Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

A legjobb VPN-ek Magyarországon – 2023

Ez egy virtuális magánhálózat, amely megvédi az online magánszférádat, valamint elrejti a tartózkodási helyedet és az adatforgalmadat. Egy VPN-nek számos haszna lehet, a biztonságod megőrzésétől és a hackerek elkerülésétől, a nemzetközi streaming tartalmakhoz való hozzáférésig.

A piacon nagyon sok VPN szolgáltatást találhatunk, ezért gondot okozhat a számodra legmegfelelőbb szolgáltatás kiválasztása, ezért következő tesztjeinkkel szeretnénk segíteni a legjobb VPN kiválasztásában.

A legjobb VPN

CyberGhost VPN Avast Nord VPN
cyberghost-logo avast-logo nordvpn-logo
Ár/év 78€ / 18 hónap
= 1,9€  / hónap
95,75 € / év
=  3,99€ / hónáp
84,15 € / 2 év
= 2,64 € / hónap
Készülékek száma 7 10 6
Országok száma 91 34 60
Szerverek száma 7 300 700 5 500
Anomim regisztráció ×
Kriptovaluta fizetési mód ×
Protokoll OpenVPN, L2TP,
PPTP, SSL, TLS
OpenVPN, OpenSSL, IPSec OpenVPN, L2TP,
PPTP, SSL, TLS
OS kompatibilitás
Online ügyfélszolgálat
Ár megállapítása Ár megállapítása Ár megállapítása

1) CyberGhost VPN

cyberghost-logo

Előnyök
 • Gyakori különleges ajánlatok
 • Akár 7 eszközön is használható
 • Kompatibilitás mindenféle készülékkel
 • Magas szintű névtelenség
 • Legmagasabb szintű titkosítás
Hátrányok
 • Nem tapasztaltunk

A CyberGhost VPN az egyik vezető szolgáltatás, amely teljes körű védelmet biztosít. Egyszerű telepítés után több mint 91 ország, 7300 VPN szervere közül választhat. Ezt a kiváló szolgáltatást akár 7 eszközön is használhatja, megtakarítva így a felesleges többletköltségeket.

Már az előfizetési folyamat során magas szintű anonimitást garantál, hiszen csak egy e-mail címre lesz szükség. A fizetés történhet hagyományos módon vagy Bitcoin segítségével. A CyberGhost VPN nem csak a legjobb szolgáltatás, hanem a  is. Ezt a szoftvert mind kezdőknek, mind haladó felhasználóknak ajánljuk.

2) Avast Securline

Előnyök
 • Nem naplózza a felkeresett webhelyeket vagy az alkalmazáshasználatot
 • Banki szintű titkosítás
 • Az Apple jóváhagyásával az optimális kompatibilitás és teljesítmény érdekében
 • P2P-támogatás
Hátrányok
 • Kevesebb ország, kevesebb szerver
 • Nem tartalmaz kill switch funkciót (A kill switch azért fontos, mert megszünteti az internetkapcsolatunkat, ha a VPN kapcsolatban zavar támad.)

Az Avast Securline segítségével megkerülheti a cenzúrát, és bármilyen szolgáltatást vagy médiatartalmat elérhet, lakóhelyétől függetlenül. Nincs naplózás, ami azt jelenti, hogy nem látják, milyen alkalmazásokat használ, milyen webhelyeket keres fel és milyen tartalmakat tekint meg.

Minden bejövő és kimenő adat titkosítva van, így azokat az adatvadászok nem láthatják. Megoldásaik az OpenVPN és OpenSSL protokollra épülnek, amelyek a leginkább megbízható, elterjedt és transzparens adatvédelmi protokollok.

Ezen felül adatfolyamok lejátszására és játékokhoz is alkalmas. Valamint bármely hotspothoz biztonságosan csatlakozhat általa.

3) Nord VPN

nordvpn-logo

Előnyök
 • Jó ár
 • 5500VPN szerver
 • Akár 6 eszköz
 • Felhasználóbarát felület
 • Legmagasabb szintű titkosítás
 • Bitcoin, Ripple és Etherum támogatás
Hátrányok
 • A szerverhez lassabb csatlakozás

A NordVPN a harmadik legjobb VPN szolgáltatónak tekinthető. A potenciális felhasználók örömére az előfizetési folyamat névtelen, és lehetőség van kriptopénznemben fizetni. Egyszerű telepítés után 60 ország és 5500 VPN szervere közül választhat. Ráadásul a szolgáltatás egyidejűleg akár 6 készüléken is működik.

Az anonimitás magas szintjét a legelterjedtebb protokollok legkorszerűbb kódolása biztosítja. Különösen a kevésbé tapasztalt felhasználók értékelik majd az átlátható grafikus felületet. Ezen felül az eladó 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosít.

Hogyan válasszunk VPN-t?

Mire jó a VPN?

A VPN virtuális magánhálózatot jelent. Ez egy kiváló technológia a személyes adatai védelmére. A jó minőségű VPN képes átirányítani egy adott IP-címet például Németország, az Egyesült Királyság vagy Japán területére. Ennek eredményeképpen nem lesz nyomon követhető az internetes tevékenysége. Ezt nemcsak otthon fogja értékelni, hanem a nyilvános Wi-Fi hálózatokhoz való kapcsolódás során is, például kávézókban vagy vasútállomásokon.

A VPN-t elsősorban a felhasználói adatok védelmére és az adott országban cenzúrázott tartalmak elérése céljából használják. Íme egy gyakorlati példa. Ön Ázsiába utazott, ahol a jelenlegi IP-címe alapján nem vehet igénybe olyan szolgáltatásokat, mint a Netflix vagy a BBC iPlayer. De ha bekapcsolja a VPN-t és csatlakozik egy Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban található szerverhez, akkor az adott weboldal amerikai vagy angol IP-címet fog látni és működni fog.

A VPN-ek további fontos jellemzője az anonim szörfözés. Függetlenül attól, hogy bejegyzést ír egy online fórumhoz vagy éppen cikkeket olvas, folyamatosan digitális lábnyomokat hagy az interneten. Viszont, ha bekapcsolja a VPN-t, hamis adatokat hagy maga után, így követhetetlen lesz.

Tippünk

Ne feledkezzen meg a biztonságról! Olvassa el cikkünket a legjobb vírusirtókról!

Milyen hátrányai vannak a VPN használatának?

Minden minőségi szolgáltatás pénzbe kerül. Önnek kell mérlegelnie, hogy az online biztonság, az anonimitás és az új lehetőségek megérik-e a többletköltséget.

Fontos megjegyezni, hogy a VPN-ek használata bizonyos országokban illegális. És nem csak a keleti országokban, mint például az Egyesült Arab Emírségek, Kína vagy Irak, hanem Kanadában is. E szolgáltatás igénybe vétele bizonyos országokban akár bebörtönzéshez is vezethet.

Lehet jó minőségű az igyenes VPN?

Az ingyenes VPN korlátozott adatmennyiséggel és kétséges biztonsággal jár. Az ingyenes VPN-ek használata nem ajánlott.

Mi az OpenVPN?

Az OpenVPN viszonylag új és rendkívül jól konfigurálható protokoll. Például az ExpressVPN verzió támogatja mind az UDP, mind a TCP portokat. Az előnye tehát a rendkívül magas szintű biztonság. A hátrány viszont, hogy nem minden eszköz támogatja ezt a protokollt.

Mi a L2TP / Ipsec?

Az összes jelenlegi VPN és operációs rendszer támogatja az L2TP / IPsec protokollt. Használata biztonságosabb, de lassabb, mint a PPTP protokollé. Az LTP esetében alkalmanként problémák merülhetnek fel a tűzfalakkal kapcsolatban, mert azok blokkolhatják az UDP 500 portot.

Mi az IKEv2?

Az IKEv2 egyike a rendkívül biztonságos protokolloknak, amelyet a Microsoft és a Cisco hozott létre. A protokoll támogatja a BlackBerry-t, és magas fokú stabilitást biztosít a kapcsolat elvesztése vagy hálózatváltás esetén. Általánosságban az IKEv2 biztonságosabb, mint az L2TP / IPsec, de ugyanakkor lassabb protokoll, mint az OpenVPN.

Mi a PPTP?

A PPTPT jelenleg nem tekinthető biztonságosnak, mert az MS-CHAPv2 protokollt 2012-ben feltörték, ezért ezt nem ajánlott használni. Bár régebbi eszközök által támogatott gyors szolgáltatásról van szó, de kevésbé biztonságos.

Mi a SSTP?

Az  SSTP a Microsoft-tól származik, tehát gyakorlatilag ugyanolyan előnyökkel jár a Windows rendszerek esetében, mint az OpenVPN kapcsolat. A szakemberek között azonban nem közkedvelt, mert félnek a szoftverhibákól. Továbbá, az SSTP az egyik leglassúbb protokollnak számít.

Automatikus protokollválasztás

A legtöbb VPN biztosítja a felhasználók számára az automatikus protokollválasztást. Természetesen ez a leggyorsabb és legegyszerűbb út. Másrészről előfordulhat, hogy olyan protokollt fog használni, amely nem teljesen ideális az Ön számára.

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Összesített értékelés: 3.8 (4 szavazat)

Autor článku

Szerkesztőségünk
Szerkesztőségünk

Tapasztalt szerkesztőink segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő terméket. Szakértői tesztek és felhasználói vélemények alapján mindig a legjobbat ajánlják az adott kategóriában és árszinten. Elegendő meghatároznia a megfelelő kategóriát és indulhat is a legjobb termék kiválasztása!

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése