Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

A legjobb szódakészítő gépek 2024 – Vélemények

Szereti a szénsavas vizet, belefáradt a palackok végtelen cipelésébe, és szeretne pénzt megtakarítani? Akkor javasoljuk, hogy vásároljon egy szódakészítőt, amely gyorsan és egyszerűen készít ízletes italokat. A tesztek győztese a Mysoda MSO-RB003AL-S Ruby.

Igényeseknek

Egy gombnyomással készíthet buborékos vizet otthon. Áram nélkül működik, gyerekek is használhatják.

Legjobb ár/érték arány

Egy literes ökológiai, nyomásálló palackkal ellátott szódakészítő szénsaverősség beállítási lehetőséggel.

Legjobb olcsó

Egyszerűen használható szódakészítő, tartozéka egy 42 grammos CO2 patron 60-80 liter szódavíz elkészítéséhez.

Legjobb szódakészítők

Értékelés: Mysoda MSO-RB003AL-S Ruby – hordozható szódakészítő

Mysoda MSO-RB003AL-S Ruby Premium kategória

Gyártó: Mysoda | Típus: mechanikus | Palack típusa: – | Palack rögzítése: becsavarással | Palack űrtartalma: 0,5 l + 1 l | Hozzátevőleges ár: 59 000 Ft

Előnyök
 • Egyszerű használat
 • Gyerekek számára is ideális
 • Környezetbarát
 • Gazdaságos és hordozható
Hátrányok
 • CO2 palack korlátozott kapacitása
 • Kezdeti költség

A Mysoda Ruby szódakészítő gép forradalmasítja a buborékos víz készítését otthon. Használata egyszerű, egy gyors gombnyomással élvezheti a friss, szénsavas vizet. A gép mechanikus működése ideális mindennapi használatra, hiszen nem igényel áramot. Gyerekbarát kialakítása lehetővé teszi, hogy a család legkisebb tagjai is játékosan élvezhessék az enyhén buborékos vizet.

A csomag tartalmazza a szürke Mysoda Ruby szódakészítő gépet, 0,5 literes és 1 literes újrahasznosítható palackokat, valamint egy CO2 palackot. A CO2 palack 40-60 liter szénsavas vizet képes előállítani, biztosítva ezzel hosszú távú élvezetet és költséghatékonyságot. Az alumínium alapanyagú gép modern finn designja nemcsak esztétikus, de környezetbarát is, mivel csökkenti a műanyaghulladékot.

Értékelés: SodaStream Terra Red – szódakészítő gép műanyag palackkal

Legjobb ár/érték arány Arany középút

Gyártó: SodaStream | Típus: mechanikus | Palack típusa: ökológiai műanyag | Palack rögzítése: becsavarással | Palack űrtartalma: 1 l | Hozzátevőleges ár: 33 999 Ft

Előnyök
 • Letisztult
 • Mosogatógépben mosható palack
 • Kupakkal van ellátva
 • Beállítható szénsaverősség
Hátrányok
 • Nagyobb súly
 • Magas ár

Ha otthoni körülmények között egyszerűen és gyorsan szeretne szénsavas vizet készíteni, akkor figyelmébe ajánljuk a SodaStream Terra Red szódakészítő gépet. A készülék stílusa már önmagában lenyűgöző, letisztult, dísze lehet bármelyik konyhának. Bordó árnyalatával egy színfolttá válik a háztartási gépek között.

Használata rendkívül egyszerű: a palackon látható vonalig vizet töltünk, becsavarjuk az üveget a gépbe, mégpedig az óramutató járásával ellentétes irányban, és már élvezheti is az üdítő vizet. A palack nyomásálló, BPA-mentes, ökológiai műanyagból készült, így környezetvédelem terén is megállja a helyét. Ráadásul mosogatógépben is elmosható. A palackot kirándulásra, utazásra, sportolásra is magával viheti, hiszen kupakkal lezárható.

A gép tetején található kar segítségével beállíthatja, hogy milyen szénsaverősséget szeretne. A SodaStream italkoncentrátumok különböző ízeket kínálnak, melyeket italába keverve, különféle és változatos üdítőket ihat.

Értékelés: SodaCO2 Royal R100W – olcsó szódakészítő gép

Legjobb olcsó Classic kategória

Gyártó: SodaCO2 | Típus: mechanikus | Palack típusa: műanyag | Palack rögzítése: becsavarással | Palack űrtartalma: 1 l | Hozzátevőleges ár: 19 260 Ft

Előnyök
 • Egyszerű használat
 • Megfizethető ár
 • Könnyen tisztítható
 • Környezetvédő
 • Nem igényel áramot
Hátrányok
 • A szénsaverősség nem beállítható

A SodaCO2 Royal R100W minden innovációval ellátott mechanikusan működő korszerű megjelenésű fehér színű szódakészítő gép. Bármelyik pillanatban meglepheti magát és családtagjait egy pohár friss szénsavas vízzel, melyet bárki könnyen elkészíthet. Dizájnja kifinomult, nagyon jól mutat bármilyen konyhai vagy irodai bútorzat mellett, és közben nem foglal sok helyet. A készülék tartozéka egy BPA-mentes palack, melynek űrtartalma egy liter. Végre nem kell hazacipelnie a nehéz szénsavas vizes palackokat és egyben környezetét is védi, hiszen nem gyűlik össze a sok palack, melyek végül a szemetesbe kerülnének.

A géphez továbbá egy 425 grammos CO2 patron tartozik, mely segítségével akár 60-80 szódavíz is elkészíthető.
Fontos szempont, hogy a SodaCO2 Royal R100W típusú szódakészítő gép nem drága modell, bárki számára megfizethető. Emellett azzal is pénzt spórol, hogy nem kell többé naponta megvásárolnia a szénsavas üdítőjét.

TOP 5 szódakészítők

Típus Összegzés Vásárlás
A legjobb táblagépek
1. Mysoda MSO-RB003AL-S Ruby Mysoda MSO-RB003AL-S Ruby

Értékelés: 98%
★★★★★

Ezzel a szódakészítővel egy gombnyomással készíthet otthon buborékos vizet. Áram nélkül, gyerekbarát kivitelben. Árat megtekinteni
2. SodaStream Spirit SodaStream Spirit

Értékelés: 96%
★★★★★

Környezetbarát, pénztárcabarát szódakészítő. 80 liter szénsavas víz egy CO2 patronnal. Egyszerű használat, elegáns design, csendes működés. Árat megtekinteni
3. SodaStream Terra Red

Értékelés: 95%
★★★★★

Egy literes ökológiai, nyomásálló palackkal ellátott minőségi szódakészítő gép szénsaverősség beállítási lehetőséggel. Árat megtekinteni
4. SodaCO2 Royal R100W

Értékelés: 95%
★★★★★

Egyszerűen használható szódakészítő gép, melynek tartozéka egy 42 grammos CO2 patron 60-80 liter szódavíz elkészítéséhez. Árat megtekinteni
5. SodaCO2 B100 SodaCO2 B100

Értékelés: 92%
★★★★★

Ezüst műanyag szódagép. Hermetikusan zárható 1 literes speciális műanyag üveg, állítható CO2 mennyiség. Árat megtekinteni

Népszerű szódakészítők az Árukereso.hu oldalán

Hogyan válasszunk szódakészítőt

A Wikipedia szerint a szódavizet a 18. század óta széles körben használják. Fokozatosan azonban a feledés homályába merült, és csak a közelmúltban került újra  a köztudatba. Az ok egyszerű. A szénsavas víz előállítása gazdaságosabb, környezetbarátabb és sokkal kényelmesebb is, mint PET-palackokban cipelni a szénsavas vizet a boltból. És ma adunk néhány tanácsot a legjobb szódakészítő és kiegészítők kiválasztásához.

A szódavíz történelme

Történelmileg az első szódavizet úgy állították elő, hogy a vizet szén-dioxid gázzal keverték, amelyet szóda és sav reakciójával nyertek. Innen ered a “szóda” elnevezés. Később a szódavizet úgy állították elő, hogy szódabikarbónát adtak édes gyümölcslé vagy citromsavoldathoz. Az éttermi rendelésnél a félreértések elkerülése érdekében a szódavíz édes szénsavas gyümölcslevet jelentett, míg a szifon az íztelen szénsavas vizet jelentette.

Manapság már sokkal egyszerűbben elő lehet állítani szénsavas vizet. A szódakészítő saját szén-dioxidos patronnal rendelkezik, így a készülék típusától függően egy gombnyomással vagy karral közvetlenül a palackban vagy pohárban készítheti el a szénsavas italt.

szodakeszito - pohar

Miért érdemes beszerezni otthoni szódavíz készítőt?

Az otthoni szódavízkészítők újra divatba jöttek, és ez nem csak a kényelem miatt van így. A házi szódavíz gyártás minden szempontból sok előnnyel jár.

 • Gazdaságos – a szódakészítő nem tartozik a legdrágább konyhai eszközök közé. Beszerzési áruk 35 000 Ft körüli, így egy liter szénsavas ital ára 35 – 70 Ft-ra jön ki.
 • Praktikus – az otthoni szódakészítők kompaktak, és bárhová magával viheti őket.
 • Kényelmes – a szódakészítőknek köszönhetően nem fog kelleni PET palackokba csomagolt szénsavas italt vásárolnia.
 • Környezetbarát – a szódakészítő nem termel hulladékot. És a boltban kapható, eldobható PET-palackokkal ellentétben a szódakészítőhöz járó palack többszörösen felhasználható. Ráadásul a mechanikus szódakészítő nem fogyaszt áramot, így a pénztárcáját és a környezetet is kíméli.
Tanácsunk

A meleg napok során a szódavizet akár jéggel is feldobhatja. A legjobb jégkészítőket tartalmazó cikkünkben pedig megtudhatja, mely modelleket érdemes választani, és mit érdemes figyelembe venni a választás során.

Hogyan készül a szódavíz?

Az otthoni szódakészítők azért is népszerűek, mert nagyon egyszerűen kezelhetőek. Még egy gyerek is tudja kezelni őket és képes lesz szénsavas italt készíteni.

A legtöbb modell esetében a szóda a következőképpen készül:

 1. Töltse fel a palackot csapvízzel
 2. Rögzítse kattintással vagy tekerje be a szódakészítőbe a palackot
 3. Nyomja meg a gombot vagy húzza meg a kart a szénsavas víz elkszítéséhez

Időnként ki kell cserélni a CO2 patront, amely a közönséges vizet finom szénsavas itallá varázsolja. Az elkészített szódavizet különböző szirupokkal és gyümölcslevekkel is ízesítheti.

Szódakészítő típusok

Először is nézzük meg az otthoni szódakészítőket az előállított ital mennyiségére vonatkozó követelmények szempontjából. E kritérium alapján megkülönböztetünk háztartási és kereskedelmi szódakészítőket. Bár mai tesztünkben inkább az otthoni szódakészítőkre koncentrálunk, nem árt megismerkedni más lehetőségekkel is.

legjobb szódakészítő gépekj szoda

Kereskedelmi szódakészítők

A kereskedelmi szódakészítőket bárokban, éttermekben és vállalatoknál is használják. Ezek általában elég nagy és drága termékek, de pillanatok alatt nagy mennyiségű szénsavas vizet tudnak előállítani. Kialakításuk a gyakoribb használathoz is igazodik.

Az otthoni szódakészítőkkel ellentétben a kereskedelmi szódakészítők több funkcióval rendelkeznek. Bizonyos források szerint egyes szódakészítők a szénsavas és szénsavmentes víz hűtésére is képesek, vagy éppen ellenkezőleg, a szénsavmentes víz melegítésére is használhatóak – például teához vagy kávéhoz.

Az elhelyezéstől függően a kereskedelmi szódakészítőket asztali és asztal alatti típusokra osztjuk fel.

 • Asztali szódakészítők – az asztalra vagy a konyhapultra kell helyezni őket, és mindig szem előtt lesznek.
 • Asztal alá helyezett szódakészítők – kisebb méreteinek köszönhetően az asztal vagy a konyhapult alá integrálható típus.

Otthoni szódakészítő

Az otthoni szódakészítők a méretek tekintetében nem igényesek. Ezek általában akkorák, mint egy közönséges turmixgép, és úgy tervezték őket, hogy a konyhapultra vagy az asztalra helyezhetők legyenek. Éppen ezért újszerű formatervezésben és különböző színekben kínálják őket. Az otthoni szódakészítővel nemcsak magát a készüléket kapja meg, hanem több eredeti vizes palackból álló készletre is szert tesz. Így a szódakészítőre nemcsak az ízletes gyors italok forrásaként, hanem látványos konyhai tartozékként is gondolhat.

Működés szempontjából az otthoni szódakészítőket önállóan működő palackos típusokra, valamint alappal ellátott szódakészítőkre osztjuk.

 • Önállóan működő palack – egy szifonnal ellátott palackról van szó, amelyben a sodastream patron a palack kupakjában elhelyezett.
 • Alappal ellátott szódakészítő – a műanyag palackon felül egy kisebb alap is tartozik hozzá, amelybe a CO2 patront kell behelyezni.

szódakészítő gépek

A palack behelyezése a szódakészítő készülékbe

Ha alaplappal ellátott szódakészítő beszerzését tervezi, akkor még azt is kiválaszthatja, hogy milyen típusú legyen a palack csatlakozása.

A palack csatlakoztatásának módja szerint a szódakészítő gépek a következőkre oszthatók:

 • Betekerhető palackkal rendelkező házi szódakészítő gépek – klasszikus palackmenettel rendelkeznek, széles körben használatos, különösen az olcsóbb termékeknél.
 • Bajonettel ellátott házi szódakészítő gépek – egyszerűbb rendszerrel rendelkeznek. Helyezze be a vizes palackot, és forgassa addig, amíg egy kattanást nem hall.
 • Bekattintható résszel ellátott házi szódakészítő gépek – billenő palacktartóval rendelkezne, így a tartály kényelmesen, egy kézzel felhelyezhető, majd a tartóval visszahúzható.
 • Szódakészítő gép behelyezett palackkal – egy nagyon különleges rendszerrel rendelkeznek. A szódakészítő alapja két részből áll. A vizes palackot a talp alsó részébe helyezzük, a felső részt pedig egyszerűen egy karral rögzítjük. A palack nem látható a szódakészítés során.
Tippünk

Az előnyök és hátrányok tekintetében nem lehet egyértelműen meghatározni, hogy melyik rendszer a legjobb. Minden attól függ, hogy Ön melyik rendszert részesíti előnyben.

Mechanikus vs. automatikus szódakészítő készülék

Azt már tudja, hogy alappal ellátott, vagy alap nélküli szódakészítő gépet szeretne-e vásárolni, azonban még egy kis ideig a különböző szódakészítő típusok bemutatásánál maradunk. A további különbség a működés módja, amely lehet mechanikus vagy automata.

Mechanikus sodastream

Előnyök
 • Nem igényel áramot
 • Alacsonyabb beszerzési költség
 • Környezetbarát megoldás
Hátrányok
 • Használatához erőt kell kifejtenie

A piacon általában mechanikus szódakészítőkkel fog találkozni, ugyanis ezek kelendőbbek. Ez nem csak az alacsony beszerzési költség miatt van így. A mechanikus szódakészítő készüléket nem kell elektromos hálózatra kötni, ami ideális, ha kirándulásra vagy a nyaralóba szeretné magával vinni. Egy további érv a mechanikus típus beszerzése mellett az, hogy ez egy sokkal inkább környezetbarát megoldás.

Az egyetlen hátránya, hogy a saját erejét kell használnia a szódakészítéshez – vagyis addig kell nyomva tartania a gombot vagy a kart, amíg azt szeretné, hogy a víz CO2-vel telítődjön. Ez azonban nem nagy ügy. Még a gyerekek is tudják kezelni a szódakészítő gépeket, miután megtanulták, hogyan kell használni azokat.

Automata sodastream

Előnyök
 • Nagyobb kényelem
 • Egyszerűbben használható
Hátrányok
 • Magasabb beszerzési ár
 • Elektromos áram szükségessége

Egy automata szódakészítő gépek sokkal nagyobb kényelmet és egyszerűbb használatot kínálnak, de valószínűleg itt érnek véget az előnyeik. Használatukhoz a gépet mindig elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni, ami kevésbé sokoldalúvá teszi a terméket. Azonban megnyugtathatjuk Önt, mert az energiafogyasztás nem olyan magas, mint egy konyhai robotgép, mikrohullámú sütő, kávéfőző vagy más konyhai berendezés esetében.

Tanácsunk

A szódakészítőkön felül más ügyes konyhai felszerelésre is szüksége lehet. Tekintse meg smoothie készítőkről szóló cikkünket, és készítsen finom és egészséges reggelit egyszerűen otthonában.

legjobb szódakészítő gép citromos víz

Formatervezés és anyag

A szódakészítők általában műanyagból készülnek, de a drágább modellek között találhat rozsdamentes acélból készült modelleket is. A műanyag modellek népszerűbbek, ugyanis megfizethető áron kaphatóak, kifinomult formatervezésűek, színesek és könnyebbek is.

A második lehetőség a rozsdamentes acél testtel rendelkező szódakészítők. Ezek persze összességében tartósabbak, de nehezebbek és drágábbak is. Ezeket a modelleket igazán igényes felhasználók, éttermek, szállodák vagy különböző irodák használják alkalmazottaik számára.

A palackok formatervezése és anyaga

A szódakészítő készülékekhez tartozó palackok külön fejezetet képeznek. Ahogy a szódakészítőknél, itt is kétféle anyaggal találkozhat. Az egyik természetesen a műanyag, a másik anyag pedig ebben az esetben az üveg.

 • Valószínűleg a műanyag palackok a legelterjedtebbek, mivel könnyűek, praktikusak, színesek és szinte törhetetlenek. A műanyag palackok esetében fontos, hogy milyen műanyagból készültek. A modern trendek a BPA- és egyéb káros anyagoktól mentes műanyagok használata felé mutatnak.
 • Az üvegből készült palackok környezetbarátabbak és könnyebben karbantarthatók, de nincs több előnyük. Nem olyan tartósak, mint a műanyag, és sokkal nehezebbek is. Az üvegpalackok ideálisak otthoni használatra, a műanyag palackok pedig inkább utazáshoz alkalmasak.
Palack anyaga Előnyök Hátrányok
Műanyag palackok

+ Alacsony beszerzési költségek

+ Nagyobb ellenállóság

+ Számos szín és dizájn áll rendelkezésre

+ Alacsony súly

− Nehezebb karbantartás

− Az egyes típusok nem alkalmasak mosogatógépbe

− Magába szívja a szörpök kellemetlen szagát

− A megjelenés az idő elteltével változhat

Üveg palackok

+ Elegáns megjelenés

+ Mosogatógépbe alkalmas

+ Egyszerűbb karbantartás

+ Nem szívja magába a kellemetlen szagokat

+ Több éves használatot követően is ugyanúgy néz ki

− Drágább

− Könnyebben széttörik

− Nem alkalmas utazásokhoz

− Kevesebb szín közül választhat

A palack űrtartalma

Az anyag és a design mellett a palackok űrtartalma is rendkívül fontos adat. Az otthoni szódakészítők leggyakrabban 0,5-1 literes palackokkal kerülnek forgalomba.

szodekeszito gepek sodastream

Szódakészítő gépekben használatos patronok

Minden szódakészítő szerves része a széndioxid-patron, amely az ital szénsavval történő telítéséért felelős. Itt is kétféle patrontípust különböztethetünk meg:

 • Egyhasználatos patronok – bár kisebb térfogatúak, hátrányuk, hogy gyakran kell cserélni őket. Leggyakrabban a hagyományos szifon típusú palackokkal használják.
 • Cserélhető patronok – ezekkel már gyakrabban találkozik a szódakészítő gépeknél, ugyanis gázzal újratölthetőek. Az üres palackok cseréjének ára és lehetőségei gyártónként eltérőek. A kisebb márkák a palackok cseréjét vagy utántöltését csak boltjaikban kínálják, míg a nagyobb márkák, mint például a Sodastream, kiskereskedők egész hálózatával rendelkeznek.

Patron űrtartalma

A patron típusa kéz a kézben jár az űrtartalommal. Az eldobható patronok esetében számoljon egy literes nagyságrendű térfogattal. A cserélhető patronok sokkal nagyobb mennyiséget kínálnak. Nagyobb méretük miatt a cserélhető patronok sokkal több szén-dioxidot képesek befogadni.

Olyan patronokkal is találkozhat, amelyekkel akár 135 liter szénsavas ital elkészítésére is képesek. Az otthoni használatra szánt patronokkal akár 70-90 liter szénsavas ital előállításának lehetőségével is találkozhat. Azt is figyelembe kell vennie, hogy mennyi szénsavat készít. Ezenkívül egyes patronok tömítései rosszabbak lehetnek, így a szén-dioxid hamarabb kiszivároghat.

A szódakészítő gépek funkciói

Funkció Leírás
Szénsavasság intenzitása A szódakészítő készülékek további előnye, hogy a szénsavtartalom intenzitását Ön választhatja meg. A legtöbb modell háromféle intenzitást kínál – enyhén, közepesen vagy erősen szénsavas ital.
Szelep A szódakészítő gép biztonságát garantáló elem. Túltelítődés esetén a nyomáscsökkentő szelep kiengedi a felesleges szén-dioxidot.
Vízszűrés A robusztusabb kereskedelmi modellek vízszűrési lehetőséggel is rendelkeznek, ami nagyon hasznos, ha olyan városban él, ahol kemény a víz
Automatikus vízelvezetés Egy rendszer, amely gondoskodik a felesleges szénsavas víz elvezetéséről.
Zárószerkezet integrált tömítéssel A kiváló minőségű palackok speciális tömítéssel vannak ellátva a szén-dioxid szivárgásának megakadályozása érdekében, így a szénsavas víz több óra elteltével is élvezhető.

Tartozékok és kiegészítők a szódakészítő gépekhez

A modern szódakészítőkhöz egyéb tartozékokat és extrákat is hozzáadhat

 • Tisztítókefe – mivel a palackokat többször is használhatja, valamilyen módon karbantartásra szorulnak. A speciális hosszú tisztítókefék jobban átjutnak a palack nyakán, így segítségükkel kényelmesen kimoshatja a palackot.
 • Szörpök – ha inkább az ízesített vizet kedveli, akkor sem kell korlátoznia magát a szódakészítő készülékek esetében. A szódakészítőkhöz édes szirupokat is vásárolhat. A gyümölcsízek a legnépszerűbbek, de a kóla, a zöld tea, a tonik és az energiaitalok is nagyon népszerűvé váltak. A szódavíz szirupok különböző méretekben kaphatók 375 ml-től 750 ml-ig.
Figyelmeztetés

A szörpöt mindig az elkészült szénsavas szódavízhez adja hozzá.

Szódakészítő készülékekhez tartozó pacapalackok karbantartása

Bár a szódakészítő egy nagyon egyszerű eszköz, használatakor érdemes betartani néhány irányelvet. A szódavizes palackok megfelelő ápolásával elkerülhető a kellemetlen szagú palackok és a kupak alatti penész kialakulása.

Annak érdekében, hogy a palackok élettartam a lehető leghosszabb legyen, összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, hogy mire érdemes odafigyelni:

 • Ideális esetben minden használat után, legalább hetente egyszer öblítse ki a flakont és a kupakot.
 • A palack mosásakor csak tiszta vizet és kíméletes mosogatószert használjon.
 • A palackot csak akkor teheti be a mosogatógépbe, ha a gyártó ezt engedélyezi. A legtöbb műanyag palack azonban nem alkalmas a mosogatógépbe.
 • Ne tegye ki az üveget közvetlen napfénynek vagy magas hőmérsékletnek. A palack  ugyanis eldeformálódhat.
 • A palack belsejét egy keskeny mosogatókefével vagy egyes gyártók által kínált speciális eszközökkel tisztíthatja meg. Ne felejtse el a kupakot is lesikálni, mivel itt kialakulhat penész.
 • Ne felejtse el letörölni a szódakészítők fúvókáját is. Egyszer-egyszer citromsavval is megtisztíthatja azt.

legjobb szódakészítő gép szóda buborék

Hol vásárolhat szódakészítő készüléket?

Számos boltban és internetes boltban vásrárolhat szódakészítő gépet, így természetesen az Alza webáruházban is megtalálhatóak a szódakészítők és kiegészítők széles választéka. A 4Home webáruházban Banquet, Orion és SodaStream szódakészítők kaphatóak.

Ár

A piacon a különböző ismert és kevésbé ismert márkák szódakészítőit igazán nagy választékát találja. Ha szeretné kipróbálni az otthoni szódakészítést, nem kell aggódnia, hogy ez jelentősen megterhelné pénztárcáját. A szódakészítő készülékek ára körülbelül 16 000 Ft-tól kezdődik. A csere patronokat körülbelül 10 00 Ft-ért lehet megvásárolni, az újratöltés pedig legfeljebb 4 000 Ft-ba kerül.

Ár 25 000 Ft-ig

Ebben az árkategóriában találhatók a legolcsóbb, mégis kiváló minőségű szódakészítők. Legtöbbször ezek alapvető modellek, vagy olyan önálló palackok, amelyek segítségével szénsavas italt készíthet. Ebben a kategóriában kisebb űrtartalmú palackokra számíthat.

Ár 25 000 Ft és 65 000 Ft között

A vásárlók többsége ebben az árkategóriában találja meg a számára megfelelő készüléket. Ha a praktikus funkció és a minőség mellett a dizájn is fontos az Ön számára, akkor a kategória felső osztályában keresgéljen. A műanyag szódakészítők mellett olcsóbb rozsdamentes acél modelleket is találhat. Ezek a modellek számos funkcióval és biztonsági felszereléssel rendelkeznek.

Ár 65 000 Ft fölött

Prémium minőség és egyedi design – így lehetne összefoglalni a szódakészítők ezen kategóriáját. Szódakészítők, palackok és szörpök komplett készleteit is megtalálja. Az 80 000 Ft feletti árakon professzionális szódakészítő gépeket is talál. A kereskedelmi forgalomban kapható rozsdamentes acél vagy titán szódakészítők akár az 1 600 000 Ft-ot is elérheti.

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Összesített értékelés: 4.8 (51 szavazat)

Autor článku

Mária Méri
Mária Méri

Mária szereti az új technológiákat, rendszeresen figyeli a világban zajló fejlődést. Szeret böngészni a neten és összehasonlítani az egyes termékeket, így cikkeiben releváns információval látja el az olvasókat. Sokat utazik, szereti felfedezni a világot és a különböző kultúrákat. Szabadidejében jógázik, könyvet olvas vagy szeretteivel tölti az idejét. Facebook, Linkedin

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése