Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

A legjobb társkereső oldalak flörtöléshez és alkalmi randevúzáshoz 2024-ban

A mai világban a társkeresési szokások, módszerek nagyon megváltoztak. Néhány évtizeddel ezelőtt az emberek leginkább közösségekben ismerkedtek: az iskolában, munkahelyen, szórakozóhelyeken stb. Valamint barátok, ismerősök által, esetleg újsághirdetések alapján. Most már, az internethasználat előrehaladtával, az emberek túlzott elfoglaltságával, kevesebb idő jut a közösségi életnek, és több időt szánunk a technikának, az inernetnek. Így az ismerkedés is egy új szintre került – az interneten történő párkeresésre. Cikkünkben összegyűjtöttük a legjobb legjobb társkereső oldalakat, melyeket szórakozásra, flörtölésre és kötetlen randíra használhat.

Legismertebb világszerte

Sok, aktív, valódi felhasználóval, gyors regisztrációval minden kapcsolattípus számára. Előfizetés választható.

Legjobb Magyarországon

Informális randizásra és izgalmas flörtökre készült társkereső több ezer aktív taggal.

Legjobb virtuális kapcsolatra

Egyszerű szórakozáshoz, flörtöléshez való oldal, ingyenes regisztrációval, további előfizetési lehetőséggel.

A legjobb társkereső oldalak flörtöléshez, randizáshoz

Értékelés: Flirt.com – minden kapcsolattípus számára

Legjobb t§rskereső oldal minden kapcsolattípus számára – Flirt.com

Társkereső weboldal neve: Flirt.com | Flörtöléshez: igen | Fizetett oldal: választható

Előnyök
 • Gyors regisztráció
 • Választható előfizetés
 • Egyszerű keresés
 • Fényképek megtekintése
 • Napi 5 ingyenes üzenet
 • Mobilra is jól optimalizált oldal
 • Szórakoztató
Hátrányok
 • Közepesen drága

A Flirt.com egy olyan társkereső oldal, ahol sok aktív felhasználó között választhat a világ különböző részeiről. Leginkább könnyű flörtöléshez, alkalmi randizáshoz való. Ha komoly kapcsolatot szeretne, inkább más társkeresőket keressen.

A regisztráció gyors – a név, email cím, jelszó megadása után az emailjére kap egy kódot, amivel aktiválhatja a fiókját. Ezután elkészítheti a profilját tetszése szerint. Az ingyenes profilnál lehetőség van flörtadás küldésére, részletes keresésre, mások kis méretű fényképeinek megtekintésére, napi 5 ingyenes üzenetre (chat ablakon keresztül), és korlátozottan megtekintheti üzeneteit. A prémium előfizetési csomagnál az előbb felsoroltakon kívűl lehetősége nyílik korlátlan üzenetküldésre, megtekintheti összes üzenetét és hozzáférhet a nagyméretű képek megtekintéséhez. Ezen kívűl a chat ablakban média fájlokat is küldhet.

A Flörtadás ugyanazt jelenti, mint más oldalakon a like. Ezzel fel tudja hívni az érdekelt személy figyelmét. Külön lájkolhatja mások profilját is.

Ha már megunta, és ki szeretne lépni az oldalról, a “Saját profil” menüben lehetőség van eltávolítani a fiókot.

Értékelés: HelyiFlört – legjobb társkereső oldal Magyarországon

A legjobb társkereső oldal Magyarországon - HelyiFlört

Társkereső weboldal neve: HelyiFlört| Flörtöléshez: igen | Fizetett oldal: igen

Előnyök
 • Több ezer aktív tag
 • Profil könnyű létrehozása
 • Mobilalkalmazás
 • Biztonság és a magánélet védelme
Hátrányok
 • Nem találtunk

A HelyiFlört társkereső lehetőséget kínál azoknak, akik informális randizásra és izgalmas flörtökre vágynak. Aki szeretné feldobni a randiéletét és új embereket megismerni, annak ez a viszonykereső oldal a legjobb megoldás. Az oldal lehetővé teszi a profil könnyű létrehozását és más felhasználók keresését különböző kritériumok alapján, mint például életkor, helyszín, érdeklődési körök stb.

Több ezer aktív taggal rendelkezik, így több esélye van megtalálni az Önnek megfelelő beszélgetőpartnert. Az oldal igen jó biztonsági protokollokat alkalmaz a személyes adatai védelme érdekében – soha nem osztja meg őket harmadik felekkel.

Mobilalkalmazással is rendelkezik az oldal. Ennek köszönhetően akkor is cseveghet az ismerőseivel, ha éppen úton van. Ez az oldal ideális az új emberek megismerésére és a randizás feldobására.

Értékelés: Viszonyom – legjobb ingyenes társkereső

A legjobb ingyenes társkereső – Viszonyom

Társkereső weboldal neve: Viszonyom | Flörtöléshez: igen | Fizetett oldal: választható

Előnyök
 • Sok profil
 • Flört, mellyel beszélgetést lehet kezdeni
 • Könnyen kezelhető felület
 • Szórakoztató
Hátrányok
 • Drága előfizetés

A Viszonyom.com egy ingyen regisztrációval rendelkező társkereső oldal, mely elsősorban laza csevegésre, flörtölésre, egyszerű szórakozásra alkalmas. A profilok megtekintése nagyon egyszerű, egy klikkeléssel láthatóak a képek és az adatlap részletei. Bejelentkezés után már egyből találatokat dob ki az oldal a megadott információk alapján: kor, hely stb.

Amennyiben ezen az oldalon ismerkedik, nagy valószínűséggel nem fog az életben találkozni a flörtölt személlyel. Itt inkább a virtuális kapcsolattartás marad meg, melyet leginkább kötetlen csevegéshez, szórakozáshoz használnak. A felhasználók szívesen küldözgetnek képeket egymás között, viszont üzenet küldéséhez kreditre van szüksége.

A prémium felhasználókat kiemelik a találati listában, küldhetnek üzeneteket, a  felhasználók és az operátori profilok képeit végignézhetik, és kinagyíthatják azokat.

TOP 5 társkereső oldal flörtöléshez

Kép Megnevezés Összefoglaló Vásárlás
TOP 5
1.

Flirt.com

Sok, aktív, valódi felhasználóval, gyors regisztrációval minden kapcsolattípus számára. Előfizetés választható. Árat megtekinteni
2.

HelyiFlört

Informális randizásra és izgalmas flörtökre készült társkereső több ezer aktív taggal. Árat megtekinteni
3. Viszonyom.com értékelés, vélemény Viszonyom Egyszerű szórakozáshoz, flörtöléshez való oldal, ingyenes regisztrációval, további előfizetési lehetőséggel. Árat megtekinteni
4. Discreet-meets A világ 1 számú randizási társkeresőoldala. Az alábbi embereknek való: heteró, meleg és leszbikus szexuális orientációjúaknak. Árat megtekinteni
5. Adultfinderx Új chat és társkereső oldal szórakozásra, flörtölésre a leggyorsabban növekvő közösséggel. Árat megtekinteni

Hogyan válasszuk ki a legjobb társkereső oldalt flörtöléshez?

A megfelelő társkereső oldal kiválasztásakor elsősorban arra koncentráljon, hogy milyen típusú kapcsolatot keres, és mik a fő követelményei a partnerrel szemben. Alaposan fontolja meg, hogy ragaszkodni kíván-e az ingyenes verzióhoz, amelynél fennáll a hamis profilok veszélye.

A flörtöléshez rengeteg társkrereső oldal létezik. Meg lehet őket különböztetni a típusuk szerint. A legelterjedettebb fajtái: első találkozás társkereső, pár társkereső, etikus társkereső, kézcsók társkereső, meleg társkereső stb. A legismertebb társkeresők flörtöléshez a fent kiválasztottak mellett: Szívküldi társkereső – teljesen ingyenes, Match – egyedülállók számára, Tinder – szexuális partner kereséséhez, Badoo – partnerkereséshez a világ bármelyik tájáról, Grindr – fiúk számára, Fűszeres – lányok számára, Lovoo – vídeóhívások lehetőségével.

társkereső oldalak flörtöléshez és alkalmi randevúzáshoz

Mit várjunk egy flörtölő társkereső oldaltól?

Legfontosabb magában tudatosítania, hogy mit vár el az ismerkedéstől, és világosan meg kell határoznia saját elvárásait másokkal szemben. Így elkerülheti azt a csalódást, hogy újdonsült kiszemeltje csak a felkeltő üzenetek írásához akar ragaszkodni, mert a való életében jelenleg nincs szüksége senki másra.

A felhasználók körülbelül fele szórakozás céljából keresi fel a flörtölő oldalakat, csak kisebb részük keres közvetlenül komoly kapcsolatot. A flörtölő társkereső oldalak előnye, hogy a helyzet további alakulása az Ön kezében van. Ha az új társával szimpátiát éreznek egymás iránt, a kötetlen flörtölést egészen a kávéra való meghívásig hagyhatják.

Az internetes ismerkedés rendkívül kényelmes módja a szórakozásra, megfelelő partner keresésére, de nem árt odafigyelni néhány apróságra. Könnyen kiderülhet, hogy a kiszemelt szőke herceg egyáltalán nem szőke, és a képeken túl a többi adat sem felel meg a valóságnak. Felsorolunk néhány buktatót, melyek a legelterjedettebbek:

Fizikai adottságok

Minden ember arra törekszik, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából, éppen ezért nem számít egy kis füllentés a megjelenést illetően. A probléma akkor kezdődik, amikor személyes találkozóra kerül sor. Sokan úgy gondolják, hogy egy kis füllentés jól jön.

Házas vagyis egyedülálló

Honnan lehet tudni, hogy a kiszemelt pasi nem családos? Ha hétköznap általában 9-18 óra között csevegnek leginkább, este és hétvégén pedig sose, akkor nagy valószínűséggel családos emberről van szó. A férfiak körében sajnos nem ritka eset, hogy egyedülállóként mutatják be magukat a társkereső oldalakon.

Jövedelem

Az emberek a jövedelmükről sokat hazudnak. Általában 10-20 %-al nagyobb jövedelemmel hízelegnek, a tényleges összeghez képest. Ez persze nem véletlen, hiszen minél magasabb jövedelműnek vallja valaki magát, annál nagyobb eséllyel indul a párválasztásban. A legtöbb sikerrel a 30 év körüli, 200-300 ezer forint közötti szingli pasik járnak.

Tippünk

Ha Ön nem csak flörtölni vágyik, hanem megfordult a fejében, hogy komolyabb kapcsolat után keres, akkor ajánljuk megtekinteni a legjobb társkereső oldalakat.

A randioldalak általában a részletes profilalkotás létrehozását követelik. Olyan kérdések megválaszolását kérik, amelyek egy első randin is felmerülnének, amely megkönnyítheti a profilok közötti választást, illetve segíthet a beszélgetés elindításában akár chaten, akár személyesen.

Előnyben részesülnek azok az oldalak, ahol a böngészés mellett beállíthatjuk a keresési krtitériumokat is. Valamint abban segítenek, hogy a különböző profil információk alapján hozzánk, vagy legalábbis a megadott adatainkhoz illő jelöltet ajánljon fel a rendszer.

Minél kevesebb információt látunk, annál inkább saját fantáziánkra kell hagyatkoznunk. Ilyenkor gyakran a saját álmainkból építjük fel a tökéletes partnert, melfeledkezve a valóságról.

Az internetes társkereső oldalak jó hatással vannak az egóra, és emiatt akár függőséget is okozhatnak. Természetesen nagyon hízelgő, amikor száz idegen azt írja, hogy Ön milyen szép és vonzó, de egy szint után ez már az önbizalom növeléséről szól.

Az ilyen társkereső oldalaknak az a hátránya, hogy a szórakozás közepette már önmagunkra is termékként, nem pedig egy értékes emberként tekintünk. Egy termék pedig csak annyit ér, amennyire mások értékelik.

A kötetlen írás

Az írásnál legyen bátor, adjon bókokat, hízelegjen akár már a csevegés elején is. Ennek köszönhetően a partnere megérti, hogy érdeklődik iránta, vonzódik hozzá, és nem csak barátként akarja őt. Provokálja őt és használjon smiley-kat, hogy üzenetei úgy szóljanak, ahogyan azt szeretné. Talán végre úgy dönt, hogy személyesen találkozik. Egy randevún flörtölni kicsit nehezebb, de egy romantikus kapcsolat felé vezetheti.

Ismerkedés szex céljából

Nagyon sok flört motivációja – akár burkoltan akár nyíltan –, a szex. Ez esetben a „flörtölő üzenetek” nagyrészt a fizikai vonzalomra irányulnak. Ezekkel a kiszemelt személy arra utal, hogy szexuális kontaktusba kívánna lépni. Fontos azonban tudni, hogy a fizikai vonzalom nem alapfeltétel ehhez. A felhasználók nagyon gyakran mindenféle szexuális és egyéb vonzalom nélkül flörtölnek egymással.

Korai találkozó

A randevúzás kicsit olyan, mint egy korcsolyázás tél végén. Valóban vékony jég, mert egy társkereső oldalon mindenkinek kicsit más a várakozási ideje, hogy mikor illik találkozni. Vannak, akik az írást kínzó szükségszerűségnek tekintik, amelyet a lehető legrövidebb időre kell csökkenteni. Szeretnek találkozgatni, sokat és mindenkivel.

Másrészt vannak olyanok is, akiknek az írás fontos része az önismereti folyamatnak. Szeretnek napokig-hetekig írni, és csak azokkal találkoznak, akik igazán érdeklik őket. Vagyis ha egyáltalán van tervük egy offline kapcsolatra is.

A másik fél megközelítése tájékoztatást adhat az Ön sikeréről vagy kudarcáról. Próbálja meg úgy megfogalmazni a találkozójavaslatot, hogy azt végül elutasítsa, de a beszélgetés továbbra is folytatódhasson: lenne ideje borozni péntek este, vagy inkább írna még egy darabig? Egy ilyen ajánlattól mindkét fél becsülettel megúszhatja, és egy idő után újra megismételheti a meghívást.

Az emberek átlagosan egy hétig sms-eznek egymással a találkozástól az első randevúig. A flörtölő weboldalokon ez sokkal rövídebb ideig tart. Pár tized perctől néhány napig.

A randevúzás remek módja a kapcsolatteremtésnek, de kávézás közben jobban megismerheti a másikat, mint a monitoron keresztül. Ha jól megy a flörtölés, hasonló a humorérzéke, a találkozó mindenképpen javasolt.

társkereső oldalak flörtöléshez és alkalmi randevúzáshoz

Milyen felhasználókra számíthat a flörtölő társkereső oldalakon?

Akár egyéjszakás kalandot keres, akár egy sima flörtölést szeretne, hasonló gondolkodású felhasználókkal találkozhat rajtuk. Egyesek meghívhatják egy kötetlen vagy meghitt találkozóra, de csak Önön múlik, hogy beleegyezik-e egy ilyen találkozóba. Találkozhat olyan felhasználókkal, akik tiszteletben tartják a magánéletét, valamint olyanokkal, akik a lehető legtöbbet szeretnének tudni az intim életéről. Csak annyit mondjon, amennyit jónak lát, és ne hagyja magát semmire kényszeríteni. Legyen óvatos, amikor erotikus fotókat küld, nehogy visszaéljenek velük.

Hogyan maradjunk diszkrétek egy flörtölő társkereső oldalon?

Érdemes olyan weboldalakat választani, ahol a megadott információk a fenntartó által megfelelően vannak kezelve, be vannak biztosítva. Ez vonatkozik például az intim fotókra. Olyan weboldalakon legjobb regisztrálni, ahol a becenevén kívül semmit nem kell megadnia. Így nem kellesz attól tartania, hogy ismerősei “lebuktatják”, akik esetleg felismerik a fényképét. Ezért legyen nagyon óvatos, különösen akkor, amikor intim tartalmat oszt meg más felhasználókkal.

A flörtölésben legyen könnyedség és játékosság, de a józan ész vezesse. Döntse el előre, mit vár el egy társkereső oldaltól, és hol van az a határ, amelyet nem szabadna átlépnie.

A kisebb -nagyobb probléma elkerülése érdekében kerülje a gyors bizalmaskodást másokban. A diszkréció megengedi, hogy a józan ész vezessen még ott is, ahol szórakozás van.

Cikk megosztása

Cikk értékelése

Összesített értékelés: 4.0 (11 szavazat)

Autor článku

Ágnes Fehér
Ágnes Fehér

Ágnes szereti felfedezni az új dolgokat, technológiákat. Állandóan új információk után kutat, melyek a körülöttünk lévő világról szólnak. A kedvenc témái közé a háztartási gépek, szépségápolási cikkek és túrázási eszközök tartoznak. Szabadidejében nagyon szeret utazni, úszni, és örömmel készít fényképeket. Ezenkívűl érdekli a programozás, és sok időt tölt a neten való böngészettel, ami állandó tanulásra készteti. LinkedIn, Instagram

Hasonló cikkek

Cikk Megbeszélés

Megjegyzés küldése
Megjegyzés küldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése