Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.hu » Fehér elektronika

Legjobb hűtőszekrények 2024-ben

A hűtőszekrény minden otthon alapvető része, nélkülözhetetlen az ételek és italok tárolásához. Cikkünkben választ keresünk arra, melyik a legmegfelelőbb hűtőszekrény, bemutatjuk a különböző típusokat és tippeket adunk a választáshoz. Kiemeljük a Klarstein Miro XL kombinált hűtőszekrényt, mint ár-érték arányban legjobbat.

Krétarajzokkal egyedivé tehető

Lenyűgöző elegancia! Fekete matt ajtajú kombinált hűtőszekrény, amely ajtajára akár szerelmes üzeneteket is írhat kedvesének!

Nosztalgikusan egyedi

Praktikus szabadon álló kombinált halk működésű retro stílusú hűtőszekrény bézs színben, LED világítással, 170 literes össztérfogattal.

Halk működéssel

Csúcsminőségű nagy teljesítményű kétajtós beépíthető amerikai típusú szürke hűtőszekrény extra nagy hűtő- és fagyasztótérrel.

Top 10 hűtőszekrény

Kép Megnevezés Összefoglaló Vásárlás
TOP 10
1. Miro XL Típus: kombinált
Hűtőszekrény űrtartalma: 177 l
Fagyasztó űrtartalma: 74 l
Méretek: 54 × 174 × 57,5 cm
Árat megtekinteni
2. Hisense RS818N4TFC Hűtőszekrény Típus: amerikai
Hűtőszekrény űrtartalma: 417 l
Fagyasztó űrtartalma: 215 l
Méretek: 91 × 179 × 73 cm
Árat megtekinteni
3. Típus: kombinált
Hűtőszekrény űrtartalma: 195 l
Fagyasztó űrtartalma: 72 l
Méretek: 54,6 × 177,2 × 54,9 cm
Árat megtekinteni
4. ETA 253390040 Hűtőszekrény Típus: retro
Hűtőszekrény űrtartalma: 170 l
Fagyasztó űrtartalma: 45 l
Méretek: 55,2 × 148,2 × 62,7 cm
Árat megtekinteni
5. Típus: kombinált
Hűtőszekrény űrtartalma: 193 l
Fagyasztó űrtartalma: 74 l
Méretek: 54 × 177,5 × 55 cm
Árat megtekinteni
6. Típus: amerikai
Hűtőszekrény űrtartalma: 305 l
Fagyasztó űrtartalma: 169 l
Méretek: 83,3 × 177,5 × 65,3 cm
Árat megtekinteni
7. Samsung RS66A8100S9/EF Típus: amerikai
Hűtőszekrény űrtartalma: 403 l
Fagyasztó űrtartalma: 238 l
Méretek:91,2 × 178 × 71,6 cm
Árat megtekinteni
8. KLARSTEIN Audrey Retro Típus: retro
Hűtőszekrény űrtartalma: 194 l
Fagyasztó űrtartalma: 56 l
Méretek: 55 × 172 × 55 cm
Árat megtekinteni
9. Típus: kombinált
Hűtőszekrény űrtartalma: 234 l
Fagyasztó űrtartalma: 122 l
Méretek: 188,9 × 59,5 × 65,5 cm
Árat megtekinteni
10. Típus: kombinált
Hűtőszekrény űrtartalma: 92 l
Fagyasztó űrtartalma: 33 l
Méretek: 48 × 116 × 53 cm
Árat megtekinteni

Legjobb kombinált hűtőszekrények

A kombinált hűtőszekrények a legelterjedtebb hűtő típusok Magyarországon. Két részből állnak: a nagyobb hűtő tér és egy kisebb fagyasztó tér. Épp emiatt oly népszerűek: egyszerre két hűtőgépet helyettesítenek. Egy nagyobb méretű és űrtartalmú, kombinált hűtőszekrény egy teljes család élelmiszerkészletének elegendő helyet biztosít.

Amennyiben kombinált hűtőt szeretne választani elsősorban az űrtartalomra és az energiafogyasztásra fordítson figyelmet. A kombi hűtők lehetnek alul- vagy felülfagyasztósak, a nagyobb méretű kombinált hűtőszekrények esetében a fagyasztó jellemzően alul található. A modern, prémiumkategóriás kombi hűtők több extra funkcióval rendelkeznek. Ilyen extra funkció például a no frost, gyorsfagyasztás, nyitott ajtó hangjelzés, kijelző vagy a vakációmód.

Legjobb kombinált hűtőszekrényekről szóló cikkünk

Népszerű kombinált hűtőszekrények az Árukereső.hu-nál

Legjobb amerikai hűtőszekrények

Az amerikai hűtőszekrények – másnéven side by side hűtőszekrények – hűtő és fagyasztó résszel is rendelkeznek, 2 vagy 4 ajtósok. Elsősorban nagy családok számára ajánljuk ezeket a hűtőszekrényeket, mivel óriási belső űrtartalommal büszkélkedhetnek. A legnagyobb amerikai hűtők akár egy 9 fős család igényeit is kielégítik.

A side by side hűtők fagyasztó és hűtő tere rendszerint két-két részre van osztva, ezzel lehetővé téve az ételek tárolását eltérő hőmérsékleten. A legjobb amerikai hűtőszekrények extra funkciói közé tartozhat a jégkocka készítés, italadagoló és minibár. Ezen kívül rendelkeznek a kombinált hűtőkben is megtalálható funkciókkal: no frost, vakációmód, kijelző, antibakteriális funkció stb. Érdemes már a konyhatervezéskor eldöntenie, hogy szeretne-e amerikai hűtőszekrényt. Illetve, amennyiben igen, vízhálózatra tervezi-e a kötni a hűtőt.

Legjobb amerikai hűtőszekrényekről szóló cikkünk

Legjobb retro hűtőszekrények

A retro nemcsak visszatért a divatba, de szó szerint letarolt mindent és mindenkit. Megállíthatatlanul hódítanak nem csak a retro ruhák, de a lakberendezési tárgyak is. Egy stílusos otthonban mindennek passzolnia kell mindenhez, így az elektronikai eszközöknek is. Épp ezért olyan népszerűek a retro hűtőszekrények. Remekül mutatnak egy annak megfelelő konyhában, eredetivé varázsolhatja otthonát egy ilyen hűtővel.

retro hűtők

A legjobb a modern retro hűtőszekrényekben, hogy anélkül idézheti fel a néhány évtizeddel ezelőtti időket, hangulatot, hogy le kellene mondania a technikai fejlődésnek köszönhető kényelmi funkciókról. A retro hűtőszekrények mindazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, melyekkel a legújabb hűtőszekrények is. Retro hűtő extra funkciói: no frost, nulla zóna, ionizátor, gyorsfagyasztás, antibakteriális védelem stb.

Legjobb retro hűtőszekrényekről szóló cikkünk

Legjobb mini hűtőszekrények

A mini hűtőszekrényeket elsősorban kis lakásokba, egy- vagy kétszemélyes használatra javasoljuk. Legnagyobb előnyük a kompakt méret. Kis méreteinek köszönhetően a legkisebb konyhákban is elférnek. Ennek ellenére a mini hűtők többsége kombinált, tehát nem csak hűtő résszel rendelkeznek, fagyasztó is található bennük. Ez a fagyasztó rendszerint nagyon kicsi, 20-25 literes. Illetve a mini hűtőgépek között találhatók a mini fagyasztók is, melyek csak fagyasztásra szolgálnak, hűtőtér nem található bennük.

A legjobb mini hűtőszekrények, mint már említettük, kombináltak. Ezen felül extra funkciókkal is rendelkezhetnek. Ezek közé tartozik a no frost, az önleolvasztás, a kijelző stb. További lényeges előnye a mini hűtőknek az ára –  kifejezetten olcsó hűtőszekrény típus a mini. Ezért tökéletes választás nyaralóba vagy vendégházba is.

Legjobb mini hűtőszekrényekről szóló cikkünk

Népszerű mini hűtőszekrények az Árukereső.hu-nál

Legjobb borhűtők

Az egyik legelterjedtebb speciális hűtőszekrény típus a borhűtő. Mint arra nevéből is következtetni lehet, borok hűtésére, tárolására szolgál. De kiválóan alkalmazható más, hűtést igénylő italok tárolására is. Minden borkedvelő otthonában ott a helye egy jó minőségű borhűtőnek!

A borhűtők árát elsősorban az űrtartalmuk határozza meg, vagyis az, hogy hány palack tárolására elegendő hellyel rendelkezek. A hőmérséklet szabályozása alap funkciónak számít. Enélkül nem sokat érne a borhűtő, hiszen a különböző borfajták eltérő hőmérsékletet igényelnek. A prémiumkategóriás borhűtők több zónával rendelkeznek. Ennek köszönhetően az egyes borfajtákat különböző hőmérsékleten tárolhatja. Az extra funkcióként megemlíthetjük például a kijelzőt.

Legjobb borhűtőkről szóló cikkünk

Népszerű hűtőszekrények az Árukereső.hu-n

Hogyan válasszuk ki a legjobb hűtőszekrényt

Nagy általánosságban megállapítható, hogy a hűtőszekrény vásárlás előtt 2 szempontot kell első körben figyelembe vennie: hány személy fogja használni a hűtőt, illetve milyen típusú hűtőszekrényt szeretne. Ez a két tényező szorosan összefügg. Mint az összefoglaló cikkünkből is kiderül, a következő fő hűtőszekrény típusok léteznek:

 • Kombinált
  A kombinált hűtőszekrények fagyasztó és hűtő térrel is rendelkeznek.
 • Monoklimatikus
  A monoklimatikus hűtőszekrényekben nem található fagyasztó rész.
 • Retro
  A retro hűtők fő jellemzője a retro kivitelezés, lehetnek kombik vagy monoklimatikusak is.
 • Amerikai
  Az amerikai hűtőszekrényekben két részre van osztva mind a fagyasztó, mind a hűtő.
 • Mini
  Mini hűtőszekrények közé a kis méretű hűtőket soroljuk.

A hűtőszekrény mérete

A hűtő méreténél természetesen fontos a konyha kialakítása, mégsem ez az elsődleges tényező, amely alapján választania kell. A legfontosabb a háztartásban élő személyek száma. Személyenként körülbelül 40-60 l űrtartalmú hűtőrésszel kell számolnia. Ez azt jelenti, hogy ha egy öttagú család számára választ hűtőszekrényt, annak legalább 200 literes hűtőtérrel kell rendelkeznie. Amennyiben kombi hűtőt szeretne vásárolni, az ideális fagyasztó térfogatának kiszámolásához legalább 15-20 litert szánjon egy személyre. Ezek természetesen csak ajánlások, minden az Ön/Önök étkezési szokásaitól függ.

legjobb hutok

Legkedveltebb hűtőszekrény márkák

Gorenje márkájú hűtőszekrények

A Gorenje márkanév a cég alapításának helyéből ered – Gorenje egy kis falu Szlovéniában. A cég 1950-es megalapulása óta egyre csak növekszik, jelenleg több országban is elérhetőek a termékeik. Kínálatukban talál retro hűtőszekrényeket, amerikai, beépíthető, kombinált és mini hűtőszekrényeket, illetve borhűtőket is.

Gorenje hűtőszekrények

Bosch márkájú hűtőszekrények

A Bosch csoport hasznos, kiváló minőségű termékei életminőségünk javításáért készülnek már több mint egy évszázada. Erre utal a szlogenjük is: “Életre tervezve”. Elsősorban kiváló minőségű, prémiumkategóriák kombinált hűtőszekrényeiket szeretnénk kiemelni, de gyártanak más típusú hűtőgépeket is.

Bosch hűtőszekrények

Amica márkájú hűtőszekrények

Az Amica lengyel márka több mint fél évszázados történelemmel rendelkezik. A hűtőgépek és fagyasztók gyártását 1950-ben kezdték el. Mára egy Európa-szerte ismert céggé vált. Retro és mini hűtőszekrényből széles választékot kínálnak, mi is ezt a két típust szeretnénk kiemelni.

Amica hűtőszekrények

Candy márkájú hűtőszekrények

Az olasz Candy márka remek ár-érték arányú termékeket kínál vásárlóiknak, épp ezért töretlen a sikerük már több mint 70 éve. A legelső termékük egy mosógép volt – az első olasz mosógép. Azóta kínálatuk folyamatosan bővül. Gyártanak különböző típusú hűtőszekrényeket is.

Candy hűtőszekrények

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Még nem értékelte senki. Legyen Ön az első!

Autor článku

Ágnes Fehér
Ágnes Fehér

Ágnes szereti felfedezni az új dolgokat, technológiákat. Állandóan új információk után kutat, melyek a körülöttünk lévő világról szólnak. A kedvenc témái közé a háztartási gépek, szépségápolási cikkek és túrázási eszközök tartoznak. Szabadidejében nagyon szeret utazni, úszni, és örömmel készít fényképeket. Ezenkívűl érdekli a programozás, és sok időt tölt a neten való böngészettel, ami állandó tanulásra készteti. LinkedIn, Instagram

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése