Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.hu

Termékértékelések

Hogyan dolgozunk és tesztelünk

Néhány terméket fizikailag tesztelünk! A legjobb forrólevegős sütőkön felül például az autós kamerákat, az okosórákat, a fejhallgatókat vagy a robotporszívókat is leteszteltük. Minden terméket legalább 3 héten keresztül tesztelünk fizikailag és technikailag. Ez idő alatt megpróbáljuk feltárni a termék pozitív és negatív tulajdonságait. Ezt követően részletes ismertetőt írunk a termékről, amelyet saját fotókkal, videókkal és véleményekkel egészítünk ki.

Értékelések

Az értékelés során pártatlanok vagyunk. Bár sok terméket kölcsönzünk a gyártóktól vagy webáruházaktól, nem úgy írunk véleményt, ahogyan azt ők elvárják. Függetlenek vagyunk, és nagy hangsúlyt fektetünk az objektivitásra. Természetesen a véleményekben esetenként enyhén érezhető a szerkesztő félszubjektív véleménye.

Termékmegjelölés Ez mit jelent?
Ezt a matricát csak olyan csúcstermék kaphatja meg, amely kivételesen jól teljesít a tesztelés során, és megfelel a kategória legmagasabb követelményeinek. Az ezzel a címkével ellátott termékeket azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik a legmagasabb minőséget keresik, és hajlandóak több pénzt befektetni. Az ezzel a jelöléssel ellátott termék a piacon kapható legjobbak közé tartozik.
Hogyan dolgozunk és tesztelünk Ezt a minősítést a legjobb ár-érték arányt nyújtó termékeknek adjuk. Ezért nem túl drágák és nem is túl olcsók. Általában az “egyensúlyra” helyezzük a hangsúlyt. Ez a minősítés kiváló azoknak az ügyfeleknek, akik minőséget szeretnének, de nem bánnak bizonyos engedményeket és korlátozásokat (amelyek alacsonyabb árral járnak).
Hogyan dolgozunk és tesztelünk Ezt a megnevezést az alacsonyabb árszintre eső termékeknek adjuk. Az ilyen termékek azonban nem rosszak vagy rossz minőségűek. Az alacsony árnak azonban valahol tükröződnie kell: mobiltelefonok esetében ez lehet alacsonyabb fotóminőség; tévék esetében alacsonyabb felbontás és kisebb képátló; drónok esetében kevesebb funkció és rosszabb akkumulátor-üzemidő.Hogyan választjuk ki a legjobb termékeket

Miből tartjuk fenn magunkat

A Testado.hu értékelő portál Magyarország legnagyobb webáruházaival működik együtt. Ha linkjeinkre kattintva látogatja meg az egyes webáruházakat, egy kis jutalékot kapunk a vásárlás után.

Az egész Testado.hu-t ezekből a jutalékokból finanszírozzuk. Ön kattintásainak és vásárlásainak köszönhetően ingyenesen tudunk friss értékeléseket és összehasonlításokat készíteni. Az oldalunkon történő reklámozás is anyagi hasznot jelent számunkra.

  • A linkjeinken keresztül történő vásárlás semmiképpen sem növeli a temrék árát! Ezt az összeget az üzletek a marketingköltségvetésük részeként fizetik ki.

Fontos hivatkozások: