Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Értékelés és teszt Xiaomi Mi Electric Scooter Essential

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential - értékelés, teszt, ár

A Xiaomi Mi Electric Scooter Essential elektromos roller egy könnyű, városi használatra tervezett e-roller, mely remek tulajdonságainak és kedvező árának köszönhetően legjobb lett elektromos roller tesztünkben az olcsó kategóriában.

6

A Xiaomi Mi Electric Scooter Essential elektromos roller legfőbb előnye a kedvező ár, alig kerül többe, mint egy gyerekek számára készült e-roller, mégis remekül használható városon belüli közlekedéshez. Az ajánlott alsó korhatár 16 év, felső korhatár természetesen nincs, de a roller maximális teherbírása csak 100 kg, ezt mindenképp vegye figyelembe, ha a Xiaomi rollerét szeretné megvásárolni.

Szerkezet és kivitelezés
7
Sebesség, hatótávolság és vezérlés
5.5
Akkumulátor üzem- és töltésidő
5.5
Előnyök
  • Kedvező ár
  • Alacsony súly
  • Kompakt méretre összecsukható
Hátrányok
  • Nem állítható
  • Teljesítmény
  • Maximális hatótávolság

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential elektromos roller értékelése

Szerkezet és kivitelezés 7,5/10

A Xiaomi Mi Electric Scooter Essential elektromos roller hihetetlenül könnyű szerkezetű, súlya csupán 12 kg. Emellett méretei is kisebbek, mint egy átlagos e-rollernek – hossza 108 cm, a kormány magassága 114 cm. Sőt, összecsukható szerkezetének köszönhetően a legkisebb helyeken is tárolható a roller. A kormány magassága sajnos nem állítható, ami nem nevezhető praktikus tulajdonságnak. Kerekei viszont praktikusak – a csuszásgátló felület mellett a lengéscsillapító is a biztonságos közlekedést segíti elő, a kerekek mérete 8,5 hüvelyk.

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential

Sebesség, hatótávolság és vezérlés 5,5/10

A Xiaomi Mi Electric Scooter Essential elektromos roller maximális sebessége és hatótávolsága viszonylag alacsony, ami nem meglepő tekintve 250 W-os teljesítményét. Legfeljebb 20 km-t tehet meg ezzel az elektronikus rollerrel teljesen feltöltés után. Ennek a 20 km-es távolságnak a megtételéhez szüksége lesz egy teljes órára, ha mindvégig maximális sebességgel halad. A vezérlés viszont kifejezetten kényelmes és egyszerű, éppúgy mint a fékezés a tárcsafékrendszer segítségével. Amennyiben szeret mindent az ellenőrzése alatt tartani, értékelni fogja a Xiaomi Mi Home alkalmazáshoz csatlakozás lehetőségét. Az alkalmazásban pontos információkat szerezhet mindenről – megtekintheti a legnagyobb elért sebességet, akkumulátor töltöttségi szintjét, a megtett távolságot stb.

Akkumulátor üzem- és töltésidő 5,5/10

A Xiaomi Mi Electric Scooter Essential elektromos roller akkumulátora nem nevezhető erősnek, kapacitása csupán 5,2 Ah. A lítium-ionos akkumulátor teljes feltöltéséhez 5 órára lesz szüksége. Teljes feltöltés után legfeljebb 20 km tehető meg az e-rollerrel.

Műszaki adatok

Maximális sebesség: 20 km/h
Teljesítmény: 250 W
Hatótávolság: 20 km
Akkumulátor kapacitás: 5,2 Ah
Töltési idő: 5 óra
Súly: 12 kg
Teherbírás:  100 kg
Kerék típus: gumi

Népszerű Xiaomi elektromos rollerek az Árukereső.hu-nál

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Összesített értékelés: 5.0 (1 szavazat)

Autor recenze

Rita Bunda
Rita Bunda

Az írás már felnőtt koromban lépett be az életemben. Amikor megszületett a kislányom, akkor írtam az anyaságról egy cikket és beküldtem egy újságba. Igy lettem újságíró az Új hajtás című lapnál, majd a karpatalja.ma hírportálnál. Szeretem a munkám, szeretek szavakból összeállítani szöveget, átadni gondolatokat, megfogalmazni a közlendőt. Facebook link

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése