Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Új szerkesztőket keresünk

A Testado online magazin célja, hogy másoknak segítsen a lehető legjobb termékek kiválasztásában, így időt, pénzt, és gyakran felesleges idegességet is képes megtakarítani. Jelenleg olyan munkatársakat keresünk, akik segítségünkre lesznek ebben a küldetésben.
Amennyiben egy új termék megvásárlása előtt hosszú órákat tölt az egyes paraméterek összehasonlítgatásával, éppen Önt keressük!

Ha ezen felül a következő feltételeknek is megfelel:

  • Kiváló magyar nyelvtudás
  • Stílus és íráshoz való kedv
  • Felelősségteljes hozzáállás a munkához

Ön a megfelelő személy számunkra!

Munkája során fő feladata tartalmas cikkek írása, valamint azok a WordPress tartalomkezelő rendszerbe való behelyezése (ezt szükség esetén megtanítjuk, nem bonyolult) lesz. Szerkesztőink hosszabb cikkeket írnak (10-20 NO), a díjazás a normaoldalak száma alapján történik. A tartalom minősége azonban sokkal fontosabb számunkra, mint a mennyiség.
Idővel a más szerkesztők által írt szövegeket is szerkesztheti és megjegyzéseket írhat hozzájuk, valamint a tartalomkezelő rendszerek, esetleg a SEO területén is fejlődhet.

Mit kínálunk?

  • Lehetőséget kínálunk bárhonnan dolgozni,
  • Rugalmas munkaidő és munkaviszony (azonban legalább 60 óra havonta),
  • Kezdetben 5 euró jutalom egy normaoldal szövegért (1800 leütés szóközökkel), amely a szövegek minőségének és mennyiségének megfelelően fokozatosan fog növekedni.

Írj nekünk

Küldés

Fontos hivatkozások: