Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

A honlapról

A Testado.hu egy olyan online magazin, amely termékekről alkotott véleményeket tartalmaz. Küldetésünk, hogy a legjobb ár/érték arányú termékeket válasszuk ki. Manapság az internetet szó szerint elárasztja a különböző áruk hatalmas mennyisége, amelyek közül egy kevésbé tapasztalt vásárló nehezen tud választani. Bár lehet, hogy mégis sikerül terméket választania,  azonban az is megtörténhet, hogy feleslegesen költ majd pénzt olyasmire, amit egyáltalán nem fog használni. A Testado.hu szakértőkből álló szerkesztősége termékekről és szolgáltatásokról szóló teszteket, összehasonlításokat és véleményeket kínál.

Csapatunk olyan tapasztalt szerkesztőkből és felhasználókból áll, akik pontosan tudják, mire kell figyelni a tesztelés során. Egyrészt mi magunk teszteljük a kiválasztott termékeket, másrészt a szakértői és felhasználói vélemények alapján tippeket gyűjtünk a legjobb készülékekről. Célunk, hogy segítsünk megtalálni a legjobb termékeket számos kategóriában, beleértve a mobiltelefonokat, háztartási gépeket, kisgépeket, szolgáltatásokat és autófelszereléseket is. Még a legjobb brókereket, vírusirtókat vagy VPN-eket is kiválogattuk. Emellett tippekel és trükkökel is szolgálunk.

A Testado csapatának bemutatása

Karolína Hradilová (főszerkesztő)
e-mail
: [email protected]
telefon: +420 733 661 549

Karolína lelkes könyvmoly és imádja a finom ételeket. Szívesen fedezi fel a legújabb témákat, emellett lelkes SEO-optimalizáló és számítógépes grafikus. Leginkább a konyhai kisgépeket és a szabadban használható outdoor kütyüket szereti tesztelni. LinkedIn

Petr Šedivý (a projekt alapítója és üzemeltetője)
e-mail
: [email protected]

Petr online marketinggel fogllakozik, mindig érdekelték az új technológiák. Rendszeresen ad tanácsokat a környezetében élő embereknek mindenféle elektronikával kapcsolatban, és reméli, hogy tanácsaival a weboldalon keresztül is tud segíteni. Leginkább a mobiltelefonok érdeklik. LinkedIn, Facebook

MMMária Méri (szerkesztő)

Mária szereti az új technológiákat, rendszeresen figyeli a világban zajló fejlődést. Szeret böngészni a neten és összehasonlítani az egyes termékeket, így cikkeiben releváns információval látja el az olvasókat. Sokat utazik, szereti felfedezni a világot és a különböző kultúrákat. Szabadidejében sportol, könyvet olvas vagy szeretteivel tölti az idejét. Facebook, LinkedIn


Betty Giczei (szerkesztő)

Beáta a különböző kütyüket szereti tesztelni, és másoknak is szívesen segít a legjobb termékek kiválasztásában. Ezen felül imádja a természetet és az outdoor cikkeket. Facebook

Viktoria Tátrai (szerkesztő)

Viktória egyik legjellemzőbb tulajdonsága közé tartozik, hogy nagyon sok minden érdekli, és rendkívül színes egyéniség. A technikai újdonságok éppúgy felkeltik kíváncsiságát, mint a legkorszerűbb háztartási vagy szépségápolási termékek. Ha éppen nem utazik, szabadidejét szívesen szenteli a művészeteknek, mint a színház, a festészet vagy az olvasás. Igazi közösségi lény, aki legújabb hobbijaként társasjáték délutánokat szervez barátai körben. Osobní stránky


Ágnes Fehér (szerkesztő)

További szerkesztők

A cikkek, ismertetők létrehozásában mások is részt vesznek, akiknek ezúton mondunk köszönetet, és akik nélkül portálunk nem lenne olyan átfogó, mint amilyen most.

Együttműködés

Csapatunk olyan szenvedélyes tagokból áll, akik összetartanak és támogatják egymást. Fontos számunkra a kölcsönös együttműködés, a segítőkészség és a bizalom. Amennyiben szeretne velünk dolgozni, látogasson el erre az oldalra, ahol minden szükséges információt megtalál.

Szívesen fogadunk új tagokat csapatunkba. Feltételeink: a szakterület általános ismerete, jó stilisztikai és kifejezőkészség, és mindenekelőtt munkakedv és megbízhatóság.

Ha üzleti együttműködés érdekli, látogasson el erre az oldalra, ahol felveheti velünk a kapcsolatot.

testado hungary logo

Hogyan dolgozunk és tesztelünk

Értékelések

Néhány terméket fizikailag tesztelünk! A legjobb forrólevegős sütőkön felül például az autós kamerákat, az okosórákat, a fejhallgatókat vagy a robotporszívókat is leteszteltük. Minden terméket legalább 3 héten keresztül tesztelünk fizikailag és technikailag. Ez idő alatt megpróbáljuk feltárni a termék pozitív és negatív tulajdonságait. Ezt követően részletes ismertetőt írunk a termékről, amelyet saját fotókkal, videókkal és véleményekkel egészítünk ki.

Hogyan választjuk ki a legjobb termékeket

Az értékelés során pártatlanok vagyunk. Bár sok terméket kölcsönzünk a gyártóktól vagy webáruházaktól, nem úgy írunk véleményt, ahogyan azt ők elvárják. Függetlenek vagyunk, és nagy hangsúlyt fektetünk az objektivitásra. Természetesen a véleményekben esetenként enyhén érezhető a szerkesztő félszubjektív véleménye.

Miből tartjuk fenn magunkat

A Testado.hu értékelő portál Magyarország legnagyobb webáruházaival működik együtt. Ha linkjeinkre kattintva látogatja meg az egyes webáruházakat, egy kis jutalékot kapunk a vásárlás után.

Az egész Testado.hu-t ezekből a jutalékokból finanszírozzuk. Ön kattintásainak és vásárlásainak köszönhetően ingyenesen tudunk friss értékeléseket és összehasonlításokat készíteni. Az oldalunkon történő reklámozás is anyagi hasznot jelent számunkra.

  • A linkjeinken keresztül történő vásárlás semmiképpen sem növeli a temrék árát! Ezt az összeget az üzletek a marketingköltségvetésük részeként fizetik ki.

Számlázási adatok

Affiliana s.r.o.

Malé náměstí 14/30
500 03 Hradec Králové

IČ: 07828608
DIČ: CZ07828608

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.