Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

A legjobb VPN-ek Magyarországon – 2024

VPN szolgáltatások védenek online, elrejtik helyed és adatforgalmad. Biztonság, hackerek elleni védelem, nemzetközi tartalmak elérése a hasznaik. Sok VPN közül nehéz választani, tesztjeink segítenek a legjobb kiválasztásában.
A mai legjobb VPN-ek minősége nagyon hasonló, de mi az ExpressVPN-t ajánljuk a magas felhasználói értékelések miatt.

Sokoldalú védelem

Előfizetés során nagy hangsúlyt fektetnek az anonimitásra, fizetést Bitcoinban is lehetséges, 91 országban.

Gyors kapcsolat

Kiemelkedik a VPN-szolgáltatások között, a szerverhálózat 105 országban található, könnyű navigálás.

Kriptovaluta támogatás

Kiemelkedik a biztonságos és anonim internetezés terén, 60 országban, felhasználóbarát felület, könnyű használat.

Értékelés: CyberGhost VPN – magas szintű névtelenség

cyberghost-logo

Előnyök
 • Gyakori különleges ajánlatok
 • Akár 7 eszközön is használható
 • Kompatibilitás mindenféle készülékkel
 • Magas szintű névtelenség
 • Legmagasabb szintű titkosítás
Hátrányok
 • Nem tapasztaltunk

A CyberGhost VPN az egyik vezető szolgáltatás, tökéletes választás azok számára, akik értékelik az online anonimitást és biztonságot. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy több mint 91 országban, 7300 VPN szerver közül válasszanak. A VPN használata egyszerű és intuitív, akár 7 különböző eszközön is egyszerre, ami jelentős megtakarítást jelenthet, biztosítva a sokoldalú védelmet.

Az előfizetés során nagy hangsúlyt fektetnek az anonimitásra, csupán egy e-mail cím szükséges, a fizetést pedig Bitcoinban is teljesíthetik. A szolgáltatás kiváló választás kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt, akik nem akarnak kompromisszumot kötni adatvédelmükben.

Értékelés: ExpressVPN – felhasználói biztonság

ExpressVPN logo

Előnyök
 • Gyors kapcsolat
 • Erős titkosítás
 • Széles szerverhálózat
 • 8 eszköz támogatása
 • Nincs naplózás politika
Hátrányok
 • Néha lassíthatja a kapcsolat sebességét

Az ExpressVPN kínálata kiemelkedik a VPN-szolgáltatások között, különös tekintettel a felhasználói biztonságra és magánéletre. A globális szerverhálózat 105 országot ölel fel, biztosítva a zökkenőmentes kapcsolatot és az IP-cím egyszerű megváltoztatását. AES-256 szabvánnyal garantálja az adatok maximális védelmét, míg a felhasználói felület könnyű navigálást tesz lehetővé minden platformon. Az ExpressVPN nem csak versenyképes sebességet kínál, de azon eszközök széles körére terjed ki, támogatva akár 8 egyidejű kapcsolatot is.

A szolgáltatás a magánélet védelmét prioritásként kezeli, így nem tárolnak tevékenységnaplókat, tovább erősítve az online anonimitást. Az élő, 24 órás ügyféltámogatás pedig gyors segítséget nyújt bármilyen probléma esetén, magyar nyelven is. Az ExpressVPN a CNET, TechRadar, és mások szerint is a legjobb VPN, amely a felhasználók számára biztonságos és szabad internetezést tesz lehetővé világszerte.

Értékelés: Nord VPN – előfizetés kriptovalutával is lehetséges

nordvpn-logo

Előnyök
 • Jó ár
 • 5500VPN szerver
 • Akár 6 eszköz
 • Felhasználóbarát felület
 • Legmagasabb szintű titkosítás
 • Kriptovaluta támogatás
Hátrányok
 • A szerverhez lassabb csatlakozás

A NordVPN kiemelkedik a biztonságos és anonim internetezés terén. Széleskörű, 5500 VPN szerverhálózattal rendelkezik több mint 60 országban, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy a világ bármely pontjáról csatlakozzanak. Akár 6 eszközön is használható, magas szintű titkosítással és protokollokkal biztosítva az adatvédelmet.

Az előfizetési folyamat egyszerű, támogatva a kriptovaluta fizetéseket is (Bitcoin, Ripple és Etherum). A felhasználóbarát felület mindenki számára könnyű használatot tesz lehetővé, és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia tovább növeli a bizalmat. Az anonimitás magas szintjét a legelterjedtebb protokollok legkorszerűbb kódolása biztosítja. Különösen a kevésbé tapasztalt felhasználók értékelik majd az átlátható grafikus felületet.

A legjobb VPN

CyberGhost VPN ExpressVPN Nord VPN
cyberghost-logo ExpressVPN logo nordvpn-logo
Ár/év 52.56 /2 év
= 2,19 €/hónap
80,04 $/év
=  6.67 $/hónáp
81,36 €/2 év
= 3,39 €/hónap
Készülékek száma 7 8 6
Országok száma 91 105 60
Szerverek száma 7 300 3000+ 5 500
Anomim regisztráció
Kriptovaluta fizetési mód
Protokoll OpenVPN, L2TP,
PPTP, SSL, TLS
PPTP, L2TP, SSTP, IKEv2, OpenVPN OpenVPN, L2TP,
PPTP, SSL, TLS
OS kompatibilitás
Online ügyfélszolgálat
Ár megállapítása Ár megállapítása Ár megállapítása

Népszerű VPN routerek az Árukereső.hu oldalán

Hogyan válasszunk VPN-t?

Mire jó a VPN?

A VPN virtuális magánhálózatot jelent. Ez egy kiváló technológia a személyes adatai védelmére. A jó minőségű VPN képes átirányítani egy adott IP-címet például Németország, az Egyesült Királyság vagy Japán területére. Ennek eredményeképpen nem lesz nyomon követhető az internetes tevékenysége. Ezt nemcsak otthon fogja értékelni, hanem a nyilvános Wi-Fi hálózatokhoz való kapcsolódás során is, például kávézókban vagy vasútállomásokon.

A VPN-t elsősorban a felhasználói adatok védelmére és az adott országban cenzúrázott tartalmak elérése céljából használják. Íme egy gyakorlati példa. Ön Ázsiába utazott, ahol a jelenlegi IP-címe alapján nem vehet igénybe olyan szolgáltatásokat, mint a Netflix vagy a BBC iPlayer. De ha bekapcsolja a VPN-t és csatlakozik egy Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban található szerverhez, akkor az adott weboldal amerikai vagy angol IP-címet fog látni és működni fog.

A VPN-ek további fontos jellemzője az anonim szörfözés. Függetlenül attól, hogy bejegyzést ír egy online fórumhoz vagy éppen cikkeket olvas, folyamatosan digitális lábnyomokat hagy az interneten. Viszont, ha bekapcsolja a VPN-t, hamis adatokat hagy maga után, így követhetetlen lesz.

Tippünk

Ne feledkezzen meg a biztonságról! Olvassa el cikkünket a legjobb vírusirtókról!

Milyen hátrányai vannak a VPN használatának?

Minden minőségi szolgáltatás pénzbe kerül. Önnek kell mérlegelnie, hogy az online biztonság, az anonimitás és az új lehetőségek megérik-e a többletköltséget.

A legjobb VPN-ek Magyarországon

Fontos megjegyezni, hogy a VPN-ek használata bizonyos országokban illegális. És nem csak a keleti országokban, mint például az Egyesült Arab Emírségek, Kína vagy Irak, hanem Kanadában is. E szolgáltatás igénybe vétele bizonyos országokban akár bebörtönzéshez is vezethet.

Lehet jó minőségű az igyenes VPN?

Az ingyenes VPN korlátozott adatmennyiséggel és kétséges biztonsággal jár. Az ingyenes VPN-ek használata nem ajánlott.

Mi az OpenVPN?

Az OpenVPN viszonylag új és rendkívül jól konfigurálható protokoll. Például az ExpressVPN verzió támogatja mind az UDP, mind a TCP portokat. Az előnye tehát a rendkívül magas szintű biztonság. A hátrány viszont, hogy nem minden eszköz támogatja ezt a protokollt.

Mi a L2TP / Ipsec?

Az összes jelenlegi VPN és operációs rendszer támogatja az L2TP / IPsec protokollt. Használata biztonságosabb, de lassabb, mint a PPTP protokollé. Az LTP esetében alkalmanként problémák merülhetnek fel a tűzfalakkal kapcsolatban, mert azok blokkolhatják az UDP 500 portot.

Mi az IKEv2?

Az IKEv2 egyike a rendkívül biztonságos protokolloknak, amelyet a Microsoft és a Cisco hozott létre. A protokoll támogatja a BlackBerry-t, és magas fokú stabilitást biztosít a kapcsolat elvesztése vagy hálózatváltás esetén. Általánosságban az IKEv2 biztonságosabb, mint az L2TP / IPsec, de ugyanakkor lassabb protokoll, mint az OpenVPN.

Mi a PPTP?

A PPTPT jelenleg nem tekinthető biztonságosnak, mert az MS-CHAPv2 protokollt 2012-ben feltörték, ezért ezt nem ajánlott használni. Bár régebbi eszközök által támogatott gyors szolgáltatásról van szó, de kevésbé biztonságos.

Mi a SSTP?

Az  SSTP a Microsoft-tól származik, tehát gyakorlatilag ugyanolyan előnyökkel jár a Windows rendszerek esetében, mint az OpenVPN kapcsolat. A szakemberek között azonban nem közkedvelt, mert félnek a szoftverhibákól. Továbbá, az SSTP az egyik leglassúbb protokollnak számít.

Automatikus protokollválasztás

A legtöbb VPN biztosítja a felhasználók számára az automatikus protokollválasztást. Természetesen ez a leggyorsabb és legegyszerűbb út. Másrészről előfordulhat, hogy olyan protokollt fog használni, amely nem teljesen ideális az Ön számára.

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Összesített értékelés: 4.5 (4 szavazat)

Autor článku

Szerkesztőségünk
Szerkesztőségünk

Tapasztalt szerkesztőink segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő terméket. Szakértői tesztek és felhasználói vélemények alapján mindig a legjobbat ajánlják az adott kategóriában és árszinten. Elegendő meghatároznia a megfelelő kategóriát és indulhat is a legjobb termék kiválasztása!

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése