása 0,5 és 0,9 kg között van.

Összefoglaljuk Önnek a jégkészítővel ellátott amerikai hűtők előnyeit és hátrányait.

Előnyök
 • Nagy, hasznos térfogat
 • Beépített jégkészítő jó paraméterekkel
 • Két külön hűtőkör
 • Fejlett műszaki berendezések
Hátrányok
 • Magasabb ár
 • Magasabb fogyasztás
 • Hangosabb működés a hagyományos hűtőszekrényekhez képest
 • A hűtőszekrény körül szabad hely szükséges a szellőzéshez
Tippünk

Tekintse meg cikkünket a legjobb amerikai hűtőszekrényekről!

A legnépszerűbb jégkészítő márkák

Klarstein jégkészítő

A német Klarstein márka szeret mindenféle újítással előállni a termékeihez, anélkül, hogy a minőség terén kompromisszumot kötne. A jégkészítők választéka a kis kompakt gépektől a XXXL méretű jéggépekig sokféle. Az anyagok minősége és a megbízható teljesítmény minden modellben közös. A legtöbb jégkészítő számos technológiai funkcióval rendelkezik – például a jégkockák méretének beállításának lehetőségével.

Guzzanti jégkészítő

Gondos kivitelezés, minőség és vonzó design – ezek az olasz Guzzanti cég fő előnyei. A márka széles portfóliójából nem hiányoznak a jéggépek. Könnyű használat és nagy teljesítmény jellemzi őket. Akár otthoni, akár irodai vagy félprofi üzemeltetéshez keres készüléket, a Guzzanti jégkészítők nem fognak csalódást okozni Önnek.

Jégkészítők ára

A végére hagytuk azt, ami sokakat a legjobban érdekelhet – az árat. A jégkészítők nem tartoznak az abszolút legolcsóbb konyhai berendezések közé. A jó hír az, hogy ha mindennapi használatra keres otthoni jégkészítőt, valószínűleg egy alacsonyabb árkategóriájú gép is elegendő lesz.

Ár 80 000 Ft-ig

Ha egy egyszerű jégkészítő elég Önnek, akkor a 80 000 Ft-ba belefér. A legtöbb esetben ez egy léghűtéses modell lesz. A gépnek alacsonyabb lesz a jégtermelési sebessége, és a víztartályt kézzel kell majd feltöltenie. Ha azonban csak alkalmanként szeretne jégkockákat készíteni néhány ember számára, akkor ebben a kategóriában megtalálhatja az ideális jégkészítőt.

Ár 120 000 Ft-ig

Az ár növekedésével párhuzamosan a gyártás sebessége és a jégkészítő minősége is nő. Ez tehát az optimális árszint azon felhasználók számára, akik nem akarnak egy vagyont költeni egy jégkészítőre, ugyanakkor nagy és megbízható teljesítményre van szükségük.

Ár 200 000 Ft-ig

Szilárd konstrukció, villámgyors jégtermelés és számos fejlett funkció. Ezek a jellemzők az 120 000 és 200 000 Ft közötti árú jégkészítőkre jellemzőek. Ezeket különösen azoknak ajánljuk, akiknek rövid idő alatt nagy mennyiségű jégre van szükségük, vagy akik gyakran tervezik használni a jéggépet.

200 000 Ft feletti ár

A csúcskategóriás jégkészítők 200 000 Ft feletti áron vásárolhatók meg. Ide tartoznak a professzionális jégkészítők (profi jégkészítő). Ez a kategória valószínűleg csak akkor érdekli Önt, ha jégkészítőt vásárol egy nagy irodába, étterembe, bárba vagy hasonló létesítménybe. A legdrágább modellek ára jóval meghaladja a 1 000 000 Ft-ot.

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Összesített értékelés: 4.6 (120 szavazat)

Autor článku

Szerkesztőségünk
Szerkesztőségünk

Tapasztalt szerkesztőink segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő terméket. Szakértői tesztek és felhasználói vélemények alapján mindig a legjobbat ajánlják az adott kategóriában és árszinten. Elegendő meghatároznia a megfelelő kategóriát és indulhat is a legjobb termék kiválasztása!

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése