Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Legjobb galvanikus arcvasalók 2024 – Teszt és értékelés

Napjainkban a kozmetikai kezelések elengedhetetlenek a fiatalos megjelenés és a jó közérzet megőrzéséhez.  A szakemberek kifejlesztettek egy technológiát, amely képes lelassítani a szabadgyökök termelődését közvetlenül a forrásuknál.

Az e technológiát alkalmazó anyagoknak a bőr mély rétegeibe galvánárammal való bejuttatásával megdöbbentően látványos eredményeket érhetünk el, már egy kezelés során is. Próbálja ki például a megbízható, és kedvező áron elérhető inSPORTline Giva galvanikus arcvasalót, vagy a kiváló minőségű BeautyRelax Multicare készüléket.

Igényeseknek

Professzionális, non-invazív kezelés, bármiféle kellemetlen érzés nélkül.

Legjobb ár/érték arány

A galvanikus arcvasaló és szilikon kefe egyben, megtisztítja a bőrt és segíti a kozmetikumok mély felszívódását.

Legjobb olcsó

Három átfogó ápolási funkcióval rendelkező készülék, a bőr minőségének javítására.

A legjobb galvanikus arcvasalók

BeautyRelax Multicare – non-invazív kezelés kellemetlen érzés nélkül

Premium kategória

Üzemi feszültség: 3,6V | Működési teljesítmény: 7,2W | Töltés: Li-ion akkumulátor 750mAh | Akkumulátor töltése: USB kábellel (a csomagolás tartalmazza) | Hozzávetőleges töltési idő: 2,5 óra | Üzemidő: 60 perc | Méretek: 18,5 × 4,5 x 6 cm | Tömege: 175g | Programok száma: 5 | Hozzávetőleges ár: 53.490 Ft

Előnyök
 • non-invazív kezelés (a készülék nem hatol át a bőrön)
 • bőrápolás bármiféle kellemetlen érzés nélkül
 • ergonomikus kivitelezés
Hátrányok
 • magasabb vételár

A Beautyrelax Multicare galvanikus arcvasaló professzionális kozmetikai bőrkezelő készülék, ami olyan modern technológiákat ötvöz, amelyeket a dermatológiai és a kozmetikai ágban a leggyakrabban használnak. Kezdjen el bőrével professzionális szinten foglalkozni.

A készülék használata során bőre rugalmassága fokozatosan javul, üde benyomást kelt. A mély és finom mimikai ráncok enyhülnek, az arc jellegzetes kontúrja hangsúlyossá válik. A termék használatakor az arcizmok stimulálása során, a bőr alatti szövet vérrel és oxigénnel való ellátása megy végbe. A finom limfatikus masszázs, az arc duzzanatának csökkentését eredményezi.

A Beautyrelax Multicare galvanikus arcvasaló 5 automata, előre beállított Multicare bőrápoló programmal rendelkezik.

BeautyRelax Vibraskin Premium – arcvasaló és szilikon kefe egyben

Arany középút

Rezgési frekvencia: akár 8000 rezgés percenként | Anyaga: egészségre ártalmatlan szilikon | Alkalmazási fej: rozsdamentes acél | Vízálló védelmi szabvány: IPX7 | Tápegység: újratölthető lítium-ion akkumulátor, 300mAh | Töltés: érintkezés töltőpadon keresztül (USB kábel mellékelve) | Méretei: 6,3 x 11 x 2,7cm | Tömege: 99g | Hozzávetőleges ár: 38.210 Ft

Előnyök
 • részben galvanikus vasaló, részben szilikon kefe
 • foton- és hőterápiával
 • vízhatlan
 • vezeték nélküli töltése érintkező padon keresztül
Hátrányok
 • csak a számítógép, vagy a laptop USB-portja használható áramforrásként

A BeautyRelax Vibraskin Premium galvanikus arcvasaló egy modern kozmetikai eszköz, amely egyesíti a jelenleg leggyakrabban használt bőrkezelési technológiákat. Részben galvanikus vasaló, és részben szilikon kefe. A készüléknek köszönhetően bőrét galvánáram, rezgések, vörös és kék fotonfény, valamint hőterápia is kényezteti a kezelés során.

A BeautyRelax Vibraskin Premium galvanikus arcvasalót a bőr mély tisztításához, és a kozmetikai termékek beépítéséhez tervezték galvánáram segítségével, amely a pozitív és negatív töltések bőrbe juttatásának elvén működik, így a bőr kisimul és tonizálódik.

Az applikációs fejnek 2 oldala van, mindkettő más-más hatással. A hőterápia jelentősen javítja a vérkeringést, és kitágítja a bőr pórusait. Kiválóan tisztítja az arc T-zónáját. Csökkenti a faggyútermelést, a bőr zsírosodását. Az elhalt bőrmaradványokat nagy hatékonysággal távolítja el. Mindennapi használatra alkalmas. A termék vezeték nélküli töltése érintkező padon keresztül történik.

Tanácsunk

Ne csatlakoztassa a töltőkábelt 220 V-os hálózati adapterhez. Ez maradandó károkat okoz a készülékben, és érvényteleníti a garanciát. Csak a számítógép vagy laptop USB-portját használja áramforrásként.

Galvanikus arcvasaló inSPORTline Giva – három átfogó ápolási funkcióval, megfizethető áron

Classic kategória

Teljesítmény: 1,7 W | Alkalmazási mód: tisztítás, táplálás és stimuláció | Intenzitási beállítás: 1 – alacsony, 2 – közepes, 3 – magas | Egy fázis hossza: 4 perc | Töltési idő: 2 óra | Használati idő töltésenként: 1 óra | Akkumulátor kapacitása: 420 mAh | Méretek: 16 x 4,5 x 3 cm | Súlya: 64 g | Anyaga: ABS | Hozzávetőleges ár: 10.600 Ft

Az inSPORTline Giva galvanikus arcvasaló nélkülözhetetlen partnere lesz a bőrápolásban. A készülék rendszeres használata során a bőr rugalmassá válik, csökken a finom ráncok mértéke, az eltömődött pórusok fellazulnak. Az inSPORTline Giva galvanikus arcvasaló hatékony segítséget nyújt a pattanások elleni küzdelemben is.

Az arcvasaló galvánáramot használ, mely a kozmetikumok hatóanyagait építi be a bőr mélyebb rétegeibe. A készülék által kibocsátott hangrezgések fájdalommentesen tisztítják a bőrt, és egyben segítik a vérkeringést, valamint pozitívan stimulálják a nyirokrendszert, ami a negatív anyagok kiürülését eredményezi a szervezetből.

Az inSPORTline Giva galvanikus arcvasaló olyan készülék, mely három funkcióval rendelkezik – tisztítás, táplálás és stimuláció. A szonikus rezgéseknek köszönhetően a tisztító funkció biztosítja a mikroszennyeződések eltávolítását a bőrből, különösen az eltömődött pórusokból. A tápláló funkció elsősorban az apróbb bőrhibák kisimítását szolgálja. Az ápolás utolsó lépése a stimulációs funkció. Ezt a lépést kellemes 42°C-ra melegítés kíséri, ami hatékonyan megnyitja a pórusokat és pontosan oda juttatja a kozmetikai terméket, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ennek köszönhetően a kozmetikumok hatásai felerősödnek. A fiatalító arcgélek az arckezelőfej segítségével távolítják el a fakó arcszínt eredményező szennyeződéseket, megkönnyítve ezzel a pórusok légzését, és a jótékony tápanyagok felszívódását, amelyek élénkítik a sejtek energiaellátását, valamint enyhítik a stressz károsító hatását.

A legjobb galvanikus arcvasalók – TOP 5

Megnevezés Összegzés
TOP 5 galvanikus arcvasaló
1. Beautyrelax Multicare galvanikus arcvasaló Galvanikus arcvasaló

Típus:  fényterápia, vibrációs, hőmasszázs
Méretek: 18,5 × 4,5 x 6 cm
Alkalmazási terület: arc

A termék ára
2. Galvanikus arcvasaló inSPORTline Giva Galvanikus arcvasaló

Típus: galvánáram, stimuláció
Méretek: 16 x 4,5 x 3 cm
Alkalmazási terület: arc

A termék ára
3. BeautyRelax Vibraskin Premium Galvanikus arcvasaló

Típus: stimuláció, fotonfény, hőterápia
Méretek: 6,3 x 11 x 2,7cm
Alkalmazási terület: arc

A termék ára
4. Celluform Optimal BR-2220 
Kozmetikai eszköz

Típus: galvánáram, fényterápia
Méretek: 8,5 x 8,5 x 8,5 cm
Alkalmazási terület: arc, test

A termék ára
5. BeautyRelax BR-1150W Kozmetikai eszköz 

Típus: ultrahangos, foton terápiával, elektrostimulációval, vibrációs masszázs
Méretek: 5 × 17 × 5 cm
Alkalmazási terület: arc

A termék ára

Népszerű wellness készülék az Árukereso.hu oldalán

A galvanikus arcvasalók működési elve, és típusai

A bőr öregedését felgyorsító, életmódbeli és környezeti hatások okozta külső okok – mint a fénykárosodás, dohányzás, túlzott mértékű alkoholfogyasztás, a stressz, az alváshiány, vagy a nem elegendő folyadék fogyasztás – közismertek. A legújabb kutatások azonban feltárták a bőr öregedésének egy, eddig nem ismert, bennünk rejlő okát is. Ez a bőr mélyrétegében lévő belső öregítő tényező, folyamatosan szabadgyököket termel, a kor előrehaladtával egyre intenzívebben. Ám a napsugárzással ellentétben, ez elől nem lehet elbújni. Minél több a szabadgyök, annál jelentősebb a bőr károsodása, megjelennek a ráncok, a bőr megereszkedik, elszíneződik, foltosodik, és az öregedés további látható jelei jelennek meg rajta.

A galvanikus arcvasaló, egy forradalmi biohullámos technológia alapelvén működő készülék, amely az alacsony energiájú sugarak, mélyen a bőrbe való behatolására irányul, ahol hőt alakít ki, és felgyorsítja a belső változásokat, akárcsak a lézer fény. A magasabb hőmérsékletnek köszönhetően serkenti a bőr aktivitását, erősíti a kollagén rostokat, és növeli a kollagéntermelést. A bőr láthatóan feszesebb, rugalmasabb és fiatalosabb lesz. Jelentősen csökkenti az öregedés jeleit, a látható ráncokat. A klinikai kutatások, és tudományos mérések bizonyítják, hogy 6-8 hetes használat után a finom vonalak mennyisége 30%-kal, míg a ráncok 16%-kal csökkentek. Az arcvasaló kezeléstől a fáradt és igénybevett bőr új energiával telítődik, kisimul, stresszmentessé és élettel telivé válik. A legjobb galvanikus arcvasalók a galvánáram használata mellett, ultrahangot, fotonterápiát, vagy iontoforézist is alkalmaznak.

A készülék segítségével két egyszerű lépésben regenerálhatjuk arcbőrünket, fejbőrünket, vagy akár egész testünket.

1.      Masszázs

Az arcmasszázs erős öregedésgátló hatása mindenki számára közismert. A gyengéd mozdulatok során javul az izmok oxigén- és tápanyagellátása, felgyorsulnak a bőr öntisztító folyamatai, könnyebben leválnak az elhalt hámsejtek, felgyorsul a vérkeringés, és pozitívan stimulálják a nyirokrendszert, ami a negatív anyagok kiürülését eredményezi a szervezetből.

2.      A jótékony összetevők bevitele a bőr mély rétegeibe

A szabadalmazott, tudományos vizsgálatoknak alávetett készülék állítható erősségű, alacsony feszültségű galvánáram (elektromos áram) segítségével megkönnyíti a szérumokban, nappali krémekben, vagy más kozmetikumokban lévő jótékony összetevők bevitelét a bőr mély rétegeibe, ezáltal jobban tisztítja, hidratálja a bőrt.

Tippünk

Segítünk a megfelelő termék kiválasztásában. Tekintse meg, melyek a legjobb nappali arckrémek.

mini galvanikus arcvasaló vélemények

A galvanikus arcvasalók működési alapja a galvanikus áramhatás elve, amely serkenti a bőr sejtjeit. Ennek köszönhetően a galvánáramú kezelés különféle bőrproblémák megszüntetésében nyújt hatékony segítséget, mint például az akné, a cellulitisz vagy az ekcéma, akik pedig nem rendelkeznek bőrproblémával, nekik segít a bőr mélyreható tisztításában. A galvanikus arcvasaló tesztek bebizonyították, hogy ez a kezelés legalább 70%-kal megnöveli a ránctalanító krémekben lévő hatóanyagok felszívódását, a galvánkezelés után 24 órával is. A bőr láthatóan fiatalabbá, feszesebbé, válik. A galvanikus arcvasaló többszöri használata után a szemhéj megereszkedettsége is javul.

Tippünk

Tanácstalan milyen öregedésgátlót válasszon? Tekintse meg, melyek a legjobb ránctalanító krémek.

A legtöbb galvanikus arcvasaló ionterápiát is alkalmaz. A galvanikus arcvasaló az iontoforézishez hasonlóan galvánáram segítségével juttatja a hatóanyagokat bőrünkbe.

A “+” mód pozitív ionokat szabadít fel

A krémek hatóanyagait a bőr alatti kötőszövetekbe juttatják, így segítik a bőrsejtek víz- és tápanyag felvételét. Az egyedülálló ion technológia a tápanyagokat a bőr barrier rétegébe juttatja. A sejtek a pozitív ionok segítségével teljes mértékben felveszik a tápanyagot.

A “-” mód negatív ionokat szabadít fel

A szervezetben lerakódott méreganyagok pozitív töltéssel rendelkeznek. A készülék által kibocsátott negatív ionok a bőrbe jutva segíthetik a káros anyagok megkötését, illetve regenerálják a bőrt. Mélyen tisztítja bőrünket, a pórusok összehúzódnak, csökken a pattanások kialakulásának esélye.

A készülék a bőrrel érintkezve finom elektromos mikroimpulzusokat továbbít, amelyek a bőr felső részén áthatolva egyenesen az arcizmokig jutnak. Az elektromos impulzusok teljesítménye és frekvenciája speciálisan úgy lett kialakítva, hogy az lehetővé tegye az arc kezelését. Az arcizmok így összehúzódnak, ezzel erősödnek. A kollagén, és az elasztikus rostok mechanikusan kerülnek stimulálódásra. A limfatikus rendszer megfelelő működése nem csak a végtagokra érvényes, hanem az arcra is. Amennyiben a limfatikus rendszerünk, és a vérkeringésünk rendben van, a szennyeződések elvezetése javul. A finom vibráló masszázs technológiailag a legegyszerűbb, bár nagyon hatékony bőrápoló technika.

A legtöbb galvanikus arcvasaló fotonterápiát is alkalmaz, mely úgy fejti ki hatását, hogy természetes fényhullámokat bocsát a bőrre, a fény fotonenergia áramlás formájában hatol a testbe. Ez a fény aktivitásra serkenti a sejteket. A fotonterápia hatékonyan alkalmazható akné, vagy égési sérülések kezelése esetén.

A vörös fény stimulálja a kollagéntermelést, serkenti a bőr helyreállítását, és támogatja a kozmetikumok hatóanyagainak felszívódását. Emellett összehúzza a pórusokat, és feltölti a finom ráncokat.
A zöld fény javítja a vérkeringést, és méregtelenítő hatású. Emellett segít egységessé tenni a bőrtónust, csökkenteni a bőrpírt, és eltüntetni a pigmentfoltokat.
A kék fény ideális kombinált, és problémás bőrre, mivel olyan kémiai reakciót indít el a bőrben, amely hatékonyan tünteti el a baktériumokat, húzza össze a pórusokat, és nyugtatja meg a bőrt.
A fehér fény komplex ápolást nyújt a bőrnek, és egységesíti az arcbőr színtónusát.

Az ultrahangos arcvasaló kíméletesen masszírozza a bőr sejtjeit, így az fokozottan regenerálódik, és jobban beépíti a bőrápoló krémek, vagy arcszérumok hatóanyagait. A megfelelő testkezeléshez való fejet használva a narancsbőr ellen is hatékonyan alkalmazható, mivel ezen folyamat során a zsírsejtek fájdalommentesen bomlanak le, és távoznak a testből.

Az ionizációs arcvasaló pozitív és negatív töltésű ionokat bocsát ki a bőrbe, melyek támogatják a vérkeringést, javítják a tápanyagok felszívódását, valamint stimulálják a nyirokrendszert, elősegítve a duzzanatok csökkentését.

A legtöbb galvanikus arcvasaló megvásárolható önmagában, illetve ampullával, géllel együtt, használatuk teljesen fájdalommentes. Sokaknál már az első kezelés is látványos eredménnyel jár: a bőr puhábbá és simábbá válik, a ráncok mértéke csökken, az izomtónus megnő.

Tippünk

Finomabb ráncok esetén hialuronsavas krémet javaslunk, mélyebb ráncokra, és érett bőrre pedig peptides krém, vagy kaviáros krém ajánlott.

A galvanikus arcvasalók használata

Mivel nagyszámú galvanikus arcvasaló megvásárolható, ezek használatához nem lehet univerzális útmutatót adni.

Figyelmeztetés

A galvanikus arcvasaló használata előtt, rendkívül fontos a gyártó utasításainak tanulmányozása, és azok betartása.

Ezen termékek nagyrészét a tinédzserek is használhatják az akné kezelésre éppúgy, mint az érettebb korosztály a bőröregedés elleni küzdelemben.

 • A termék használata előtt a bőrt alaposan tisztítsa meg, annak ugyanis tökéletesen sminkmentesnek kell lennie.
 • Az első lépésben a készülék mélyre hatóan megtisztítja az arcbőrt. Csak vigyük fel a készülék fejére a megfelelő tisztító gélt, és végezzünk körkörös mozdulatokat az arcbőr teljes területén.
 • A következő lépésben a bőrápoló készítmény segíti a fiatalítást. Ilyen készítmény lehet például a hialuronsav, amelyet mélyen bedolgozunk a bőr rétegeibe.
 • A galvanikus arcvasalóval végzett kezelés után védő hatású arckrémet kell felvinni.

Általánosságban elmondható, hogy egy galvanikus arcvasalóval végzett kezelést hetente 2-3 alkalommal érdemes végezni, kezdetben körülbelül 10 percig. Minél tovább használja a készüléket, erre a kezelésre annál ritkábban lesz szükség. Előfordulhat, hogy néhány hét használat után már csak heti egyszer lesz indokolt az arcvasaló használata.

Hogyan válasszuk ki a legjobb galvanikus arcvasalót?

Elvárások

Galvanikus arcvasaló vásárlás előtt érdemes átgondolni, hogy mit vár az adott terméktől. Egyes termékek elsősorban a bőr táplálására, és a ráncok kisimítására szolgálnak, míg mások, lehetővé teszik az ultrahang- vagy fotonterápiát, így azok számára is jó szolgálatot tehetnek, akik egyéb bőrhibákkal, például aknéval vagy különféle ekcémával küzdenek.

Tartozékok

Az arcvasaló kiválasztása során fontos tényező továbbá, hogy milyen tartozékok érhetőek el az egyes testrészek kezelésére. A normál, arcra való tartozék mellett, a csomagolás a következőket is tartalmazhatja: a testkezelő tartozék a comb, fenék, has vagy kar kezelésére való, elsősorban a narancsbőr és a striák eltüntetésére. A hajkezelő tartozék regenerálja a fejbőrt, és serkenti vérkeringését. A nehezen hozzáférhető területekre alkalmas tartozékkal kezelhetőek az arc egyenletlen részei, elsősorban az orr, a szem és az ajak környéke.

Ergonómia

A galvanikus arcvasaló megvásárlása során fontos szempont a készülék ergonómiája, és súlya. A jó galvanikus arcvasaló könnyű, kezelése egyszerű. Praktikus kialakításának köszönhetően rendkívül népszerű termék a mini galvanikus arcvasaló, vagy a mini galvanikus arcvasaló ionizátorral.

Figyelmeztetés

Abban az esetben, ha Ön pacemakerrel vagy fémimplantátumokkal rendelkezik, illetve vérkeringési zavarokkal vagy epilepsziával küzd, ne használjon galvánáramos arcvasalót. A készüléket körültekintően használják a várandós nők, és a diabéteszesek is. A galvánáramos arckezelő készüléket ne használja nyílt sebeken, vagy más okból sérült bőrön.

A galvanikus arcvasalók árkategóriái

A galvanikus arcvasalók ára nagyon eltérő attól függően, hogy az adott terméket mire fejlesztették ki. A készülék árát meghatározza, hogy az adott termék csak galvánárammal működik-e, vagy van más funkciója is, például fotonterápia vagy iontoforézis.

Tanácsunk

A galvanikus arcvasalók általában megtalálhatók a legtöbb szépségszalonban, így érdemes először ott kipróbálni ezeket az eszközöket.

Galvanikus arcvasalók 9.000 Ft.-tól

A legolcsóbb galvanikus arcvasalók már 9.000 Ft-tól beszerezhetők, de sok extra funkció ezektől a készülékektől nem várható. Leginkább csak galvánárammal működnek, bizonyos típusok minimális fotonterápiával. Az olcsóbb változatok többnyire csak bizonyos területeken alkalmazhatók, például a szemek, vagy az ajkak környékén. 

Galvanikus arcvasalók 28.000 Ft.-tól

A piacon található legtöbb galvanikus arcvasaló ebbe az árkategóriába tartozik. Ezen az áron megannyi kiváló minőségű arcvasaló megvásárolható, számos funkcióval, és hosszú élettartammal. A készülékhez sok esetben arcápolók, és egyéb kiegészítők is tartoznak.

Galvanikus arcvasalók 50.000 Ft.-tól

Amennyiben megbízható, és többfunkciós készüléket szeretne, magasabb áron számos galvanikus arcvasaló beszerezhető. Ezen termékek általában több testrészen alkalmazhatók, minőségi anyagokből készültek, biztosítva az arcvasalók hosszú élettartamát.  

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Összesített értékelés: 4.4 (10 szavazat)

Autor článku

Viktoria Tatrai
Viktoria Tatrai

Viktória egyik legjellemzőbb tulajdonsága közé tartozik, hogy nagyon sok minden érdekli, és rendkívül színes egyéniség. A technikai újdonságok éppúgy felkeltik kíváncsiságát, mint a legkorszerűbb háztartási vagy szépségápolási termékek. Ha éppen nem utazik, szabadidejét szívesen szenteli a művészeteknek, mint a színház, a festészet vagy az olvasás. Igazi közösségi lény, aki legújabb hobbijaként társasjáték délutánokat szervez barátai körében.

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése