Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Legjobb társkereső oldalak 2024-ben

A kor előrehaladtával változnak az ismerkedései szokásaink. Ma már alig fordul elő, hogy két idegen a véletlen folytán összeismerkedjen a nyílt utcán. Nem elfogadott leszólítani a hölgyeket minden előzmény nélkül, és randira hívni őket. Annál inkább gyakori az internetes ismerkedés. Szerezhet új barátokat, ismerősöket online fórumokon, közösségi oldalakon vagy kifejezetten erre a célra létrehozott társkeresőkön. Mi ez utóbbit ajánljuk, mivel a társkeresőkön keresztüli közeledését nem fogja a másik fél zaklatásként értékelni, hiszen ő is ismerkedés céljával regisztrált.

Összehasonlítottuk a Magyarországon elérhető társkereső oldalakat, és véleményünk szerint a Elitedate.hu a legjobb online társkereső bármilyen kapcsolatra is vágyik.

Magyar társkereső webhely

A legjobb társkereső oldal egy komoly kapcsolathoz.

Társkereső mindenkinek

Egy társkereső oldal merészebbek számára, akik nem félnek beszélni az erotikáról és a szenvedélyekről.

Erotikus társkereső

Társkereső oldal elsősorban erotikus csevegéshez, flörtöléshez.

Legjobb online társkeresők

Elitedate.hu vélemény – legjobb társkereső komoly kapcsolatra

Elite date Hungary

Előnyök
 • A legjobb társkereső oldal egy komoly kapcsolathoz
 • Magyar társkereső webhely
 • A versenytársaknál olcsóbb éves tagság
 • Csak komoly embereket érdekel egy komoly kapcsolat
 • Kézzel szűrt kapcsolatok
 • A profilok nem nyilvánosak
Hátrányok
 • Nem rendelkezik iOS alkalmazással

Az Elite Date prémium társkereső oldal még a legmakacsabb szingliket is meggyőzi arról, hogy nem lehetetlen megfelelő partnert találni egy komoly kapcsolathoz. Ezt a cseh üzemeltetővel rendelkező online társkereső oldalt jó hírűnek és megbízhatónak minősítjük. Nők és férfiak, valamint idősek vagy azonos nemű kapcsolatra vágyók számára is alkalmas.

A profilok csak a regisztrált tagok számára érhetőek el, és nem nyilvánosak. Mindig legalább két fotóval rendelkeznek, és manuálisan ellenőrzik őket, a hamisakat törlik. A kapcsolatok közt tehát kizárólag valódi emberekre számíthat, akiket komolyan érdekel a komoly randizás. A regisztráció és a társkereső oldal alapszintű használata ingyenes, azonban a teljes funkcionalitáshoz prémium tagság aktiválása szükséges, amelyet akár 3 hónapra is megrendelhet 2 360 Ft/hó áron. Az éves tagság ára 850 Ft-ba kerül havonta.

Fizetős tagság nélkül csak homályosan láthatja a többi felhasználó fotóit, és nem tud velük csevegni (üzeneteket írni vagy elolvasni a bejövő üzeneteket). Ez teszi a társkereső oldalt teljesen használhatatlanná prémium funkciók nélkül. A tagság automatikusan megszűnik a fizetett időszak végén, anélkül, hogy ezt kérvényeznie kellene írásban, valamint anélkül, hogy további fizetéssel terhelnénk meg számláját.

Nagyra értékeljük a mobilalkalmazást és a felhasználóknak nyújtott támogatási szolgáltatást. Regisztrációkor egy rövid személyiségtesztet kell kitöltenie, amely alapján a társkereső alkalmazás viszonylag nagyszámú, találkozásra alkalmas kapcsolatot generál. Az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő kapcsolatok keresése nagyon egyszerű, még egy kevésbé internethez értő felhasználó is gyorsan eligazodik az oldalon. A szűrők segítségével könnyen kereshet lakóhely, iskolai végzettség, vagy például csak nemdohányzók vagy gyermektelenek szerint. Minden profilhoz legalább két fénykép tartozik.

Ha komoly kapcsolatot keres, és nem szeretne tovább arra várni, hogy a sors csak úgy odaveti-e Önnek az ideális társat, legalább egy próbainvesztíciót érdemes befektetni a tagságba ezen a társkereső oldalon. A jelenlegi összehasonlítás szerint ez az év legjobb társkereső oldala!

Értékelés: U-Meets – gyors társkereső oldal

Előnyök
 • Ingyenes regisztráció
 • Alkalmas férfiak, nők és transzneműek számára
 • A profilokat meg lehet tekinteni és válaszolni lehet rájuk
 • Csak az üzenetekért vagy a profiljavításokért fizet
 • Könnyű keresés
 • Tiszta weboldal akár mobilon is
 • Minden csak regisztráció után érhető el
 • Élő chat használható
 • Alkalmi szexhez vagy kiberszexhez
 • A fizetés és a profil biztonsága
 • Kapsz néhány érmét ingyen
Hátrányok
 • Az üzenetek meglehetősen drágák
 • Nincs havi előfizetés
 • Nincs hozzá mobilalkalmazás
 • Felugró reklámok
 • Érmék törlése inaktivitás alatt

Az U-meets társkereső oldal nemcsak nőknek és férfiaknak szól, hanem pároknak és transzneműeknek is. Ha komoly kapcsolatot szeretne, valószínűleg csalódni fog. Az U-meets elsősorban nem kötelező érvényű ismeretségek számára készült, akiknek célja szexuális kapcsolat kialakítása. Kivételt jelentenek, akik csak beszélgetni szeretnének. Vannak, akik érdekes embereket keresnek, akikkel kapcsolatot létesíthetnek. A közös érdekek összehozhatnak.

Szexuális partnert 18 éves kortól 100 éves korig kereshet. A felhasználók eltérő végzettségűek. Itt könnyen találhat egyetemi végzettségű embereket is.

A profilok nem nyílvánosak. Csak akkor láthatja őket, ha regisztrál az oldalon. A regisztráció kevesebb mint öt percet vesz igénybe. Csak tíz mezőt kell kitöltenie, beleértve az e-mail címét, felhasználónevét és születési dátumát.

A regisztrálás teljesen ingyenes. Ahhoz azonban, hogy kapcsolatba tudjon lépni a felhasználókkal, vagy a keresés során látható helyekre kerüljön, elegendő érmére van szüksége. Az érméket vásárlással tudja megszerezni. Az elején a profil kitöltése után ingyen kap néhány érmét ajándékba.

Már az első nap 230 ingyenes érmét kaphat. Csak vissza kell igazolnia az e-mail címét, hozzáadnia egy profilképet, el kell helyeznie legalább 3 fotót a galériába, valamint szöveget írnia magáról, kiválasztania öt érdeklődési kört és visszaigazolnia a profilját. Ez elég is, de jó bónusz a lényeges információk kitöltése. Valamint minden egyes bejelentkezési napon 10 érmét írnak jóvá minden alkalommal. És a tetejébe újoncként további 80 érmét kap, hogy növelje a profilját, és így látható legyen az élvonalban. Ezeket az érméket egyszer kapja meg. Ezt követően már rendszeresen kap érméket a napi bejelentkezésért.

Értékelés: Viszonyom – legjobb erotikus társkereső

Viszonyom.com értékelés, vélemény

Előnyök
 • Szórakoztató
 • Rengeteg felhasználó
Hátrányok
 • Viszonylag drága szolgáltatások

A viszonyom.com egy erotikus társkereső oldal, melyet elsősorban laza csevegést, flörtölést keresőknek ajánlunk. Bár semmi akadálya annak, hogy találkozzon egy Önnek szimpatikus személlyel, akit az oldalon ismert meg, nem ez a jellemző. Az itt ismerkedők általában szívesebben maradnak meg a virtuális kapcsolattartásnál, főként erotikus csevegéshez használják a weboldalt. Az ide látogatók nagyon szívesen küldenek képet magukról, nem szégyenlősöknek van fenntartva ez az internetes felület.

A regisztráció ingyenes, a felhasználók profiljait részben ingyen nézegetheti. Viszont üzenet küldéséhez kreditre van szüksége. Ha egy felhasználó összes képét szeretné megnézni, ahhoz prémiumtagsággal kell rendelkeznie.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő társkeresőt?

Amennyiben még nem jártas az internetes társkeresésben, az első társkereső oldal kiválasztásánál járjon el figyelmesen. Sokan regisztrálnak a legelső oldalra, amit feldob a böngésző, és miután valamilyen oknál fogva nem kedvelik meg az online társkeresőt, felhagynak az internetes ismerkedéssel véglegesen. Ne essen Ön is ebbe a hibába! Bár hasonló elven működnek a társkereső oldalak, mégis nagy különbségek vannak közöttük. Amennyiben nem jött be az első oldal, ahol ismerkedni próbált, nagy valószínűséggel egy másikkal teljesen más tapasztalatai lesznek.

Mit vár el az ismerkedéstől?

Elsősorban tisztáznia kell, mit vár el az ismerkedéstől. Komoly kapcsolatra vágyik, szeretné végre megtalálni élete szerelmét? Vagy csak flörtölni szeretne, új embereket megismerni, esetleg kötöttségek nélkül randizni? Egyikkel sincs baj. De a legjobb módszerek az ismerkedéshez annak függvényében változnak, hogy milyen végeredményre számít.

Flört és szex

Amennyiben kötetlen kapcsolatot, kalandot keres, kicsit egyszerűbb a feladata. A szextárskeresők legnagyobb előnye, hogy teljesen egyértelmű, mit szeretne a másik fél. De laza kapcsolatot kereshet hagyományos társkereső oldalakon is, itt viszont fontos az őszinteség. Jobb a legelején tisztázni, hogy milyen típusú kapcsolatra vágyik. Fő az őszinteség! Amennyiben elsősorban flörtre vagy szexre vágyik fektessen nagyobb hangsúlyt a képekre, a bemutatkozás helyett. Természetesen néhány sort ebben az esetben is érdemes írnia magáról, de a hosszú távú tervei vagy a családalapítási elképzelései kevésbé lényegesek, mint a külső.

Bár a szextárskeresőkön népszerűek az intimképek profilképként való alkalmazása, mi ezt mégsem ajánljuk. A tapasztalatok alapján egy pikáns, de nem mindent felfedő kép nagyobb érdeklődést ébreszt, mint egy teljesen meztelen test(rész).

társkereső oldalak

Komoly kapcsolat

A komoly kapcsolatot kereső ismerkedők dolga kicsit bonyolultabb. Valószínűleg néhány sikertelen randevún és ismerkedésen is túl kell esniük, mielőtt megtalálják a társat, akit keresnek. Ennek egyik oka, hogy gyakran állítják azt, hogy komoly kapcsolatot keresnek azok, akik valójában csak egy kis flörtre vágynak. Épp ezért szeretnénk még egyszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az őszinteség.

Amennyiben komoly kapcsolatot keres, a társkeresést is komolyan kell vennie. A fényképek milyenségéről és mennyiségéről lentebb olvashat részletesen. Most ejtsünk néhány mondatot a bemutatkozó szövegről!

Javasoljuk, hogy bemutatkozásként írjon néhány mondatot a hobbijáról, kedvenc szabadidős tevékenységéről, családi állapotáról, személyiségéről. Laza, humoros stílust válasszon, amennyiben ez megfelel személyiségének, ne legyen erőltetett a bemutatkozás. Nem egy állásajánlatra beküldött kísérőlevelet fogalmaz, társat keres! Ezt tartsa szem előtt. Érdemes pár szóban összefoglalni azt is, hogy kit keres. Az elképzelt társának a legfontosabb tulajdonságait emelje ki. Kerek mondatokban fogalmazzon, a felsorolt elvárás-lista ellenszenves lehet az olvasó számára.

Bár az sem szerencsés, ha nagyon rövid bemutatkozást ír, vagy egyáltalán nem ír, a másik véglet semmivel sem jobb. Nem ajánljuk, hogy egy kisregényt fogalmazzon össze élete teljes történetével. Néhány (5-10) mondat bőven elég, a többire lesz elegendő idő és lehetőség az ismerkedés alatt.

Ingyenes vagy fizetett?

A legtöbb online társkereső fizetett. Bár vannak teljesen ingyenes társkereső oldalak is, ezek jellemzően nagyon kevés szolgáltatást nyújtanak. Leginkább csak hirdetőoldalként funkcionálnak. A legtöbb fizetett társkereső nyújt ingyenes szolgáltatásokat is, korlátozott mennyiségben.

A fizetett társkeresők két nagy csoportra oszthatók: egyszeri díjas és előfizetéses. Az egyszeri díj azt jelenti, hogy regisztrációnál ki kell fizetnie egy bizonyos összeget, ezután korlátlanul elérhető minden szolgáltatás. Az előfizetéses társkeresőknél a szolgáltatásokért bizonyos időközönként (általában havonta) újra fizetnie kell. Illetve gyakran kínálnak a társkereső oldalok különböző csomagokat, melyek nem azonos mennyiségű és milyenségű szolgáltatásokat tartalmaznak.

Biztonságos ismerkedés az interneten

Nem lehet eleget beszélni az internet sötét bugyraiban rejtőző veszélyekről. Bármennyire is őszintének és kedvesnek tűnik a levelezőpartnere, nem tudhatja, hogy ki ül a másik képernyő mögött. Ezért mindenképp tartsa be a következő biztonsági szabályokat, ha az interneten ismerkedik:

 • Ne adjon ki magáról személyes adatokat! Például a lakcímét.
 • Soha ne küldjön pénzt senkinek! Bármilyen meggyőző vagy szívszorító történettel állna elő a másik.
 • Ne küldjön magáról olyan képeket, melyekkel bármilyen módon vissza lehetne élni!
 • Az első személyes találkozás történjen nyilvános helyen.
 • Tudjon róla valaki a környezetében, hogy hová és kivel megy, ha egy interneten megismert személlyel készül találkozni.
 • Ne vigye haza új ismeretségét már az első randi alkalmával.

társkereső oldalak

Profil helyes kitöltése a társkeresőn

Az első benyomás a legfontosabb. Ebben nem különbözik az online társkeresés a való világban ismerkedéstől. A társkeresők előnye, hogy az első benyomás itt nem helyzetfüggő, hanem előre megtervezett. Nézzük mire figyeljen a profil kitöltése során, hogy valóban jó benyomást keltsen!

 • Fénykép
  A profilképen ne legyen senki más, csak Ön. Ne álljon a háttérben, ne bújjon el. A kép legyen éles, jól kivehető. Ha csak nem erotikus társkeresőre regisztrált, ne válasszon félmeztelen fényképet! Bármilyen jól kidolgozott is a felsőteste, jobb ha ezt egy jól kiválasztott öltözéken keresztül csak sejteti, nem pedig megmutatja teljes valójában. Alsó testrészekre ez szintén igaz.
  Amennyiben a társkereső oldal ezt lehetővé teszi, töltsön fel több fényképet magáról különböző helyzetekben, helyeken. Kerülje a barátaival vagy családjával közös képeket. Egyrészt a többi társkereső Önre kíváncsi elsősorban, nem a szeretteire. Másrészt nem biztos, hogy barátai szeretnének a társkereső oldalon szerepelni, még ha közvetett formában is.
 • Információk
  Fentebb már részleteztük, mi kell hogy szerepeljen a bemutatkozó szövegben. Most még egyszer szeretnénk kiemelni a valós információk fontosságát. A legtöbb társkereső oldalon talál egy kérdőívet, ahol megadhatja a lényeges adatokat önmagáról. Ez sokat segít a többi társkeresőnek abban, hogy reális képet alkothassanak Önről. De ezek az információk nem helyettesítik a bemutatkozást. Azt mindenképp töltse ki.
 • Egyedi, humoros
  Mint már említettük, a bemutatkozáshoz használjon laza, humoros stílust, erőlködés nélkül. De amennyiben tartós kapcsolatot keres, jobb nem átesni a ló túloldalára. Bár fontos a humor, a túlzásba vitt vicceskedés azt a benyomást keltheti, hogy csak szórakozni szeretne. Érdemes lehet segítséget kérnie a közeli barátaitól, és együtt megfogalmazni egy egyedi bemutatkozó szöveget. Itt kiemelnénk az egyedi jelzőt. Soha, semmilyen esetben ne másolja mások bemutatkozását, még akkor se, ha ráillik Önre is.
  társkereső oldalak
 • Elírások, helyesírás
  Ezt valószínűleg mondanunk sem kell, de a helyesírás alap elvárás nem csak az interneten, nem csak társkereséskor, mindig és mindenhol. Elírások, melléütések persze mindenkivel előfordulhatnak. Ezért olvassa át figyelmesen a leírtakat mielőtt közzé teszi azt. Akár helyesírás ellenőrzőt is használhat.
 • Frissítés
  Amennyiben régebb óta keresi a társát az interneten, ne felejtse el időről időre frissíteni a profilján található információkat. Töltsön fel új képeket. A bemutatkozást és  a leírást alakítsa át aktuális élethelyzete, állapota szerint. Módosítsa azt is, kit és miért keres, amennyiben változások történnek az elvárásai terén.

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Összesített értékelés: 4.7 (3 szavazat)

Autor článku

Ágnes Fehér
Ágnes Fehér

Ágnes szereti felfedezni az új dolgokat, technológiákat. Állandóan új információk után kutat, melyek a körülöttünk lévő világról szólnak. A kedvenc témái közé a háztartási gépek, szépségápolási cikkek és túrázási eszközök tartoznak. Szabadidejében nagyon szeret utazni, úszni, és örömmel készít fényképeket. Ezenkívűl érdekli a programozás, és sok időt tölt a neten való böngészettel, ami állandó tanulásra készteti. LinkedIn, Instagram

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése