Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Legjobb műköröm szettek 2024-ben

A hagyományos körömlakkot lassan, de biztosan felváltja a géllak, a zselé, a műköröm, ami egy új korszakot nyitott a manikűrösök világában. Habár a klasszikus körömlakk használata gyorsabb és egyszerűbb, a tartósságával azért vannak gondok.

Természetesen a márkától is függ, de nagyon sok esetben egy egyszerű mosogatástól, is egy része lekopik, leázik. Eleinte a műkörmöt választó hölgyek mindenképpen a manikűrös segítségét kérték, különösen ha körömépítésről volt szó. Ma már nagyon sok olyan kellék, eszköz létezik a piacon, amelyek segítségével otthoni körülmények között is elkészíthető az álommanikűr. Az alábbiakban olyan zselés szetteket és géllakk szetteket mutatunk be, amelyhez minden körömdíszítéshez szükséges kelléket összegyűjtöttek az érdeklődők számára,  hogy ne csak a manikűrösök, hanem bárki használhassa akár otthonában is. Ezzel vette kezdetét el az otthoni műköröm építő szettek árusítása.

Igényeseknek

78 darab terméket tartalmazó 72W-os fehér LED lámpával ellátott zselés műköröm szett otthoni használatra, melyet a legjobb minőségű kellékekből állítottak össze, használata effektív és egyszerű.

Legjobb ár/érték arány

Tartós eredményt garantáló minőséges műköröm szett 48 W-os UV LED lámpával, géllak eltávolításához szükséges kellékek biztosításával, 24 darab termékkel, 12 hónap garanciával.

Legjobb olcsó

Jó árban lévő 23 darabos, a géllakk felviteléhez, majd leoldásához szükséges kellékeket tartalmazó szett, melynek használatát bárki elsajátíthatja és otthonában kényelmesen elvégezheti.

A legjobb műköröm szettek

Értékelés:  Zselés műköröm szett 72W-os fehér LED lámpával – komplett műkörmös csomag

legjobb műköröm szettek Premium kategória

LED lámpa: 72 W-os | Megkötés ideje: 3-5 perc | Otthon is használható: igen | Használati útmutató: van | Termékek szám a szettben: 78 db | Hozzávetőleges ár: 34 290 Ft

Előnyök
 • Időzítővel rendelkező LED lámpa
 • 50 db műköröm sablon
 • Illusztrált használati útasítás
 • Rengeteg tartozék
 • Egyszerű használat
Hátrányok
 • Csak hűvös helyen tárolandó

A Zselés műköröm szett segítségével profi manikűrt készíthet otthoni körülmények között is. A csomagban mindent megtalál, ami egy csodálatos zselés körömdíszítéshez szükséges. Mégpedig egy piros és egy pink 4 ml-es  3step géllakkot, egy 14 ml-es Fixálásmentes fényzselét, egy 14 ml-es Moonbasanails nail prep-et rizs kivonattal, egy 12 ml-es Moonbasanails savmentes primert, egy 7 ml-es Moonbasanails körömágypuhító olajat, 2 darab 5 grammos átlátszó Építő zselét, egy white és egy pink 5 grammos Építő zselét, egy 100/180-as íves Reszelőt, két darab 100/100-as íves Reszelőt, egy Zselé ecsetet, egy 10 cm-es Narancsfa pálcát, egy 50 ml-es Gél fixálót,  50 darab Műköröm sablont, egy Mini portalanító kefét nyolc darab Szálmentes perforált papírtörlőt, egy Íves buffert, egy Kétoldalú buffert, valamint egy 72 W-os műköröm LED lámpát (egy év garanciával).

A csomag tartozéka egy részletes fényképes használati útmutató, amelynek köszönhetően elkerülheti az esetleges hibákat és sikeres munkát végezhet. A szett megvásárlása után nincs más dolga, mint hozzá kezdeni a manikűr elkészítéséhez. A szett tartalmát a következőképpen kell felhasználni:
Először is alaposan elő kell készíteni a körömlemezeket, lefertőtleníteni azokat. Reszelővel lecsiszoljuk és portalanítjuk. A kívánt körömformához használhatja a megfelelő sablonokat. mégpedig úgy, hogy a körömlemezek alá kell helyezni szorosan, majd rögzíteni.

Ezután következik a műköröm építő zselé vékony rétegének felvitele a köröm teljes felületére. Ehhez bármelyik zselé ecsetet használhatja. Ekkor tudja kialakítani a kívánt körömformát a sablonok segítségével.

Ahhoz, hogy a műkörömépítő zselé  megkössön, tegye kézfejét az UV lámpa alá, melynek ideje 3-5 perc. Ha LED lámpát használ, akkor ez az idő 60 másodperc. A lámpa előnye, hogy időzítővel van ellátva, így nem kell külön megfigyelnie az időt. A első vékony rétegre kerülhet még egy vékony réteg építő zselé, mely egy lehetőség a hibák kijavítására. Azután ismét jöhet a lámpázás, majd sablon eltávolítása. A Cleaner segítségével törölje le a körömlemezről a ragacsos réteget, miután  a reszelővel már végleges alakjára formálja a körmét. A legvégén a buffer segítségével minden egyenetlenséget eltüntethet . És ne felejtsen el portalanítani.

A szettet tartsa mindig hűvös és száraz helyen, gyerekektől elzárva. Használat közben minden alkalommal bebizonyosodhat a termékek kiváló minőségéről, könnyű használatáról.

Értékelés:  Géllakk induló készlet 48W-os fuchsia UV LED lámpával nagy készlet kezdőknek

Legjobb ár/érték arány Arany középút

UV LED lámpa: 48 W-os | Megkötés ideje: az UV vagy a LED lámpa teljesítményétől függ | Otthon is használható: igen | Termékek szám a szettben: 24 db | Hozzávetőleges ár: 24 960 Ft

Előnyök
 • Körömdíszítési tippek (e-book)
 • Géllakkos inspirációk (e-book)
 • 12 hónap  garancia
 • A lámpa színe választható
 • Egyszerű használat
Hátrányok
 • Csak egy színű géllakk

A Géllakk induló készlet 48W-os fuchsia UV LED  lámpával egy nagyszerű kezdő műkörmös szett, mely lehetőség azok számára,  akiknek még nem volt műkörmös készletük, illetve nem volt UV vagy LED lámpájuk. Ebben az összeállításban  megtalál minden alapkelléket, mellyel varázslatos körmöket készíthet. Emellett a szett minden olyan terméket biztosít, amellyel eltávolíthatja géllakkot a körméről. Minden eszköz használata egyértelmű, bárki könnyen elsajátíthatja. A kellékek minősége sokszor tesztelt, rendkívül tartós, modern kivitelezéssel, praktikus csomagolással rendelkezik.

A csomag 24 darabból áll, mégpedig: egy 6 ml-es Leoldható bonderből,  egy 6 ml-es Leoldható fixálásmentes fényzseléből, egy piros 3step géllakkból, egy Íves reszelőből, egy 10 cm-es Narancsfa pálcából, egy Íves bufferből, egy 7 ml-es Moonbasanails körömágypuhító olajból, egy 14 ml-es Moonbasanails nail prep rizs kivonatból, egy  50 ml-es Géllakk leoldó folyadékból, egy Mini portalanító keféből, 10 darab Géllakk leoldó fóliából, egy 10+1 körömdíszítési tippből – e-book, egy Körömdíszítések lépésről lépésre – e-book, 18 géllakkos inspirációból -e-book, és végül egy 48W-os UV LED lámpából, UV csövekkel, és 12 hónap garanciával.

A csomagban található lámpa színe szabadon választható. Így kiválaszthatod stílusodnak, szobád színéhez a leginkább megfelelő lámpát. A színválasztás a Megrendelés oldalon oldható meg.
Egy kis segítséget adunk ahhoz,  hogy még inkább megkönnyítsük a dolgát és ne merüljön fel kérdése a manikűr elkészítésénél.

Először is elő kell készíteni a körömlemezt, ami azt jelenti, hogy el kell végezni a bőrfeltolást, bolyhosítást, polírozást, portalanítást, majd a nail preppelt használjuk.
Miután megszáradt, a leoldható bonderrel biztosítjuk a tapadást. Ezután visszük fel az első vékony réteg géllakkot, kerülve a fellevegősödést. Hiszen ha levegő kerül a géllak alá, akkor veszít a tartósságából. Ha mégis megesne a levegő bekerülése, a narancspálcával korrigálhatja. A második rétegre ugyan ezek a szabályok vonatkoznak. A géllak második rétegének megkötéséhez használja az UV vagy LED lámpát. Legvégén a tökéletes tartósság érdekében leoldható fényzselével vonja be a körmöt (a nem leoldható betöredezhet). Végül a fényzselét is fixáljuk.
A géllak időtartama 2-3 hét. A kötési idő függ a lámpa teljesítményétől.

A géllakkot áztató fóliával és a leoldó folyadékkal lehet eltávolítani. A fólia vatta részét a körömlemezre helyezzük. Ha erősebb a tapadás, az áztatást meg kell ismételni. A kisebb részekhez használja a narancspálcát. Majd következik a polírozás, portalanítás és végül a körömbőr puhítása olajjal.

Értékelés: Géllakk induló készletminden szükséges kelléket tartalmazó géllakk szett

Legjobb olcsó Classic kategória

LED lámpa: nincs| Megkötés ideje: az UV vagy a LED lámpa teljesítményétől függ | Otthon is használható: igen| Termékek szám a szettben: 23 db | Hozzávetőleges ár: 10 990 Ft

Előnyök
 • 23 termék
 • Tartós termékek
 • 2-3 hétig megmarad
Hátrányok
 • A szetthez nem tartozik lámpa

A géllakkos körömdíszítéshez és leoldásához minden szükséges kelléket megtalál a Géllakk induló készletben, így nem kell minden apró kelléket külön-külön beszereznie. A csomagban talál leoldható bondert, leoldható fixálásmentes fényzselét, 3step piros géllakkot, íves reszelőt, narancsfa pálcát, íves buffert, Moonbasanails körömágypuhító olajat, Moonbasanails nail prep-t rizs kivonattal, géllakk leoldó folyadékot, mini portalanító kefét, géllakk leoldó fóliát, körömdíszítési tippeket, “körömdíszítések lépésről lépésre” tanácsokat, 18 géllakkos inspirációs ötletet. Összesen 23 terméket tartalmaz.

A géllakk megkötéshez a megfelelő UV vagy LED lámpa fénye szükséges. A szett nem tartalmaz UV vagy Led lámpát, azt külön kell beszerezni.

Ismerje meg a géllakkos körömdíszítés legfontosabb lépéseit. Először is a legfontosabb a körömlemez előkészítése: bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást, majd a nail preppel előkezeljük a körömlemezt, és bonderrel elősegítjük a tökéletes tapadást. Ezután következik a vékony géllakk réteg, és ha szükséges,  a második is. Vigyázni kell arra, hogy a rétegek vékonyak legyenek és ne kerüljön alá levegő. Fontos: géllakk ne érintkezzen a bőrrel. Ha érintkezne, narancspálcával lehet korrigálni. A második réteg felvitele után következik a lámpázás.

A kötési idő függ az UV vagy a LED lámpa teljesítményétől. Végül leoldható fényzselével vonjuk be a lakkot, amit fixálni kell. A folyamat eredménye: gyönyörű manikűr, mely akár 2-3 hétig is megmarad kopás nélkül. 2-3 hét után az áztató fólia, a géllakk leoldó folyadék, a géllakk eltávolító pálca segítségével távolítjuk el a géllakkot. Legvégén bufferrel és polírozóval polírozzuk át, portalanítsuk a körömlemezt, körömbőr ápoló olajjal puhíthatjuk a bőrt. Reszelni nem szükséges.

Top 10  legjobb műköröm szett

Kép Megnevezés Összefoglaló Vásárlás
TOP 10
1. legjobb műköröm szettek Zselés műköröm szett 72W-os fehér LED lámpával Jó árban lévő 23 darabos, a géllakk felviteléhez, majd leoldásához szükséges kellékeket tartalmazó szett, melynek használatát bárki elsajátíthatja és otthonában kényelmesen elvégezheti Webáruházba
2.

Zselés műköröm szett 90W-os fehér LED lámpával

Komplett csomag, mely segítségével otthon is profi munkát végezhetsz, a csomag időzítővel ellátott LED lámpát, 50 darab műköröm sablont és rengeteg kelléket tartalmaz, 1 év garanciával Webáruházba
3. Géllakk induló készlet 48W-os fuchsia UV LED  lámpával Tartós eredményt garantáló minőséges műköröm szett 48 W-os UV LED lámpával, géllak eltávolításához szükséges kellékek biztosításával, 24 darab termékkel, 12 hónap garanciával Webáruházba
4. Zselés műköröm szett 36W-os LED lámpával Körömkímélő, minden igényt kielégítő, jó minőségű zselés műköröm szett 36 W-os  fehér LED lámpával, két színű géllakkal, savmentes primerrel, íves reszelővel, narancsfa pálcával Webáruházba
5.

Géllakk induló készlet 90W fehér LED lámpával

Reszelés nélkül géllakk leoldó folyadékot tartalmazó műköröm szett, számos extrával, fehér LED lámpával, piros géllakkal, könnyen használható eszközökkel Webáruházba
6. Géllakk induló készlet 36W-os fehér UV LED lámpával 36 W-os UV LED fehér lámpával ellátott műköröm szett minden körömdíszítéshez nélkülözhetetlen és minőségben verhetetlen kellékkel ellátva Webáruházba
7. Géllakk induló készlet Jó árban lévő 23 darabos, a géllakk felvitelihez, majd leoldásához szükséges kellékeket tartalmazó géllakk kezdő szett, melynek használatát bárki elsajátíthatja és otthonában kényelmesen elvégezheti Webáruházba
8. Wonder of Winter gél lakk szett 6x6ml Hatféle tél színeiben pompázó géllakkot tartalmazó szett, mely egyesíti a körömlakk és a zselé előnyeit. Használata egyszerű, tartóssága tökéletes, akár 3-4 héten át gyönyörű körmöket varázsol Webáruházba
9. Barbie One step gél lakk szett 4x5ml Négy árnyalatú rózsaszín Barbie színekben pompázó, lenyűgöző stílusú, fiatalos géllakk szett, mely UV lés LED lámpa alatt köt meg, elkészítése mindössze pár percig tart. Webáruházba
10. Princess 3step gél lakk szett Három darabos tartós géllakk szett azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a  divatos, elegáns, kifinomult és fiatalos stílust és a nem mindennapi színeket. Használata egyszerű, lámpa alatt tökéletesen megköt. Webáruházba

Miért vásároljon  meg egy teljes műköröm készletet?

Amennyiben otthon szeretné elkészíteni a körömdíszítést, akkor legelső feladata, hogy minden szükséges kelléket megvásároljon ehhez a tevékenységhez. Valahol köztudott dolog, hogy ha egy szettet vásárol, akkor árban kedvezményesebb, mint apránként, külön-külön. Másrészt a gyártó nagy segítséget nyújt azzal, hogy összegyűjti a szükséges eszközöket, így semmit sem felejt el megvásárolni, minden a keze alatt lesz már első perctől kezdve. Ezen kívül mindenképpen előnyt jelent, ha egy műköröm építő szettben olyan termékek vannak összegyűjtve, melyet összeillenek és egymást kiegészítik. Végül a műköröm szett megvásárlása sokkal rövidebb ideig tart, mint a termékek külön-külön keresése, megtalálása és megvásárlása.

Milyen manikűrt szeretne?

Körömdíszítéshez szükséges lakkból  többfélét ismerünk. Használhatunk géllakkot, poly körömgélt, félpermanens lakkot, melyekről az alábbiakban olvashat. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, de mindegyik egy célt szolgál: az Ön körömdíszítésének tartósságát, különlegességét és eredetiségét.

Géllakk

géllakk egy UV/LED fény alatt megszilárduló hibrid anyag csoport, mely rugalmas, ezért könnyen alkalmazkodik a természetes körömlemez formájához.  Ellenáll a környezeti hatásoknak, és mindemellett tartós, akár 4 hétig is megmarad tökéletes állapotában. Egy népszerű és korszerű manikűr alapja, amely manapság már lassan kiszorítja  a hagyományos körömlakkot, hiszen jóval tartósabb, fényesebb, nem kopik, nem csúszik el  és nem reped meg. Viszont ahhoz, hogy sokáig tartson, oda kell figyelni a köröm előkészítésének pontosságára, azután pedig a kezelésére. Kerülni kell a hegyes tárgyakat, melyek megkarcolhatják a körmöt, illetve hasznos ilyenkor kéz hidratálása.

Poly körömgél

A poly géllakk segítségével rövid idő alatt olyan formájú és olyan hosszúságú körmök varázsolhat magának, amilyet előre megálmodott.  Használata után a körmei szilárdabbak és egészségesek lesznek. A poly gél réteget általában a műkörmök alatt használják. Mindig vékony rétegként kerül fel. Otthoni körülmények között is könnyen elsajátíthatja a körömdíszítés folyamatát. Szárítása LED-lámpa fénye alatt történik, majd  a műkörmöt vegye le, és formálja az új körmét reszelővel.

Félpermanens lakk

A  félpermanens lakknak köszönhetően a manikűr világában egy forradalmat élhettünk át. Különösen azok számára fontos a megjelenése, akik nem szívesen járnak szalonba, hiszen otthonában is tökéletes körmöket készíthet. Ezáltal természetesen olcsóbban készülhet el a manikűr. Ráadásul mindössze 30 percet kell rááldoznia a körömdíszítésre. Egyike a legnagyobb előnyeinek a tartóssága. Miközben egy klasszikus körömlakk pár nap alatt lekopik, a félpermanens lakk akár három hétig is kopásmentesen megmarad, hiszen maximális tapadással készül el. Az sem egy utolsó szempont, hogy fénye egészen a lakk leszedéséig megmarad. A félpermanens lakk használatával előveheti a fantáziáját és készíthet színátmeneteket, mintákat, csillámokat, melyek által még inkább kimutatja személyiségét.

Tanácsunk

Az arca egészséges ragyogásáért és fiatalosságáért próbálja ki legjobb galvanikus arcvasaló egyikét!

Mit kell tartalmaznia egy műköröm készletnek?

Egy géllakk szettnek minden körömdíszítéshez nélkülözhetetlen kellékkel és eszközzel kell rendelkeznie. Először  is fontos része a készletnek az egy-két féle géllakk.  A leoldható bonder is fontos, hiszen segítségével fokozhatjuk a tapadást. Ezenkívül a fixálásmentes fényzselének is nagy szerepe van, amely szintén a megfelelő tapadást szolgálja. A körömdíszítés fontos kelléke az íves reszelő,  valamint a narancsfapálca, mellyel megigazíthatja a már felvitt géllakkot, ha esetleg bőrre került. Nélkülözhetetlen lehet egy hegyes kisolló, egy ecsetszett, ragasztót.

A körömdíszítés másik fázisa a géllakk eltávolítása. Ehhez szükséges és hasznos, ha a szett tartalmaz géllakk leoldó folyadékot, géllakk leoldó fóliát, mini portalanító kefét, körömágypuhító olajat, nail prep-t rízs kivonattal. És természetesen egy ilyen összeállítás teljességéhez hozzátartozik egy LED vagy UV lámpa, melyből különböző teljesítményűek között választhat: 90 W-os, 72 W-os, 48W-os, 36 W-os, valamint színben is kiválaszthatja az Önnek megfelelőt.

Körömkészlet hegyes körömvágó ollóval

A körmök formázásában nagyon hasznos lehet egy hegyes köröm- és bőrvágó olló. Az ollóknál ajánlott az élessége alapján választani, valamint figyelembe kell venni a markolat elegendő felületet biztosít-e az ujjaknak a nyomáshoz. Így egyenletesen osztja el a kifejtett erőt, ami által az olló használata könnyűvé válik. Egy körömvágó olló esetében rendkívül fontos a rendszeres fertőtlenítés, továbbá nagy előnye, ha rozsdamentes orvosi vagy nemesacélból készült. A körömvágó ollónak ott a helyen minden műköröm készletben.

Ecsetek

Egy géllakk kezdő szetthez mindenképpen hozzátartoznak a különféle ecsetek, melyek között megkülönböztethetünk vékonyabbakat és vastagabbakat. A vastagabbakat a poly gélek, tubusos gélek, zselék könnyű eldolgozására használják. A vékonyabbakat vékony vonal festéséhez. Külön ecset szükséges a színátmenetek kialakításához. Leggyakrabban olyan ecsetekkel találkozhatunk, melynek másik végén egy spatulát találunk az anyag felviteléhez. Egyik kötelező ecset a díszítéshez szükséges ecset, melyet akvarell virágok, virágszirmok, levelek és bármilyen nagyobb minta festéséhez használhat. Mindenképpen egyszerre többet is érdemes beszerezni, hogy a körmei minél többféleképpen tudja díszíteni.

Ragasztó

A ragasztónál a legfontosabb szempont az erőssége, valamint az ecset jó minősége, hogy minél nagyobb felületen biztosítsák az erős tapadást. A ragasztót minden esetben megfelelően portalanított, zsírtalanított felületre vigyük fel. Általában pár másodperc alatt megszárad. Az ecsetes, folyékony kiszerelésű ragasztóknak köszönhetően a megfelelő mennyiséget könnyedén és pontosan oda tudja felvinni, ahova szükséges!

Színes vagy átlátszó UV gél

A műköröm építő UV gél  közepesen sűrű, önterülő, enyhén színes árnyalatú, átlátszó, színkiemelő hatású anyag, mely kiválóan tapad a természetes körömhöz, emellett nem igényel külön alapréteget.  Belőle készíthetjük az alapréteget és a C-ívet. Viszont köttetés után fixálni kell. Kezdőknek és tapasztalt műkörmösöknek egyaránt ajánlott.
A színes UV zselé kiváló fedőképességgel rendelkezik, emellett kopásálló és fixálásmentes. Erősen tapad, könnyen kezelhető, többnyire akril, illetve etil-metakrilát alapú UV A sugárzás hatására polimerizálódó oligomer műgyanta, mely hozzájárul az épített műköröm változatos díszítéséhez és színezéséhez. Átlagosan 2-3 perc alatt köt meg rétegenként.

Felső gél

A felső gél célja, hogy meghosszabbítsa az akril és a zselés körmök élettartamát, és biztosítsák hibátlan kinézetüket  a viselés teljes időtartamára. Az akril körmökhöz tervezett felső bevonat megvédi őket a környezet romboló hatásaitól: a karcolásoktól, forgácsoktól, repedésektől és egyéb hibák kialakulásától. A körmök tartóssá válnak, és hosszú ideig frissek és hibátlanok maradnak. A termék nagyon gyorsan szárad, az UV-szűrős formula pedig megóvja a körmeit a sárgulástól és a színvesztéstől és intenzívebb fényt kölcsönöz.

Körömreszelő

A körömreszelők világában nagyon sokféle termék található: egyenes és íves, vékony és vastag, rozsdamentes acélból készült, csepp reszelő. Bármilyen fajta reszelőről is legyen szó, előnyt jelent, ha  rugalmasabb szemcsékből áll, előny, ha ezzel erősebb és extrém tartós eszközzé válik. Fontos, hogy ne csússzon, ne karcolja a felületet. A reszelőnek egyik fontos szerepe , hogy könnyen hozzáférjen a rejtettebb helyekhez, például a sarokpont reszelésnél.

Tisztító

A géllakk tisztító feladata felkészítse körmeit az otthoni háromlépéses géllakk manikűrre. A géllakkozás előtt és után kell használni.  Az elején megtisztítja a köröm felületét megtisztítja a köröm felületét és eltávolítja a ragacsos maradványokat.  A tisztító hozzájárul a magas fényű felület elérésében és a manikűr tartósságához. Segít a tökéletes végeredmény elérésében azáltal, és a végén eltávolítja az összes lakkmaradványt a bőr kiszáradása nélkül.

Szükségem van-e UV vagy LED lámpára?

A géllakkos körömdíszítéshez mindenképpen szükség van egy UV- vagy a LED lámpára. Ha otthon szeretné elkészíteni a maníkűrt, akkor az csak abban az esetben oldható meg, ha beszerez egy megfelelő lámpát, hiszen a géllakk megfelelő szárítása is hozzájárul a tökéletes eredményhez. Ha nem száraz eléggé, akkor egy óvatlan
mozdulattól a lakk begyűrődik.  A zselés alapanyagok kötési folyamatát csak a megfelelő hullámhosszúságú UV-fény indítja be. Hat-hét perc alatt meg is szárad tőle.
LED lámpával gyorsabban köt a géllak, viszont nem minden anyagot köt meg, mint az UV.
Tanácsunk

Most itt böngészheti a legjobb UV-lámpákat és kiválaszthatja az Önnek megfelelőt!

Egyéb hasznos manikűreszközök

A manikűr díszítéséhez számtalan más eszköz és kellék tartozik, amellyel mindig überelhet. Ilyen például a számos fajta díszítő folyadék, melyekkel különleges és kedvenc mintákat varázsolhat a körömre. Vagy egész különleges a 3D minta elkészítéséhez gyártott csipesz, illetve és a 3D nyomdaminta. Ugyancsak különféle minták készítéséhez gyártják a színes vagy színtelen fóliákat. Rendkívül elegáns és nem mindennapi a körömékszer, mely feldobja a körmét és egyedi stílust kölcsönöz. A sort még folytathatjuk a színes és érdekes matricákkal, gyöngyökkel, metál körömdíszekkel, csillám- és pigmentporokkal, strasszkövekkel.

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Összesített értékelés: 4.2 (10 szavazat)

Autor článku

Rita Bunda
Rita Bunda

Az írás már felnőtt koromban lépett be az életemben. Amikor megszületett a kislányom, akkor írtam az anyaságról egy cikket és beküldtem egy újságba. Igy lettem újságíró az Új hajtás című lapnál, majd a karpatalja.ma hírportálnál. Szeretem a munkám, szeretek szavakból összeállítani szöveget, átadni gondolatokat, megfogalmazni a közlendőt. Facebook link

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése